Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim için Burak Yılmaz artık Trabzonspor'un futbolcusu değildir bitmiştir.
    Git bu takımdan Burak! Antrenmanlarda kara kara düşünmene gerek yok tekliflerde geliyor nasıl olsa,hatta giderken yanında saz arkadaşlarınıda götür lütfen!
    İnsan olanın hakkıdır Trabzonspor!
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim için Burak Yılmaz artık Trabzonspor'un futbolcusu değildir bitmiştir.
      Git bu takımdan Burak! Antrenmanlarda kara kara düşünmene gerek yok tekliflerde geliyor nasıl olsa,hatta giderken yanında saz arkadaşlarınıda götür lütfen!
      İnsan olanın hakkıdır Trabzonspor!
      Ahaha ben buna gülerim ya

Yorum

• Burak'ın top sürüş özelliğinin olmadığını söyleyenler ya futboldan anlamıyor, ya da iyi içmiş.
        Ona tavsiyem ya futbol izlemesin, ya da atık az içsin.
        Top saklama özelliğinin olmaması da gayet normaldir.
        Çünkü Burak kariyeri boyunca genellikle kanat oyuncusu olarak oynamıştır.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahaha ben buna gülerim ya
          Düne kadar bende gülerdim, Burak'ı ençok sevenler savunanlar arasındaydım, lakin öyle şeyler öğrendim ki..
          Neyse.
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Bu forum çok duyumcu gördü. Burası yanlış başlık.

Az daha sabredin 4 maç sonra iki taraf da rahatlayacak.

Öyle şeyler duydum ki. Kaynak sormayın lütfen. Twitter'dan takip edin, faceden ekleyin, skypeden görüşelim...

Bla bla bla...
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu forum çok duyumcu gördü. Burası yanlış başlık.

Az daha sabredin 4 maç sonra iki taraf da rahatlayacak.

Öyle şeyler duydum ki. Kaynak sormayın lütfen. Twitter'dan takip edin, faceden ekleyin, skypeden görüşelim...

Bla bla bla...
              Bu lafınız bana ise ben faceten twitterdan duyup bişey yazmadım. Ki öyle bişey olsaydı içeriğide yazardım.
              İyi akşamlar.
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Burak gidecek.Bundan %99 eminim.

Gittiğinde de bizi arayacak.

Yorum

• Bilen her şeyi anlatsın kardeş. Öyle şeyler biliyorsan söyle bizde bilelim. Ona göre savunuruz ya da savunmayız. Burak Yılmaz anam değil babam değil. Öyle şeyler öğrendimki bak bak. Çok öğrenmişsin ömrünün geri kalanında yeter o bilgiler. Hey Allahım.

Yorum

• Arkadaslar Burak Yilmaz'in 8 numara ile bu kadar bulusmasina niye bu kadar sasiriyorsunuz ??
                    Adamin en yakin arkadasi, her sohbetinde onu övüyor.
                    Bence cok normal bir mesele.

Ha Burak onca lafina ragmen yine bizi satar arkadan isler cevirirse gercekten büyük karektersizlik yapmis olur...

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilen her şeyi anlatsın kardeş. Öyle şeyler biliyorsan söyle bizde bilelim. Ona göre savunuruz ya da savunmayız. Burak Yılmaz anam değil babam değil. Öyle şeyler öğrendimki bak bak. Çok öğrenmişsin ömrünün geri kalanında yeter o bilgiler. Hey Allahım.
                      Benim bildiğim hiçbir şey yok.

Sadece hislerimle konuşuyorum. Bana göre böyle yani.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu lafınız bana ise ben faceten twitterdan duyup bişey yazmadım. Ki öyle bişey olsaydı içeriğide yazardım.
                        İyi akşamlar.
                        Yalnız renktaş bunu buraya yazıyorsan duyduğunu söylemekle mükellefsin.Sen duyduğunu ,kaynağını yaz herkes kendi içinde bunun doğruluğunu yorumlasın.

Senin taraflı yazacağını düşünmüyorum çünkü daha öncesinde Burağı çokça savunmuşluğun mevcut ,ama duyduklarını söylememekle ayıp etmiş olursun bence.

Yorum

• Bu başlık enteresan bir yere doğru gitmeye başladı. Yarın sahada Burak Yılmaz yuhalanirsa sasirmayin

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu başlık enteresan bir yere doğru gitmeye başladı. Yarın sahada Burak Yılmaz yuhalanirsa sasirmayin
                            'Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir' klişesiyle o da olur.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bildiğim hiçbir şey yok.

Sadece hislerimle konuşuyorum. Bana göre böyle yani.
                              Sana demedim zaten kardeşim. Bence de Burak gidecek ve bizi arayacak pişman olacak.

Yorum

• buragin futbolculuguna lafim yok 32 gol atmis ts tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olmus o olmus bu olmus eyvallah. Aldigi paranin hakkini vermis bence. Ama sene sonu mutlaka ya gitmeli ya gonderilmeli. Takima zarar verecek tek golcu kalarak. Hatirlayin bursa maciydi galiba haminin ayagi kirilmisti ya kolu herneyse baya bi takimdan ayri kalmisti takim coktu resmen hemde dolu dizgin giderken ligin ilk haftalariydi sanirim ta ki tekke gelene kadar surdu bu olay. Simdi 2. bi hami mandirali vakasi olmadan burak gonderilmeli yerine kaliteli bi yerli bi yabanci ya da iki yabanci bi genc yerli forvet transfer edilmeli. Piyasasini yukseltmisken elden cikarmakta fayda var acikcasi.
                                Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X