Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa'da niye güvenmiyorsunuz Burak'a anlamıyorum valla. Burak için çoğu kişide "sadece gol atan forvet" fikri var.
    Bence Avrupa'da iş yapar Burak, hele alıştıktan sonra oraları da sallar ama İspanya kesinlikle ona göre değil.

Yorum

• Burak Avrupa'da iş yapamaz diyenlere sadece gülüyorum..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak Avrupa'da iş yapamaz diyenlere sadece gülüyorum..
        Bence kimse iş yapamaz demiyor, şahsen ben A.Madrid'e giderse, 40 küsür milyona alınmış adam dururken, Burak ağzıyla kuş tutsa bile 2.planda olur...Ben isterim ki Valencia'ya gitsin, oradan Soldado ayrılırsa forvetler arasında iyi rekabet olur ve Burak formayı kapabilir ama 50-60 milyonluk adamın arkasında harcarlar Burak'ı...Biz bile Adrian için yedek olunca, 5 milyonluk yedek diyoruz...Atletico taraftarıda işler azcık kötü gittimi harcarlar Burak'ı, 40-50 milyonluk adam yedek oturuyor(Falcao) falan, demek istediğim bu...Bunların hepsini iyi düşünmeli...

Yorum

• * Avrupa da oynamayı basit zanneden arkadaşlar var. Şöyle bir giden adamları aklınıza getirin, hele biraz iyi takımlara gidenleri...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence kimse iş yapamaz demiyor, şahsen ben A.Madrid'e giderse, 40 küsür milyona alınmış adam dururken, Burak ağzıyla kuş tutsa bile 2.planda olur...Ben isterim ki Valencia'ya gitsin, oradan Soldado ayrılırsa forvetler arasında iyi rekabet olur ve Burak formayı kapabilir ama 50-60 milyonluk adamın arkasında harcarlar Burak'ı...Biz bile Adrian için yedek olunca, 5 milyonluk yedek diyoruz...Atletico taraftarıda işler azcık kötü gittimi harcarlar Burak'ı, 40-50 milyonluk adam yedek oturuyor(Falcao) falan, demek istediğim bu...Bunların hepsini iyi düşünmeli...
            Burak'ın bizde ileri uç forvet oynamasına bakma,onun asıl mevkii sağ açık..A.Madrid'de Falcao ileri uçta oynar,Burak'ta kanatta rahatlıkla oynayabilir0.Henry'nin Arsenal'de oynadığı gibi..

Yorum

• Nihatin nerdeyse gol krali oldugu ligde burak efsane bile olabilir
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'ın bizde ileri uç forvet oynamasına bakma,onun asıl mevkii sağ açık..A.Madrid'de Falcao ileri uçta oynar,Burak'ta kanatta rahatlıkla oynayabilir0.Henry'nin Arsenal'de oynadığı gibi..
                İşallah ama yine Falcao ile alınan Salvio, sonra Adrian, Arda,Juan Fran çok iyi oyuncular (Arda hariç ), şaka bir yana Valencia'da ise Soldado'nun gideceği konuşuluyor ve bence orası Burak için daha iyi olur...Herşeyden önemlisi işallah gitmez ama Burak gideceği takımı çok iyi seçmeli, harcanmamalı...

Yorum

• Taraftar Burak'ın sözleşmesindeki 5 Milyon düzeltilmeli diye yırtınıyor,yönetim en az Burak kadar değerli Onur'un sözleşmesine 7.5 Milyon maddesi koyuyor.

İlginç bir yönetimimiz var.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nihatin nerdeyse gol krali oldugu ligde burak efsane bile olabilir
                    Bence böyle bir mantıkla olaya yaklaşmak doğru değil. Önümüzde her iki ligde'de oynayan Guiza örneği varken.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Burak Adamdır Laf Edenler Çekemeyenlerdir.Adam İstdeyken Gecelerde Değildi Hanı Ts Gecede Hayatı Yok Falan Dıe Sacma Sapan Seylerde Yazılmasın Medyada.Selçuk Gibi Paragöz Bi Topcunun Frikekten Bizde Gol Atamazken Burak Frikikten Goller Atıyor
                      Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• Atletico'da ödeme güçlüğü yok muydu? Herhalde Falcao'ya yol gözüktü. Burak'ı 5'e alıp etinden sütünden kürkünden faydalanacaklar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bana sanki bu sezon sonu sözleşmesi bitecekmiş gibi geliyor o 5 Milyon Euro'luk madde nedeniyle.Ne olur değiştirseniz şu maddeyi...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Burak'ın 5 milyon euroya gitmesi benim açımdan sorun değil ama o paraya Atletico Madrid'e gitmesi hem kendisi hem de bizim açımızdan kötü olur. Burak, daha önceki röportajlarında Avrupa'nın büyük takımlarından biri olursa gitmek istediğini söyledi. Atletico Madrid geçmişinden dolayı önemli bir markadır ama şu dönemde asla büyük takım sınıfında değildir. Atletico 15 milyon verse sevinmem ama Arsenal'e de bedelsiz gitse üzülmem...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Anlamadığım şey biz para kazanmadıktan sonra Burak'ın kime gittiğinin ne anlamı var ki ?

Burak Yılmaz ın verdiği emeklere teşekkür ederim ama para kazandırmadan isterse Barça ya gitsin Real e gitsin farketmiyor. Önce Trabzonspor'un menfaatlerini düşünürüm ben. Sonra Burak gelir.

Yorum

• Adam kulüpten istediği zaman gidebilsin diye '5 m euro getirirse gider' maddesi koydursun biz de çıkıp yok oraya giderse üzülürüm buraya giderse üzülmem gibi şeyler yapıyoruz. Trabzonspordan çok burakı düşünüyoruz. Burakın ona böyle vefakar yaklaşan bir taraftar bulabileceğini sanmıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X