Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Masallah Masallah. Böyle devam Burak.
    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Burak'ma la sakin gol kralligini kimseye (:
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ya simdi..... Aslinda....... Halbuki............... Ama öyle ki...........

Yok olmuyor tarif edemiyorum sen devam et yeter.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Fatih gol kralı olduğu sene yanlış hatırlamıyorsam ilk 10 haftada 8 golü vardı Bizim bu uşak 13 gole ulaştı Bu gazla giderse ne Tanju kalır ne Hakan nede Fatih
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih gol kralı olduğu sene yanlış hatırlamıyorsam ilk 10 haftada 8 golü vardı Bizim bu uşak 13 gole ulaştı Bu gazla giderse ne Tanju kalır ne Hakan nede Fatih
            Birde iki mac kacirdi. Yoksa simdi 15+1 goldeydi
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Tamam Burak gol atoyor ama çok yoruldu... Artık jest ve mimiklerinden belli oluyor. Verilmeyen golümüz neydi öyle yaaa.... =)) Gol krallığında Burakımızın 1 golü sayılmadı yaa en çok ona üzüldüm. Yoksa biz yine atardık. Attık da zaten.. yine burak attı

Yorum

• Böyle giderse 40 golü bulur adamım.
                Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Sana HELAL olsun be Burak, yürü Burak yürü, YANINDAYIZ!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Böyle efektif goller ligde nadiren atılıyor. Pozisyonu kös kös izleyen yardımcı hakem yarım metre içeriye düşen topu göremiyor ya da görmüyor veya görmek istemiyor. Fifa kokartı vardı yanlış görmediysem! Yazık, acınası halde Türk hakemliği.
                      *
                      Yemiyor içmiyor atıyor diyorum, yine atıyor. Haftaya yine atar, sonra yine atar. Tam dediğim gibi, tam istediğim gibi oynuyor. Savruk oynuyor ve tek forvet neler yapabileceğini gösteriyor.
                      **
                      Devam Burak...
                      Kimselere burak'ma, hep sen at.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acil nazar duasi, cevsen vs.
                          A y n e n . . .
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Burak yılmaz serbest vuruşlarıda bir başka kullanıyor.Çok geliştirdi kendini çok.Şuanda türkiyenin açık ara en iyisi avrupadada zaten gol sayısında zirvede

Yorum

• Bak Burak senin için ne demişler

"Saysan da atıyor saymasan da!"

Koçum benim. Şenol hocanın sözünden dışarı çıkma sakın. Daha iyi olacaksın.

Senin adamlığını ve mücadeleni, mütavaziliğini, beyefendiliğini seviyoruz.

Kendine iyi bak.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• laflar bitti artık Burak icin.
                                Burak bir Trabzonspor efsanesi olacak. Sadece diyecegim bu.

Sen bize biz sana borçluyuz Burak. Ama hep boyle devam.
                                Bu arada Halil, Adrian, colman Mukemmel partnerle degerlerini bil.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

Çalışıyor...
                                X