Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Menajeri yaktı adamın başını. Hatırlıyorum da Arsenal, Totenham haberleri havada uçuşuyordu basında daha lig bitmeden. O zamanlarda başlamıştı adamın aklını çelmeye lig bitti Lazio'dan başka talibi olmadı oda lafını yiyemedi Rusya'ya gidiyor.

Türk olan bütün menajerlerin çoğu düzenbaz, yapacak bir şey yok bu düzende.

Yolu açık olsun, verdiği katkılar unutulmaz.

İnşallah pişman olmazsın bu kararından dolayı Burak.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Burak senelik 3 Milyon alacak, bunu (hele bu devirde) kolay kolay verecek kulupler yok..
      Bize bedavaya gidebilecegi zaman, 5 milyon birakti (ayrica bidahaki transferin 1/4 transferucreti)

Yolun acik olsun, insallah bassarili olursun, bizi en iyi sekilde temsil edersin..
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden bu kadar para delisi bu futbolcular.Yılda 10.000tl kazanamayan insanlar var bu memlekette.
        Paraya bu kadar tapılır mı ya.Yanlış adamlar futbolcu olmuş...
        Kendini adamın yerine koy. Futbol ile senin meslek ayrı. Sen atıyorum 1.500 Tl ile çalışırken 3.000TL teklif ile başka biri çağırsa gitmez misin ? Normal şartlar altında herkes gider.Bu adamların mesleği bu. 30'undan sonra para kazanamazlar. Ama sen 60'ına kadar devam edersin. Sırf futbolculuk yapan adam futbol yaşantısından sonra kolay kolay başka iş yapamaz. 20 senesini vermişlerdir. Bilmem anlatabildim mi.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendini adamın yerine koy. Futbol ile senin meslek ayrı. Sen atıyorum 1.500 Tl ile çalışırken 3.000TL teklif ile başka biri çağırsa gitmez misin ? Normal şartlar altında herkes gider.Bu adamların mesleği bu. 30'undan sonra para kazanamazlar. Ama sen 60'ına kadar devam edersin. Sırf futbolculuk yapan adam futbol yaşantısından sonra kolay kolay başka iş yapamaz. 20 senesini vermişlerdir. Bilmem anlatabildim mi.
          Futbolun piyasası son yıllarda fazlasıyla yükseldi.Günümüzden 100 yıl öncesinde böyle bır meslek yoktu.Kimseye getirisi olmayan ne üretim ne hizmet sektörüne ait olmayan bu topçu grubunun en beceriksizin 20 yılda kazandıklarını bir emekçinin 50 yılda kazandıklarıyla arasında ucurumlar olduğunu görüyoruz. Bir topcunun kendı kendıne düşünüp ben ne yapıyorum, kime ne katkım var da bu kadar para alıyorum diye kendi kenini sorgulaması. en azından kendınden 20 yıl önce daha makul ücretlerle zor şartlarda futbol oynamış meslektaşlarını da göz önünde tutarak, para ile olan bağlarını azaltmaları gerekır.Büyük ıhtımalle topa vurma yetisi olmasaydı toplumun en alt sınıında yer alacak topçuların bulundukları yeri hazmetmeleri gerekmekte

Yorum

• 3 milyon kazanamadığımız için 'ulan ne var bu kadar parada..' gibi klişe cümleleri kurmak kolay geliyor bize.

O paranın kat be kat azına insanlar neler neler yapıyor hiç düşündünüz mü ?

Bekara karı boşamak kolay tabi.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben 2000 liraya çalışırken biri bana 8000 lira önerirse düşünmeden direk giderim. Burada ki herkeste direk gider. Bu durumda Tolga Zengin olsa oda gider. O yüzden boş konuşmasın kimse.

Yorum

• İnşallah başarılı olursun Burak ama sanmıyorum.

Lokomotif nerden çıktı ya? İspanya ya da İngiltere olsaydı kesinlikle desteklerdim ama Moskova hiç iyi bir karar değil.

Devre arası Galatasaray yolu gözükür bence...

Yorum

• Lokomotif Moskova için Trabzon'u bırakmaya değer miydi Burak?
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Sizde burda normal calisanlari ve futbolculari kiyasliyorsunuz.

Biz bastan milyonlar kazanmiyoruz.

Burak zaten 1,5 milyon almiyormuydu. Ne istedigini alabilyordu yinede 3 milyon alacak ama fazla birsey degismeyecek. Sportif bir hedefi oldugunu düsünmüyorum yoksa rusyaya gitmezdi.
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Bundan sonra nereye gidersen git ne yaparsan yap bu taraftar seninle kral! Allah yolunu bahtını açık etsin.Öyle goller attın ki bize sadece şampiyonluk değil,çok daha fazlasını yaşattın.Attığın her golde bu ülkenin bütün kirli çamaşırlarını ortalığa döktün.
                      Seni unutmayacağız!

Yorum

• burak hadi hayırlısı olsun....yurt dışı yurt dışı dedin ve gitdin açıkçası bn seni başka liglerde görmek isterdim ama tercihin rusya oldu....sözünde durduğun,kanının son terine kadar savştığın için TEŞEKKÜRLER....yolun açık olsun

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Futbolculuk öyle hiç acınacak meslek değil. 30 uzundan sonra çalışamıyorlar falan.
                          En ortalama adam 5 sene çalışsa 20 daire alır. O da hiç çalışmadan ölene kadar yeter.
                          Ben ise 18 yıldır okullardayım okuyorum okudum çalışıyorum hem okuyorum hala bir dairesinin bir oda parası kadar param yok.

Yorum

• Benim için efsanesin Burak. Yolun açık olsun.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• 5 milyona resmen bedava veriyoruz adamı...

Yorum

• Trabzon'a Dönmek İstemiyorum " Cümlesiyle Bendeki Bütün Sevgisini , Saygısını , Karakterini , Adamlığını Kaybetmiştir..

Galatasaray'a Gitmek için Bir yerini Yırtmasıyla da Artık Defolup Gitmesini İstiyorum.

Çok Teklif Var Dediği , Lazio ve Galatasaraymış Galiba. Yazık..

Biz Lazio'u Bu adama Yakıştıramaz , Törenlerle Yollamayı Düşünürken Burak'ın Yaptıkları Beni Son Derece Şaşırtmıştır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X