Ulan sen de gidersen yazıklar olsun. Bi .. başın durmadı anasını satayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Sovdurulmek icin mi acik bu sayfa bilmiyorum ama bizde kaldigi sure takima cok katki yapsa da hicbir zaman adam olamadi. Hic sevemedim, gol krali oldu diye mutlu olmadim. Bu tur bir hareket yapacagindan emindim. Hep soylerim bizim icin asil disman kaypak gsdir! Fb gibi dusmana kurban olurum.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Sizin gibi yönetime ne diyeyim ben.
Sayenizde İstanbul takımlarının k.cını yalayan aciz Anadolu takımlarına döndük.
5 milyon verselerdi hemen veririm.Yönetim arasında ikilil cıktı.Bu Trabzonspor baskanının agzından cıkmaması gereken laflar.
Burak icin soylenecek bir sey yok.Bize gelirken geldigi durumdan daha beter duruma dusmesini temenni ediyorum.
engin,selcuk,umut,ceyhun,egemen ve burak..
Ne kadar karaktersiz varsa toplamısız takıma.
Biri formayı oper ben Trabzonluyum der.Sonra hocasına küfür eder.Herkesle dalasır.Kendini kovdurmak icin herseyi yapar.Ama beyzade cincona gidince melek olur.En calıskan adamdır.Tatilde dahi forma girmek icin calsır.
Biri 3.ligden bir cuval paraya alırsın.Sozlesmesi biter bitmez gorusmeye dahi gerek duynadan gider.
Birine uc kurus fazla para ver dizinde oynat.
Biri transferde esantiyon futbolcu olarak sana gelir.Hocası ona guvenir.Kotude olsa sahada tutar.Tum takım ona calısır.Tam iyi bir futbolcu oldugunda s.tir olur gider.Yalandan yurt dısından takımla gorusur.Ama asıl hedefi bellidir.
Biri 100. golu atacam diye girdigi stres yuzunden onlarca gol kacırır.ama umrunda olmaz.Takım avrupa kupası macı arefesindeyken gider yabancı takımla gorusur.Ortalama sezonda 5-6 bos kaleye gol kacırır.Sezonda 70 pozisyona girer 10 golden fazla nadiren atar.Yalandan bir avrupa macerası sonrası asıl yuvasına gider.
Digeri hakkında yazı yazmaya dahi tenezzül etmem.
Ne diyelim boyle karaktersiz,vefasız topcular tamda onların dilinden anlayan,kazanmak icin herseyi mubah sayan zamanında kendi takım arkadasına saha ortasında kafa atan bir hocaya yakısır.
Mubarek olsun!En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 08:20.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibi yönetime ne diyeyim ben.
Sayenizde İstanbul takımlarının k.cını yalayan aciz Anadolu takımlarına döndük.
5 milyon verselerdi hemen veririm.Yönetim arasında ikilil cıktı.Bu Trabzonspor baskanının agzından cıkmaması gereken laflar.
Burak icin soylenecek bir sey yok.Bize gelirken geldigi durumdan daha beter duruma dusmesini temenni ediyorum.
engin,selcuk,umut,ceyhun,egemen ve burak..
Ne kadar karaktersiz varsa toplamısız takıma.
Biri formayı oper ben Trabzonluyum der.Sonra hocasına küfür eder.Herkesle dalasır.Kendini kovdurmak icin herseyi yapar.Ama beyzade cincona gidince melek olur.En calıskan adamdır.Tatilde dahi forma girmek icin calsır.
Biri 3.ligden bir cuval paraya alırsın.Sozlesmesi biter bitmez gorusmeye dahi gerek duynadan gider.
Birine uc kurus fazla para ver dizinde oynat.
Biri transferde esantiyon futbolcu olarak sana gelir.Hocası ona guvenir.Kotude olsa sahada tutar.Tum takım ona calısır.Tam iyi bir futbolcu oldugunda s.tir olur gider.Yalandan yurt dısından takımla gorusur.Ama asıl hedefi bellidir.
Biri 100. golu atacam diye girdigi stres yuzunden onlarca gol kacırır.ama umrunda olmaz.Takım avrupa kupası macı arefesindeyken gider yabancı takımla gorusur.Ortalama sezonda 5-6 bos kaleye gol kacırır.Sezonda 70 pozisyona girer 10 golden fazla nadiren atar.Yalandan bir avrupa macerası sonrası asıl yuvasına gider.
Digeri hakkında yazı yazmaya dahi tenezzül etmem.
Ne diyelim boyle karaktersiz,vefasız topcular tamda onların dilinden anlayan,kazanmak icin herseyi mubah sayan zamanında kendi takım arkadasına saha ortasında kafa atan bir hocaya yakısır.
Mubarek olsun!
Yorum
-
Şunun adının geçtiği başlık kapatılsın. Ayrıca fibiklere gösterilen tepkinin aynısı bu soysuzlara da gösterilsin. Taraftarımız dost görünüp arkadan kuyu kazanları unutmasın.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Yorum
-
Sen de mi Brütüs diye bir laf vardır ya.....
Madem gayse'ye gidecektin en baştan gitsene be adam, ne oyaladın durdun bizi. Biz de sandık ki bu adam kariyer peşinde, nerdee..
Paranın pulun köpeği olan herkes gibi sen de git, böyle bir gidişe denmez ama biz büyüklüğümüz muhafaza edelim. YOLUN AÇIK OLSUN(!)
Artık BY17'yi unutup kendi yolumuza bakalım arkadaşlar... Gittiği yerde ne hali varsa görsün!
Yorum
Yorum