Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli takımdan olur da iyi prim kaldırırım diye milli maçlarda sakat sakat oyna, sonra da senede 3,5 milyon avro aldığın klüpte sakatım diye iki hafta yan gel yat. Vallahi bravo. 3,5 milyon avro zaten cepte tabi, milli takımdan gelecek ekstraları kaçırmamak lazım. Hayat size güzel valla. Ne milli takımdan alınan primlerin ne bizden aldığın paraları hak ettiğini düşünmüyorum...
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Burak alinmadan salya sümük burda aglayip gelince Ronaldo'yu almiscasina sevinenler, bugün arkasina teneke baglayip kovmaya calisiyorlar.
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 2 aydır sakat oynayıp, dinlenmek için GS maçını beklemek... helal olsun. Biriniz taraftarı hayal kırıklığına ugratmasaniz sasardim zaten.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 aydır sakat oynayıp, dinlenmek için GS maçını beklemek... helal olsun. Biriniz taraftarı hayal kırıklığına ugratmasaniz sasardim zaten.
          Alınan kötü sonuçlardan dolayı moral bozukluğu neticesinde bu yorumu iyi niyetle yaptığınızı tahmin ediyorum diğer türlü gerçeklik payı yok ne yazık ki. Burak'ın sezon başından beri sakat sakat oynamasına neden olan sıkıntısı kasığından, arka adalesinden değil. Kasığından sakat olan oyuncu ağrısı olsa da top oynayabilir. Arka adalesinde bırakın yırtığı gerilmesi olan insan depar dahi atamaz. Atmaya çalışsa bile adalesini yırtar...
          En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 25.10.2017, 16:46.
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alınan kötü sonuçlardan dolayı moral bozukluğu neticesinde bu yorumu iyi niyetle yaptığınızı tahmin ediyorum diğer türlü gerçeklik payı yok ne yazık ki. Burak'ın sezon başından beri sakat sakat oynamasına neden olan sıkıntısı kasığından, arka adalesinden değil. Kasığından sakat olan oyuncu ağrısı olsa da top oynayabilir. Arka adalesinde bırakın yırtığı gerilmesi olan insan depar dahi atamaz. Atmaya çalışsa bile adalesini yırtar...
            Böyle bir durum var ise zaten benimki boş konuşmak olur, haklısınız... sakatlik o maçın üzerine gelince ister istemez böyle düşünüyor insan.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak daha önce arka adalesinden sakatlanmamıştı sadece kasığındaki sakatlıkla oynuyordu. Kasığındaki sakatlık da öyle 2 hafta dinlenerek geçecek bir sakatlık değil. Bu sene böyle gider...
              İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak'ın sezon başından beri sakat sakat oynamasına neden olan sıkıntısı kasığından, arka adalesinden değil. Kasığından sakat olan oyuncu ağrısı olsa da top oynayabilir. Arka adalesinde bırakın yırtığı gerilmesi olan insan depar dahi atamaz. Atmaya çalışsa bile adalesini yırtar...
              Abi yorumlarını ve bilgilerini yıllardır büyük saygıyla okuyorum ama Burak konusunda çok iyimser düşünüyorsunuz
              Bu adam 2 ay önce fenerbahçe maçında kasık tendinitleri ve ağrısından dolayı çıktığında klüp de oyuncu da elinde hiçbir sağlık taraması bulunmayan taraftar da pubisten dolayı çıktığını haftalarca rehabilitason almasını gerektiğini biliyordu.
              Haftalarca sırf 2 milli maçı oynayabilmek için hava toplarına zıplayamadan sprint atamadan ikili mücadelelerde ayakta duramadan maçlara çıktı.Üstelik arkasında futbolcu tribünde taraftar küstürerek.
              Kasık ve uyluk bölgesinde böylesine şikayetler ile oynayan futbolcunun haftalardır antremanlara çıkmadan maçlara çıkan futbolcunun ilerleyen haftalarda kas yırtığı ile karşılaşması Allah'ın emri zaten.
              Sen aylarca inat edip herkesi irite edip fomayı bırakmayıp Gs maçı öncesi çıkıp tüh kas yırtığım var dersen taraftarın herşeyi demeye hakkı var.

Bu kadar profesyonel bir iş yapıp bu paraları kazanıyorsun Alanya Akhisar Malatya maçlarına sakat sakat çıkıp Gs maçı öncesi hadi ben sakatım eyvallah demeye hakkın yok.
              Malatya maçında yaşadığın sakatlık 2 ay boyunca yaptığın saçmalığın sonucu.Burak masum değildir.Ne fiziksel olarak masumdur ne de psikolojik olarak.
              Ben Burak'ın iyi niyetine inanmayan bir futbolsever olarak iplerin Gs maçı öncesi kopmasını da masum bulmuyorum
              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 15:22.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 32 yasinda kutukten hallice olan burak sakat olmasa ne yapacak allah askina..burak gibi bencil,agir abi takilan,kendini takimdan ustun goren,olmayan yetenegine ragmen kendini top class golcu sanan,en iyi doneminde cin ligine giden,top kontrolu nedir hala ogrenemeyen adami aldiginiz zaman orada takim oyunu beklemeyeceksiniz..bugun takimin surunmesindeki yegane nedenlerden biri bu gereksizdir..bugun takima volkan'i aldiranda cakma cin mali qraliniz buraktir..
                bu adami sezon basinda isteyenler simdi bir zahmet ses etmesin..tukurdugumuzu yalamakta ustumuze yok.buraktan 10 gomlek ustun,tas gibi doumbia 3.5 milyon euroya sportinge giderken biz ayni fiyata bu kutugu getirdik..ustune essek yukuyle maas baglandi..bu maasi veya daha yuksegini doumbia tarzi adamlara vermek varken bu kalasi basimiza qral edenler utansin..son yillarda sahada gordukce sorgusuz sualsiz kufur ettigim yegane futbolcu..

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  32 yasinda kutukten hallice olan burak sakat olmasa ne yapacak allah askina..burak gibi bencil,agir abi takilan,kendini takimdan ustun goren,olmayan yetenegine ragmen kendini top class golcu sanan,en iyi doneminde cin ligine giden,top kontrolu nedir hala ogrenemeyen adami aldiginiz zaman orada takim oyunu beklemeyeceksiniz..bugun takimin surunmesindeki yegane nedenlerden biri bu gereksizdir..bugun takima volkan'i aldiranda cakma cin mali qraliniz buraktir..
                  bu adami sezon basinda isteyenler simdi bir zahmet ses etmesin..tukurdugumuzu yalamakta ustumuze yok.buraktan 10 gomlek ustun,tas gibi doumbia 3.5 milyon euroya sportinge giderken biz ayni fiyata bu kutugu getirdik..ustune essek yukuyle maas baglandi..bu maasi veya daha yuksegini doumbia tarzi adamlara vermek varken bu kalasi basimiza qral edenler utansin..son yillarda sahada gordukce sorgusuz sualsiz kufur ettigim yegane futbolcu..
                  üstat..içimdekileri çok iyi arz ettin..
                  bunları "iyi" döneminde söyleme cesaretinde bulunmak her babayiğidin harcı değildir..
                  buna tamah edenleri cidden anlayamıyorum
                  halı sahada bazen şu kadar gol attım ama gerisi mühim değil diyen tipler oluyor,bu adamın hali onu getiriyor aklıma..
                  ağzına sağlık
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bir şekilde gol atıyor fakat son maçlarda neredeyse 10 kişi oynamamıza neden oldu. Sakatlık diyeceğim ama yok. Burak hiçbir zaman duvar olamadı, pas trafiğine faydalı bir oyuncu olamadı ki. Rodallega daha uygun bizim takımımıza.
                    TRABZON SPOR

Yorum

• 3 yılda 6 gol atan Damdoy
                      2 ayda 7 gol atan Burak Yılmaz

Bu kadar kolay kaybetmesek daha iyi.

Yorum

• Ne yazıkki sorun önce Milli takım sonra Trabzonsporu seçmesinde
                        1 hafta sonra milli kadroya çagrılınca sağlam gidecek sakat dönecektir.

Yorum

• O zaman defolup gitsin Çin'e zaten bu herifi hiç sevemedim yıllardır.
                          İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yazıkki sorun önce Milli takım sonra Trabzonsporu seçmesinde
                          1 hafta sonra milli kadroya çagrılınca sağlam gidecek sakat dönecektir.
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Karakter yok onu ne yapacağız NDoyE Karakter olarak bundan önde. Bu Selçuk çağırırsa gider kesin yine Gs'ye bu maçta da bilerek oynamadı ben burak'ın samimiyetine inanmıyorum.
                            İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 yılda 6 gol atan Damdoy
                            2 ayda 7 gol atan Burak Yılmaz

Bu kadar kolay kaybetmesek daha iyi.
                            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• burak kadromuzda olan ve etkili ücreti plan bir futbolcu lütfen bütün futbolculara sahip çıkalım..tu kaka diyerek başarı imkansız..

Yorum

• Çok önce dinlendirilmesi gerekiyordu. Milli arada da kondisyon yüklemesini yapıp sonrasında sağlıklı şekilde döner ve ligin ilk yarısını bu şekilde oynardı.

Şimdi milli ara rehabilitasyon sürecine dahi yetmeyecek! Yılda € 3.5 m kazanıyorsun Burak... Yılda € 3.5 m veriyorsunuz bu adama sayın yöneticiler! Bu paraların döndüğü ortamlarda bu kadar amatörce ve sorumsuz davranamazsınız!
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X