Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaza mektup

Sevgili Burak,

Trabzon taraftarı hep en sevdiğini konuşmuştur. Daha iyisini yapabileceğini bildiği futbolcuya yüklenmiştir, onu geliştirmiştir. Biz senin geldiğinde nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz, şimdi ise bambaşka biri oldun, gelişme katettin.

Ama bilmelisin ki yolun daha çoooooooooooooooooook uzun. Kafa toplarında daha etkili olmalısın, birebirde çalım atmayı öğrenmelisin, ASİST yapmayı daha fazla denemelisin.

Senin için Trabzon bir yuvadır artık, sana kimse BU HAFTA NİYE GOL ATAMADIN diye kızmıyor bunu sakın unutma, Bursa maçında 3 e bir giderken ve skor çok riskli 2-1 iken, %100 gol olacak pozisyonda pas vermeyip şut attığın için, Antalyaspor maçında frikik çekip, dönen top yavaşça önünden geçmesine rağmen koşmadığın için kızıyor.

Her hafta senden gol beklemiyoruz, ama en azından Giray-Tolga-Mustafa-Halil-Serkan kadar mücadeleci ol, sen istersen MUTLAKA GOL ATABİLECEK bir oyuncusun...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• 5 milyon maddesinin 20 milyona çıkarılacağı yönündeki iddiaların doğruluğu nedir acep ?
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• sevemedum seni uşak nasıl ki selçuk a da ısınamadı isem bizde oynarken hep içim soğuk idi ise sana da öyle nedenini bilmiyorum,umarım bu kente faydan dokunur
        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sevemedum seni uşak nasıl ki selçuk a da ısınamadı isem bizde oynarken hep içim soğuk idi ise sana da öyle nedenini bilmiyorum,umarım bu kente faydan dokunur
          Daha bu kente faydası dokunması için ne yapması lazım. Adam kırık kafayla oynadı şampiyonluk kazandırdı. Daha ne yapsın. 27 senedir hangisi bu işi başardı da o başaramadı???
          Colmandante

Yorum

• Trabzon'da hangi semtin yolu bozuk ? Kaldırım olmayan bir sokak ismi söyleyin bana. Anlaşılan Burak bunları yapmadıkça faydası dokunmuş olmayacak bu şehire.

Yorum

sevemedum seni uşak nasıl ki selçuk a da ısınamadı isem bizde oynarken hep içim soğuk idi ise sana da öyle nedenini bilmiyorum,umarım bu kente faydan dokunur
              Faydası dokunmadımı ki

Yorum

• Yol, köprü falan mı yapacaktı Burak ?

Ey büyük Allah'ım sen sabır ver.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak ı herkes kadar elestirenlerde seviyor.

ama nedir bu tabu

kimse Burak a hakaret etmiyor..sakin olun..

ama kimsede burak ın 25 golune 40 golune de bakmıyor.. takıma bakıyor butune bakıyor.. burak ın daha iisini yapacagına
                  inanıp bu ozelliklerini kullanmamasını elestiriyor..

mesela burak ın en buyuk eksigi; rop ayagına gelmeden yada geldigi anda etrafına bakmaması.. hızlı dusunememesi..
                  (ki sut konusunda en hızlı dusunen en buyuk golcu olmasına ragmen)

burak a kızanlar macların kritik anında bombos pasları arklarına atmayarak macın stresini arttırmasıdır

kimse burak ın golculugunu elestirmiyor.. kacırdıgını elestirmio..
                  gerekli yerlerde hızlı dusunmemesini ve bos arklarına pas atmamasını elestiriyor!!!

Yorum

• Umutu sadece koşuyor diye eleştiriyorduk kaçırdıklarına çıldırıyorduk Burağı da koşmuyor diye eleştiriyoruz..Futbol garip bir oyun basit düşünürsek..
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umutu sadece koşuyor diye eleştiriyorduk kaçırdıklarına çıldırıyorduk Burağı da koşmuyor diye eleştiriyoruz..Futbol garip bir oyun basit düşünürsek..
                      "Abi sen ikisindende bir karisik versen bana 500er Gram"
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Allah nazardan saklasin.Gol kralliginda ilk 20 icinde sadece 5 Türk futbolcu.Dördünün attigi gol sayisi kadar gol atmis hemen hemen.
                        Iste Türk futbolunun hali.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha bu kente faydası dokunması için ne yapması lazım. Adam kırık kafayla oynadı şampiyonluk kazandırdı. Daha ne yapsın. 27 senedir hangisi bu işi başardı da o başaramadı???
                          kardeş faydayı maddi olarak kastettim 20 milyon euro gibi, ben beğenmiyorum bunu en iyi zamanında söylüyorum ki trende göre yorum yapmayayım,belirttim zaten nedeninin bilmediğim bi iticilik var bende burak a karşı
                          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

* İnşallah 800 gol atarda ısınırız
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• @ haydar6153

Tamam adamı sevmiyorsun anladıkda konuya girip sürekli sevmedim seni uşak vs. demenin anlamı ne? Sevmiyorsan 1 kere yazar çıkarsın. Sürekli vurgulamanın anlamı yok.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Haydi bakalım gol zamanı
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X