Her zamanki gibi göz boyamaktan başka bir şey yaptığı yok. Dediği kadar samimi idiyse tüm konuşmasını hakem rakibi kolladı hakkımızı yedi algısı üzerine kurgulamaması gerekirdi. Öncelikle kendi hocalık becerilerini sorgulasın. 90da böyle bir deplasmanda doğru da bir oyunla 2 0 öndesin tut oyunu becerip
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Once taraftarla kavga ediyor sonra da bu aciklamayi yapiyor. Hadi ordan dumenci. Trabzonda babasi yasinda otobus soforuyle kavga eden adam bu. Bir de kendi kendiyle celismiyor mu ben Trabzonspor taraftariyla surekli kavga ediyorum diyor sonra da diyorki benim Trabzonspora karsi bir saygisizligim olmadi.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 22.09.2024, 18:23.
Yorum
-
-
Bu, selcuk inan, emre belozoglu, volkan demirel falan dogru durust yardimci antrenorluk deneyimleri olmamasina ragmen super ligin iyi takimlarinda lobileriyle gorev alan adamlar. Kasimpasa yeni sezonda kendisi ile devam karari aldi. Ilk transferini forvete Goztepeden Kubilay Kanatsizkus copunu alarak yapti. Madem Trabzonsporu o kadar cok seviyor bir iki oyuncu da transfer ettirsin kendi takimina.
Yorum
-
Valla ben Trabzonun öz evladı olup (siyasetçi,sanatçı, sporcu, basın elemanı,yönetici vsvs)şike sürecinde belki 3 tane ADAM görmedim herif gibi Ts yi savunan, şikebahçe şike yaptı diyebilen. Hepsi de koltuğun, menfaatin, paranın tarafındaydılar, şimdi yine aynılar. Ts kimin umrunda.
Onları düşününce Trabzondan ve Trabzonspor sayesinde adam olan çoğundan adamdır benim gözümde.
Ufak tefek hataları vardır, affedilmeyecek cinsten değil.
Hele hele selçuk inan karaktersizine bakınca adamın dibidir.
Yorum
Yorum