Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok önce dinlendirilmesi gerekiyordu. Milli arada da kondisyon yüklemesini yapıp sonrasında sağlıklı şekilde döner ve ligin ilk yarısını bu şekilde oynardı.

Şimdi milli ara rehabilitasyon sürecine dahi yetmeyecek! Yılda € 3.5 m kazanıyorsun Burak... Yılda € 3.5 m veriyorsunuz bu adama sayın yöneticiler! Bu paraların döndüğü ortamlarda bu kadar amatörce ve sorumsuz davranamazsınız!
    görünüse göre bütün takima uygulanan politikaymis bu

duricaninda bel sakatligi nüks etmesine ragmen oynatilmis bilerek
    sonucunu gördük
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 yılda 6 gol atan Damdoy
      2 ayda 7 gol atan Burak Yılmaz

Bu kadar kolay kaybetmesek daha iyi.
      Sonuç; 9 haftada 9 puan

Yorum

• Milli kadroya çağrılmamışsın.
        çokda iyi olmuş.
        Arda ve kaşar arkadaşlarıda alınmamış.
        Şimdi iyice dinlen ve yaşından dolayı oluşan sakatlık dönemin ,sağlıklı ve performanslı bir döneme devşirsin.

Yorum

• Külliyen zarar. İstediği kadar gol atsın. Takımın oyununu bozuyor. İlk yarı Burak yokmuş gibi davranıp oynadık, iyi de oynadık. Kanatta pek ilişmedi takıma. 10 kişi bile olsak da iyi oynadık yani.

İkinci yarı ne olduysa her top bu adam atılmaya başlandı. Olcay kardeşi yoktu ama diğer oyuncularımız onu pek aratmadı. Ettiğim küfrün haddi hesabı yok yani.

Tıpkı Onur gibi en az 3 sene başımıza bela. Geleceğimizi ipotek ettirdik resmen. Seneye komple bir temizlik olmalı. Kucka, Sosa, Burak ve Onur'un maaş yükünden kurtulmamız lazım. Bu takım iyi bir transfer politikasıyla tekrar yapılanmalı. Fizik kalitesi düşük oyuncunun bu takımda yeri olmamalı.

Yorum

• dakika 90, olimpiyat çocuğu atladı ceza sahasında aldı penaltıyı

Yorum

• Istedigi kadar gol atsın. Daha kral da demeyeceğim. Emek hırsızlığı yapıyor boyuna kendini yere atıyor. Hele ki bir pozisyonda alabileceği bir topta kolaya kaçarak rakibin ayağına bilerek kendi ayağını çarptı ve yere düştü. Trabzonspor gibi bir takımda olmaması gereken bir karakter. Bugün hocanın gözü yemedi Burak i oyundan çıkarıp Damdoy u oyunda tutmayı. Bu arada penaltı pozisyonu bence penaltıydi. Benim sitemim o pozisyona değil.
              TRABZON SPOR

Yorum

• Kral... iyi soktu [emoji16]

Yorum

• Burak gibi oyun zekası yetersiz, top taşıma özelliği olmayan oyuncunun çizgide oynamasını biri açıklamalı ?

Bunun üstüne Rodallega da orada kullanıldı. Hiç verim alamadık.

1. ve 3.golü yememizde önemli pay sahiplerinden biriydi. Attığı gollerle bunu telafi etti.

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Istedigi kadar gol atsın. Daha kral da demeyeceğim. Emek hırsızlığı yapıyor boyuna kendini yere atıyor. Hele ki bir pozisyonda alabileceği bir topta kolaya kaçarak rakibin ayağına bilerek kendi ayağını çarptı ve yere düştü. Trabzonspor gibi bir takımda olmaması gereken bir karakter. Bugün hocanın gözü yemedi Burak i oyundan çıkarıp Damdoy u oyunda tutmayı. Bu arada penaltı pozisyonu bence penaltıydi. Benim sitemim o pozisyona değil.
                    Dediklerine aynen katılıyorum. Eski huyları nüksetmiş, Selçuk ile beraber GS'de iyi beceriyorlardı hakem kandırmayı ama artık yediremiyor da. Penaltı penaltı tabii ama 4-5 tane pozisyonda amatörce faul almaya çalıştı topu bırakıp. Sadece kendini küçük düşürüyor.

Yorum

• Öyle veya böyle maçın kaderini belirledi. Son dakikada öyle bir penaltıyı atmak hiç kolay değil. Ancak bu saatten sonra sadece ceza sahası golcülüğü vazifesini görebilir. Diğer türlü görevleri yapması mevcut fiziki şartlarıyla pek mümkün gözükmüyor. 10-11'deki rakibi kovalayan bir Burak yok...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Süper Ligin bugunu bulan adam.

Yorum

• sen buraksin, ne isin var kanatta

burak varsa burak santrforda oynar

birde lütfen faul alma, oyna
                          lütfen
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İki pozisyon da penaltıydı lakin taca giden bir topta ayağını rakibe takıp atlayan da o, bunlara gerek yok. Topu çizgiden geçirecek adamımız bu adam 90+ da kullandığı penaltıdaki serin kanlı vuruş çok güzeldi.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ndoye'un kaçırdığı golde arkası dönük oyuncuya pas vermedi diye isyan ediyor nasıl bir futbol aklıdır bu anlamıyorum.

Yorum

• bu herifin bitiriciliği muazzam.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Çalışıyor...
                                X