Arkadaşlar madde 20m€ olarak güncellendi zaten, öyle biliyorum?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 5'e gider, Cenk 7'ye gelse iyi öyle mi?..
Yapmayın kardeşim ne 7'si..
O'na verilecek para en fazla 2.5 milyon Euro..
ne yapacaksın adamlar o kadar ister sende illa bir yerli forvet alacaksın ve en makulu ya m. demir yada cenk başka varda ben mi bilmiyorum ama keşke pektemegi kaptırmasaydık.....
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapacaksın adamlar o kadar ister sende illa bir yerli forvet alacaksın ve en makulu ya m. demir yada cenk başka varda ben mi bilmiyorum ama keşke pektemegi kaptırmasaydık.....
Sen inanıyor musun bu yazdıklarına?
Senin demene göre karşı taraf ne isterse onu vereceğiz öyle mi?
Cenk Tosun için 7 milyon Euro versin bizim takım, ben de daha bir şey bilmiyorum. Ya da ben niye bilmeyeyim, yönetim bilmiyordur.(Burak'ı 5 milyon Euroya sattıkları durumda..)
Cenk Tosun kimdir Allah aşkına?
Kimdir derken beğenmiyorum gibi algılanmasın ama 7 milyon Euroya birkaç tane alırsın Cenk'ten..Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.as.com/futbol/articulo/at...sdaiftb_48/Tes
AS gazetesi haberi.
Araştırıyoz arkadaş
(Videoyu kendileri yapmış galiba)
Bu da link
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Atletico nun Burak la ilgilendigi dogru ama Burak icin cok yanlis bir secim olur,Atletico nun oyun yapisi asla Burak a uygun degil Falcao kopekler gibi calisiyor savasiyor ona bile dogru duzgun top gelmiyor ve basarili olamazsa burda da baskinin,elestirinin kralini gorur At. Madrid oyle herseyin gulluk gulistanlik oldugu bir takim degil.Ama belki sag acik oynayabilir, belki.
Yorum
-
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın getir bitencere de yesin uşak
Bayan kardeşlerimiz var da bir zahmet yapsınlar
Yorum
Yorum