Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu malzemeci olayı doğru mu Burağın ayaklarını sıkan kramponunu açtırması için malzemeciye vermiş malzemecide dikişlerinden açmış
    DRAGO GABRIC

Yorum

• 2 Yıllık uzatmışsa hayırlı olsun .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hayırlı olsun. Performansı artarak devam eder inşallah. Trabzonspor formasını geçen seneden daha iyi terleterek üzerinde taşır umarım.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Hani nerde yazıyor uzattığı ? Öyle bir şey olsa önce resmi sitede çıkardı.

Yorum

• Colman uzattığı zaman resmi sitede hemen haberi koymuşlardı eğer Burak'ın da kesin olsaydı haberi eklerlerdi.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Her şey para değil Burak...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kötü konuşmamış Burak, tabi ki biraz fark olması gerekir ücrette, bunu istemesi de gayet normal. Bu arada gideceksem de adam gibi çıkar söylerim demesi çok ilginç geldi.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kötü konuşmadı ama araya iki yanlışı da araya sıkıştırdı. Birincisi kulübüm bana hak ettiğim değeri verirse seve seve anlaşırım. Bunun için gönlümü hoş etmeleri lazım tarzındaki bir yorumu basına karşı yapmaması lazımdı. Maddi mevzular kulüple birebir veya menajeri aracılığıyla konuşulması gereken şeyler. TV'ye çıkıp kulübe maddi yönden mesaj verdirmek hoş değil. Diğer yanlışı ise biz kendisini bedavaya almadık. Karşılığında verdiğimiz oyuncuya 6.5 milyon euro bonservis ödemiştik. FB ise bunun üzerine bize Burak + 3.2 milyon euro ödedi. Gökhan Ünal'ı sattığımız sezonun ilk yarısındaki performansı değerini biraz düşürmüş olabilir ama yine de Burak'a 2-3milyon euro değer biçtiğimiz ortada. Kaldı ki FB kendisini Manisa'dan transfer edip 4 senelik sözleşme imzaladığında eski kulübüne bu rakamın yarısını ödemişti. Kafa karıştıran bir diğer söylemi ise eğer anlaşamazsak kulübüme para kazandırıp sezon başlamadan gitmek isterim düşüncesi. İyi niyeti var ama gerçeklik payı yok bana göre...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sanki arada Selcuga laf sokmus gibi geldi bana, belkide öyle görmek istedim sözlesmeyi uzatmiyacaksam bunu cikar adam gibi söylerim dedi.

Yorum

• Hangi değerden bahsettiğinide ben anlamış değilim. Trabzonspor forması senin için en büyük şanstır en büyük değerdir zaten. Bütün kurşunlarını sıkmış boş tabancayla ortalıkta geziniyordun. Yanlış konuşmuş. sorarlar adama bu kulübe gelmeden önce ne kazanıyordun diye. 19 gol Türkiye standartlarında hafif normal üstü bir derece zaten. Kaldı ki bu takım şampiyonda olmadı hani. 82 puanda payı büyük amenna fakat geçmişinide unutmaması gerek insanın. Hepi topu kariyerin itibariyle 1 yıllık topçu sayılırsın. Artı bu takım taraftarı çok görmüştür boş tabancasıyla buraya gelip 1 senede adam oldum sanıp formasını satan şımaran ve gidenlerin hazin sonlarını.

27 Mayıs Tarihli Tweet 'i Bizzat kendisine ait cümleler. Röportaj verdiği dergi haberini tweetlemişti.

byilmaz17 Burak Yılmaz

''5 Yıllık Yeni İmza Atmaya Hazırım!'' http://fb.me/Mg9BSjam

27 Mayıs

'5 YILLIK YENİ İMZA ATMAYA HAZIRIM'
                      "Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Peki bunları söyleyen o ise ki o, bugünki röportajı veren kim ?

Yorum

• Boş mukaveleye imza atarım demedim demişti yanılmıyorsam Erdal'a.

Burak fazla konuşuyor. Fazla konuşutkça pot kırıyor.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• At imzayıda herkes rahatlasın be Burak.

Yorum

• Eğer anlaşamazsak çıkar adam gibi söylerim .
                            Twitter Adresim

Yorum

• Haa bu arada giderse de gitsin pek umrumda olmaz . Profosyonel taraftarım ben .
                              Twitter Adresim

Yorum

• Eğer anlaşamazsam gideceğimi adam gibi söylerim demesi benim için yeterli.Şimdi istediğin takıma git ama yeterki kıvırma.

Yorum

Çalışıyor...
                                X