Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu ligde adin topcu olarak okunmazken bir senede yildiz oldun. Hakkini isteyeceksin ama 3.5 milyon euro nedir yahu? Nankorluk hakketen...

Yorum

• şakadır şaka
      7
      Cngz_61

Yorum

• 3.5 milyon Euro mu ?

Yok daha neler.

Makul bir yerde anlaş Burak.

Yorum

• Şuan takımın en iyi oyuncusu ve yine takımı sırtlayacak ama o paralar verilmez.
          Açıklamalarını yazdım bir kenara, kankası gibi yaparsa çıkarırız ortaya bir bir!

Yorum

• 3.5 M Euro olayına inanmıyorum.

Yorum

• 3.5 milyon euro mu? Eger anlasilamazsa simdiden yollar ayrilmali.Yerine baska bir adam bulunur.

Yorum

• Burak ''Anlaşamazsak adam gibi çıkar söylerim.'' dedi. Bence anlaşırız, anlaşamazsak da bedavaya gitmez.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• O kadar parayı hiç kimse vermez.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yani birisi iddia ediyor ki Trabzonspor Burak'a 550.000 euro öneriyor, teklif kabul görmeyince de o zaman 1.350.000 euro verelim diyor; böyle bir pazarlık şekli mi olur neresindan tutsan elinde kalıyor, duyum bana hiç inandırıcı gelmedi.
                    Yok eğer iddia doğru ise; pazarlıkta elini güçlü tutmak için 550.000 öneren Trabzonspor'dan 3.500.000 isteyen Burak gayet yerinde bir hamle yapmıştır.
                    Ben şahsen söz konusu kaynağa inanmıyorum ve ortak bir noktada buluşacaklarına inanıyorum.

Yorum

• Trabzonspor'un, Burak Yılmaz ile sözleşme imzalama konusunda anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Ne olursa olsun Burak Yılmaz'ı kadroda tutmak isteyen bordo mavili yönetim, oyuncuyla geçen hafta yaptığı ilk görüşmede anlaşmaya varamazken, iki gündür yapılan görüşmelerde ise önemli yol katettiği ve anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.

Burak Yılmaz'ın sözleşmesini bu yılı da içine katarak 4 yıl uzatmayı planyan bordo mavili yönetimin, takım içindeki en yüksek ücreti de bu oyuncuya vermeyi düşündüğü belirtildi. Yapılan görüşmelerde arada küçük pürüzlerin kaldığı, yıldız oyuncuyla önümüzdeki hafta imzaların atılacağı öğrenildi.

Lig TV
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben 2M €'nun bile fazla olduğunu düşünüyordum, eğer 3,5M € istediyse(ki inanmıyorum) acil kendisine kulüp arasın. Burak, Trabzonspor Futbol Takımının sadece bir oyuncusu.. Şenol Hoca dışında hiçbir şahıs/futbolcu kendisini kulübün sahibi sanmasın. Hele de kulübün üzerinde hiç sanmasın. Selçuk öyle düşünüyordu ve gitti Burak da öyle düşünüyorsa o da gidebilir.

1,5M € civarı paraya anlaşsınlar işte açgözlülüğün anlamı yok.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'un, Burak Yılmaz ile sözleşme imzalama konusunda anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Ne olursa olsun Burak Yılmaz'ı kadroda tutmak isteyen bordo mavili yönetim, oyuncuyla geçen hafta yaptığı ilk görüşmede anlaşmaya varamazken, iki gündür yapılan görüşmelerde ise önemli yol katettiği ve anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.

Burak Yılmaz'ın sözleşmesini bu yılı da içine katarak 4 yıl uzatmayı planyan bordo mavili yönetimin, takım içindeki en yüksek ücreti de bu oyuncuya vermeyi düşündüğü belirtildi. Yapılan görüşmelerde arada küçük pürüzlerin kaldığı, yıldız oyuncuyla önümüzdeki hafta imzaların atılacağı öğrenildi.

Lig TV
                          Insallah dogrudur.

Zokoranin aldigi rakamdan fazla olmamali kesinlikle. Fakat fazla olursada elestiremem cünkü sezon sonu ellini kolunu sallayarak gitmesinden iyidir...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 2 taş çatlasın 2.25 olur enayi yerine koymamak lazım bizim takımıda 3.5 falan bilet almak için sırada bekleyen asgari ücretlilere yapılan ayıptır ..
                            Hakkı neyse verilmeli kesinlikle ama abartılmamalı bence...

Yorum

• 4 yıl uzatıcaksa yüksek rakam da olabilir.

Yorum

• Var mı arkadaşlar sözleşme uzatmayla ilgili bir gelişme ?
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Çalışıyor...
                                X