Haydi çık, benim için oyna..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
-
Elinden gelenin en iyisini yaptığı görüşündeyim. Kötü diyemem pozisyona girdi hemde hiç destek alamamasına rağmen.
Ancak şu bariz belli ileride son adam oynayamaz. Çok zorlanır.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
-
İlerde çok yalnız kaldı ama mücadelesini her şeye rağmen sürdürdü.
Milli takım birlikte oynadıkça güçlenecek, inşallah Burak da takımın değişmez bir parçası olacak.
Burak'ı milli forma içinde görmek güzel, biliyorum ki o formanın hakkını vermek için hiç pes etmeyecek, yolun şansın açık olsun.TRABZONSPOR
Yorum
-
Sabah ntvspor öyle bir haber yapmış ki,bütün sinirlerimi altüst etti;Neymiş Futbol medyasının ikiye bölündüğü Semih mi?,Burak mı? tartışması yapıldığını Burak'ın varlık gösteremediği,Semih şöyle böyle oynadığı.
-Maçdan önce böyle tartışmaların olduğu medyanın ikiye bölündüğü falan yok,aksine Cenk Tosun ismi dolandı hep ortlıkda,Fenerbahçe-Trabzonspor çekişmesini her platformda reytinge çevirme kaygısı var bunların.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah ntvspor öyle bir haber yapmış ki,bütün sinirlerimi altüst etti;Neymiş Futbol medyasının ikiye bölündüğü Semih mi?,Burak mı? tartışması yapıldığını Burak'ın varlık gösteremediği,Semih şöyle böyle oynadığı.
-Maçdan önce böyle tartışmaların olduğu medyanın ikiye bölündüğü falan yok,aksine Cenk Tosun ismi dolandı hep ortlıkda,Fenerbahçe-Trabzonspor çekişmesini her platformda reytinge çevirme kaygısı var bunların.
Yorum
-
Hazmedemiyorlar.
Tek açıklaması bu. Burak'ın Trabzonspor'da tekrar milli takıma kadar yükselmesi adamlarda mide spazmı geçirtiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum