Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maca gelınce cekırdek ve kufurden baska sesı cıkmayan taraftarımızın masallah bu tur ortamlarda hıc sesı kesılmıyor bızım 1. gorevımız destek olmak goruyoruzkı hanımalrımız dahı bunu bızden ıyı yapıyorken hıc kendımızı sorguladıkmı ? nerede MALLIK YAPIYORUZ DIYE ??? bir takımı basarılı kılan yonetımı buyuk yapan taraftarıdır sagda solda bız buyuguz demekle buyuk olunmuyor....

tam GS macımızın oldugu hafta baslıkdakı habere bakın burak GS anlastı ? allah allah acaba haftasonu oynanacak macta GS formasımı gıyecek ???? olup olmadık seylere kafayı takan sızler gercekten olması gereken seylerı neden dusunmez yada dusunmek ıstemez ??? burakda her futbolcu gıbı profesyonel bır futbolcudur fakat selcuk gıbı sozlesmesı olmayan bır futbolcu degıldır ....

5.mılyon maddesı sadece avrupa kluplerı ıcın gecerlıdır yanı gs 5.mılyon verıp bu oyuncuyu alamaz sizleri bu baslıklarda gordugumuz kadar tarftar aktivitelerinin oldugu stadın canlanması taraftarın canlaması konularındada gormek ısterız ustun futbol bılgılerınızı buralardada degerlendırelım lutfen...
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İstediği yere gitmekte özgür. Ben şunu söyliyim bu adam bizden başka hiçbir kulüpte böyle ayrıcalıklı biri olamaz böyl el üstünde tutulamaz, bu kada şımartılmaz. Bizden başka hiçbir yerde bu kadar golü atamaz ben iddia ediyorum 15 gol bile atamaz. Koskoca Trabzonspor takımı burakı golcü yapmak için uğraştı. Ben burakın gitmesinin trabzonspora hem maddi hem de takım olma anlamında çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Yorum

• gider ise bir tek ben üzülmeyeceğim herhalde.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstediği yere gitmekte özgür. Ben şunu söyliyim bu adam bizden başka hiçbir kulüpte böyle ayrıcalıklı biri olamaz böyl el üstünde tutulamaz, bu kada şımartılmaz. Bizden başka hiçbir yerde bu kadar golü atamaz ben iddia ediyorum 15 gol bile atamaz. Koskoca Trabzonspor takımı burakı golcü yapmak için uğraştı. Ben burakın gitmesinin trabzonspora hem maddi hem de takım olma anlamında çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
          Yorumuna kesinlikle katılmıyorum renktaş.Kırmızıyla işaretlediğim yere katılmıyorum çünkü bir futbolcu işini başarılı yaparsa ve taraftara nasıl davranması gerektiğini biliyorsa her futbolcu el üstünde tutulur.

Turuncuyla işaretlediğim yere katılmıyorum çünkü geçen sezon değil sadece Passat Medyası bu forumda bile tonlarca arkadaşımız sezonluk başarı bu sezon 10 gol atsın bilmem nerelerde bilmem neyle dolaşacaktık.

Mavi olan kısmına hiç mi hiç katılmıyorum.Çünkü Burak geldiğinde ben güveniyorum bu çocuğa adam gibi oynarsa çok iyi yerlere gelir diyen 1 Allah kulu görmedim bu forumda çünkü Burak geldiğinde bu forumdaki kimsenin onun önceki kariyerine rağmen bu kadar disiplinli çalışacağına inanmıyordu.

Gelelim düşüncelerimin ana fikrine.Burak Yılmaz iyisiyle kötüsüyle bizim aşağı yukarı 3 senelik futbol yaşamımıza mükemmel bir renk kattı.Hep yapamaz denileni yaptı.

Futbolculuk biraz değil genellikle kişilik meselesi.

Bir kişinin yeteneği olmayabilir.Bu sadece bir seviyedir.Burak'ın dünyada tek olacak bir yeteneği yok.Bir Messi Bir Ronaldo olacak yeteneği yoktu da zaten.

Ama futbol bir Ronaldo ve Messi de değil.Bir Mesut Özil, Bir Zokora, Bir Torres bireysel oyunlarını takıma yansıtabildiklerinde mükemmel işler çıkartabiliyorlar.Örnekler çoğaltılabilir.Mevkii meselesi de sayılabilir.

İyi bir futbolcuda bana göre 3 kural vardır.Derecelendirmek yanlış olur, o yüzden şöyle yazayım, Yetenek,Azim ve Saygı.Saygı mesleğine ve kendine olan saygısıdır.

Eğer bir futbolcu mesleğine saygılı oynayabilirse tam performansını sahaya yansıtabilir.Celustka bir Dani Alves, Maicon yeteneğinde bir futbolcu değil.Ama mesleğine saygısı olan genç sayılabilecek bir futbolcu.Genç diyorum çünkü tam anlamıyla futbola açılabilmiş değil.Endüstriyel futbola açılabilmiş değil.

Burak Yılmaz gittiği yerde varolan yeteneğini,azmini kullanırken mesleğine saygı gösterirse niye başarılı olamasın ? Gidişatı "Takımı değil kendini düşünüyor", "Gol kralı olacak ya beyefendi" homurdanmalarının artması bunu gördüğümüzü gösteriyor.

Şenol Hoca "attığı goller gelişimini engelliyor" sözünü doğru söyledi, çünkü misyonunu tamamladığını oda biliyor, Burak'ta biliyor, bizlerde biliyoruz.

Ama Burak Yılmaz Trabzon'a gelirken herkes "başarılı olamaz" derken karakterinin bir seviye bile değişeceğini düşünmemişti.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
          En son Tolga tarafından düzenlendi; 27.04.2012, 21:53.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Burak , adamdır ona göre laf edelim .
            Twitter Adresim

Yorum

• burak bjk li onlara gol atmaz dediler

adam 3 serumla çıktı golünü yazdı

gerekeni yine yapacaktır
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burak gs ile anlaşmış,gs de yönetimle tam 9 milyon euroya,,,

bir duyum,kaynak çok sağlammış

hem tri mi niy hes tap tapatalk
                Şaka mı yaptınız ciddi mi söylediniz tam anlamayadım ama Burak'ın bizimle 2015'e kadar sözleşmesi varken nasıl başka bir kulübe imza atabilir ?
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şaka mı yaptınız ciddi mi söylediniz tam anlamayadım ama Burak'ın bizimle 2015'e kadar sözleşmesi varken nasıl başka bir kulübe imza atabilir ?
                  Aynı kişi imza atmadan önce Onur'un da kesin gideceğini iddaa etmişti.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Zafer abiyi tanımamak bence foruma saygısızlıktır.Bu iki renktaşımın forum yönetimi tarafından derhal kara listeye alınmasını istiyorum.

Yalnız "hem tri mi ney hes tap tapatalk" imza olacak laf
                    En son Tolga tarafından düzenlendi; 28.04.2012, 13:12.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zafer abiyi tanımamak bence foruma saygısızlıktır.Bu iki renktaşımın forum yönetimi tarafından derhal kara listeye alınmasını istiyorum.

Yalnız "hem tri mi ney hes tap tapatalk" imza olacak laf
                      Vah vah vah kara listeye alınacakmışım. Birincisi tanıdıklarınızı korumak yerine doğruları konuşmayı adet edinirsek daha iyi olur. İkincisi o üye arkadaşımızın eski olduğunu biliyorum ve art niyetli olduğunu da iddia etmedim. Dedimki 2015 'e kadar sözleşmesi varsa nasıl başka bir kulübe imza atabilir, bunu söylerken de kaba bir uslüp kullanmadım. Bunu sorarken nerede hata etmişim bana bunu açıklar mısınız ? Ama önce size şunu sormam gerek sanırım sizde eski üye misiniz size sorma yetkim var mı ? Eğer size soru sorma yetkim varsa onu sorarken nerede yanlış yaptığımı açıklarsanız sevinirim. Ve ek olarak sonuç ne olursa olsun canınız isterse beni kara listeye alabilirsiniz. Eğer burada bir konu üzerinde tartışamayacaksak veya birine fikrinin kendimce yanlış veya doğru olduğunu söyleyemeyeceksem burada bulunmamın da bir manası yok benim için. Benim buradaki önceliğim kişiler değildir, her zaman Trabzonspor olmuştur. Ve her zaman buradaki insanların aynı sevdaya sahip olduğunu bilerek saygılı yazmaya dikkat etmişimdir. Beni şunu tanımamak ayıptır bunu tanımamak saygısızlıktır gibi argumanlarla suçluyosunuz. Sizin mantığınıza göre Zafer6161'i bildiğim için(forumdan) sözleşmesi olduğunu hatırlatmamam mı gerekirdi acaba bunu anlayamadım.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bugün oynuyor mu Burak ?
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün oynuyor mu Burak ?
                          Barış Yurduseven:"Burak Yılmaz Galatasaray maçında kesin olarak Yok."

- TRTSpor Canlı Yayın -

Yorum

• Neden özel maskeyle oynamiyor ? 2 haftadir özel maskeyle oynayacak yazilip ciziliyordu.

Yorum

• ......................
                              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.04.2012, 14:29.

Yorum

• Burağa zıt kapmaya başladım umarım eski günlerine dönersin ne tarafa gidersen git bir daha asla bu kadar başarılı olamazssın git kankanın yanına gör bi yerleri

Yorum

Çalışıyor...
                                X