Trabzonspor forması altında müthiş bir sezon geçirip gönüllerde taht kuran ve 19 golle ligde en fazla gol atan Türk futbolcu olan Burak Yılmaz'dan büyük özveri.. Ayrılmak isteyen oyunculara karşın, golcü futbolcunun sözleşme uzatmak istemesi takdirle karşılandı! Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’la anlaşması, Yattara’nın Al Shabab’la anlaşması, Cale’nin Hoffenheim söz kesmesi, Selçuk İnan’ın imzaya yanaşmaması, Jaja ile Colman’ın izinsiz ülkelerine gitmesine karşın, Burak Yılmaz’ın anlamlı tavrı Trabzon’da takdir edildi. Burak, Trabzonspor kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesinin kaldığını ancak uzun süreler bu formayı taşımak istediğini belirterek, “1 sene daha buradayım sonrası için de kalmak istiyorum. Beni Burak yapan Trabzonspor’dur. Beni bu günlere getiren Şenol Güneş hocamı bırakmam” ifadelerini kullandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
@tslover
Üşenmeden teker teker cevap verecem size. Öncelikle ben bu kadar saplantılı bir yorum görmedim. Bunu söylemeden geçmiyeyim. Bunca şeyi yazdığınız hoca 82 puan almış, bu kadar eleştirdiğiniz oyuncu da 19 gol atmış. Kaldı ki bu goller en dönülmez maçları çevirmiş, defalarca yarışa tekrar sarılmamızı sağlamış.
İlk olarak kötü oynasa bile takımda kesilmeme lafına cevap verelim. Burak bu takımın en önemli gol silahı. Son dakikaya kadar gol atabilme ihtimali var. Defalarca attı. Defalarca ipten aldı bizi. Bunları söyleyinceye kadar Burak'ın kaç son dakika golü var tek tek irdeleyin. Bu da yeterli gelmezse, Alex hiç bir halt yapmasa da 90 dakika oyunda kalıyor. Bunun nedeni de aynıdır.
İkinci iddianız ise gülünç. Hoca 8 seneye bakacak değil. Kimin daha faydalı olacağına inanıyorsa onu kullanıyor. Kullandı. Burak'ı tercih etti, istediği verimi aldı. Yattara'nın moralini bozmak yerine daha fazla çalışması gerekirdi. Ancak hocanın da belirttiği gibi daha fazla çalışmak yerine küsmeyi tercih etti.
Üçüncü iddianıza katılıyorum. Özellikle kaleyi cepheden gören pozisyonlarda Jaja'nın kullanması lazımdı.
Selçuk'un alternatifinin olmadığını hepimiz biliyoruz. Belki de en büyük eksiklik orta sahaya transfer yapılmamasıydı. Onun olmadığı maçlarda yaşadığımız sıkıntılar ortadayken neden 90 dakika oynadı diyorsunuz.
Şenol hoca ile ilgili iddiaları direk olarak reddediyorum. Yorumlamak bile hocama saygısızlık olur. Sorgulayacaksak bu kadar sorunlu oyuncu ile 82 puan toplayan adamı hala yetersiz görenleri sorgulayalım. Bu takımla kimse daha fazlasını alamazdı. Kolay kazanılmadı bunca puan.
Son olarak, Burak at imzayı kalbimizi yeniden fethet.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
En Cok sana... Sirf sana laf atiyordum belkide burak...
Bu Adam kendini yere atiyor, kosmuyor diyordum, bize yakismiyor diyordum...
Senden Özür dilerim burak...
19 gol attin Senden özür dilerim burak...
Egemen, Selcuk örnekleri varken sen Trabzonspor dedin baskada cümle kurmadin Senden Özür dilerim burak...
Dagilan Takimda artik en büyük silahimiz Sensin...
Sana müthis bir sezon gecirdigin icin tesekkür ediyorum burak...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
Yorum