Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral 2 golün var bugün biliyorsun

Yorum

• Sosa'sız Trabzonspor'da ilk iki maçta 3 gol atan bir santrfor, Sosa'nın da eklemlendiği bir takımda gol krallığı iddiasını da fazlasıyla artırmış oldu. Artık bunlara asistlerin de eklenmesi muhtemel.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Maçta eleştirilecek tek yönü ilk yarıdaki pozisyonuydu. Onun haricinde depar bile atamadığından fiziksel olarak çok geride olduğu net olarak gözüktü. Kısa zamanda toparlayacaktır...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugun cok kotuydu. Paso ofsaytti. Fakat ilk 2 macta yaptiklari ortada.

Yorum

• Toparlanması lazım Rodallega ya formayı kaptırabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu saatten sonra ofsayt olayını aşamaz değil mi
              7

Yorum

• Yazılacak çok fazla şey yok
                Sakatlığını atlatıp antreman yapması lazım
                1 ayda 2 gün antreman yapıp 2 tane 80 dakika oynamak nedir ya
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• antrenman eksiği acayip göze çarptı aynı zamanda bugün psikolojik olarak iyi değildi buna fiziği de eklenince çok etkisiz kaldı.
                  bu 1 aylık süreçte çıkacağı antrenmanlarla ilk maçtaki formunu fazlasıyla yakalar.
                  başarılar kral.

Yorum

• Yönetim milli takımda oynamasına nasıl izin verir anlamıyorum. Kötü gözüktü çünkü hala daha sakatlığını atlamadı. Bugün sırf tepki olmasın diye oynadığını düşünüyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Adam sakatlıktan dönüp 80 dk top oynadı 5 gün olmadan ilk 11 çıktı. Doğaldı performansı. Ama orda tek top oynamamasi yakışmadı.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok korkutuyor rakibi, maç izlerken hissediyorsun bunu. Savunmadan daha hizli paslarla olgun oyun geliştirmek gerek. Erken atilan zorlama paslarla boşuna yoruluyor. Her koşusuna da top atilsin istiyor, atmayani firçaliyor. Bunun bir dengeye oturmasi lazim.

Yorum

• Uzun zamandır idman yapmıyor, haftada iki maçı kaldıramadı.

Santrafor bencil olur derler ama Rodallega'nın golüne tepkisi muazzam, tekrar tekrar izliyorum.

Yorum

• Kötü ve ağrılı bir maçtı. Ancak ölü hali bile diğerlerinden kat kat iyi.

Yorum

• Seni sen yapan diri koşular yapman. Ama sakat sakat oynamana gerek yoktu dinlen geri gel.

Yorum

• Burak kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin,oyunun gereğini yerine getir,Olcay gibi adam bile sana isyan etti.
                                • Memento mori

Yorum

Çalışıyor...
                                X