İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Avrupa'da iş yapamaz diyenlere sadece gülüyorum..
Yorum
-
* Avrupa da oynamayı basit zanneden arkadaşlar var. Şöyle bir giden adamları aklınıza getirin, hele biraz iyi takımlara gidenleri...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kimse iş yapamaz demiyor, şahsen ben A.Madrid'e giderse, 40 küsür milyona alınmış adam dururken, Burak ağzıyla kuş tutsa bile 2.planda olur...Ben isterim ki Valencia'ya gitsin, oradan Soldado ayrılırsa forvetler arasında iyi rekabet olur ve Burak formayı kapabilir ama 50-60 milyonluk adamın arkasında harcarlar Burak'ı...Biz bile Adrian için yedek olunca, 5 milyonluk yedek diyoruz...Atletico taraftarıda işler azcık kötü gittimi harcarlar Burak'ı, 40-50 milyonluk adam yedek oturuyor(Falcao) falan, demek istediğim bu...Bunların hepsini iyi düşünmeli...
Yorum
-
Nihatin nerdeyse gol krali oldugu ligde burak efsane bile olabilir[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın bizde ileri uç forvet oynamasına bakma,onun asıl mevkii sağ açık..A.Madrid'de Falcao ileri uçta oynar,Burak'ta kanatta rahatlıkla oynayabilir0.Henry'nin Arsenal'de oynadığı gibi..), şaka bir yana Valencia'da ise Soldado'nun gideceği konuşuluyor ve bence orası Burak için daha iyi olur...Herşeyden önemlisi işallah gitmez ama Burak gideceği takımı çok iyi seçmeli, harcanmamalı...
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihatin nerdeyse gol krali oldugu ligde burak efsane bile olabilir''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Atletico'da ödeme güçlüğü yok muydu? Herhalde Falcao'ya yol gözüktü. Burak'ı 5'e alıp etinden sütünden kürkünden faydalanacaklarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Burak'ın 5 milyon euroya gitmesi benim açımdan sorun değil ama o paraya Atletico Madrid'e gitmesi hem kendisi hem de bizim açımızdan kötü olur. Burak, daha önceki röportajlarında Avrupa'nın büyük takımlarından biri olursa gitmek istediğini söyledi. Atletico Madrid geçmişinden dolayı önemli bir markadır ama şu dönemde asla büyük takım sınıfında değildir. Atletico 15 milyon verse sevinmem ama Arsenal'e de bedelsiz gitse üzülmem...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
.....
Anlamadığım şey biz para kazanmadıktan sonra Burak'ın kime gittiğinin ne anlamı var ki ?
Burak Yılmaz ın verdiği emeklere teşekkür ederim ama para kazandırmadan isterse Barça ya gitsin Real e gitsin farketmiyor. Önce Trabzonspor'un menfaatlerini düşünürüm ben. Sonra Burak gelir.
Yorum
Yorum