Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah 2. Nihat Kahveci vakası olmaz
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
        O parayı bana verin, aziz yıldırımın malum organlarında asılmasam namerdim.

Sevgiymiş cartmış curtmuş hepsi hikaye. Parayı görünce nevri döndü bey efenfinin, tabiki canım cicim Trabzonsporum diyecek...
        Yahu adam çinde 2 katını kazanıyordu,paracı bir adam olsa yatardı çinde gelmezdi.

Yorum

• hikayesi lebron james e çok benziyor.sancılı bir ayrılık ,gittiği takımda kazanılan iki şampiyonluk, yuvaya dönüş tek bir amaç için.lebron o amacı gerçekleştirmişti sıra sende krall...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
            O parayı bana verin, aziz yıldırımın malum organlarında asılmasam namerdim.

Sevgiymiş cartmış curtmuş hepsi hikaye. Parayı görünce nevri döndü bey efenfinin, tabiki canım cicim Trabzonsporum diyecek...
            Basit bir matematikle;

- Çinde kalsa alacağı meblağ > 8 milyon euro x 2 yıl x 4,15-TL = 66.4 milyon TL
            - Bizde alacağı meblağ > 3,55 milyon euro x 3 yıl x 4,15-TL = 44,2 milyon TL

Benim hiç 22 milyon TL'm olmadı, muhtemelen senin de. Azıcık mantıklı konuşmak lazım.
            En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 07.08.2017, 15:14.

Yorum

• Hep kendi fiyat politikamız üzerinden değerlendiriyorsunuz Burak'ı. Diğer takımların forvetleri ne kadar alıyor? Üstelik burak ne vereceğini az çok ispatlamış ligi tanıyan hırsıyla her an bir şeyler yapabilecek potansiyele sahip bir isim.

Kaldı ki Çincde nelerden fedakarlık ettiğini de biliyoruz . İki yılda 16 milyon nerde 7 milyon nerde..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Burak'a verilen ücret Trabzonspor şartlarına göre ağır olabilir. Bir de şöyle bakalım:

Rodallega (Yarım dönem): 6 gol 2 asist --> Tam sezon 12 gol 4 asist
                N'Doye: 5 gol 5 asist

Aldıkları ücret: Rodallega 1.6 N'Doye 1.7 milyon €

Toplam 17 gol 9 asist 3.3 milyon €

Burak bence bu kadar katkı yapar. Yani 2 forvetimizin yaptığı işi tek başına. Bu durumda verimi yüksek, iyi transfer. Mesele verimsizlerden kurtulmak

Bakmayın siz, Güneş kızıyordur ben Burak'ı istedim, Negredo'yu aldınız diye. Ben de aynı fikirdeyim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak transferi, Burak kalitesinde bir santrfor için makul, Trabzonspor ekonomisinde bir kulüp için oldukça yüksek gözüküyor. Yönetim bri tercih yaptı. Saygı duymak lazım. Takım içi dengeleri, kulübün ekonomisini nasıl etkiler göreceğiz ama bunlar Burak'ı ilgilendiren konular değil zaten. Bu transferden olumlu sonuçlar alınırsa bu yönetimin başarısı olacak aynı şekilde olumsuz sonuçlarda Burak'ın değil yönetimin başarısızlığı olacak.

Burak'ın Türkiye ye dönmek için feda ettiği rakam bizim rüyalarımızda bile zor bir araya getireceğimiz bir rakam. Ama bunu Trabzonspor için feda etti gibi bir polianacılığa da gerek yok. İnşallah başarılı olur ve yönetime aldığı riskin karşılığını başarı olarak geri öder.

Ok yaydan fırlamış. Taraftar olarak bize düşen destek olmak.
                  Başarılar Burak. Trabzonspor'a hoş geldin.
                  .
                  Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                  .

Yorum

• Ndoye giderse burağa transfer derim böyle yarım bu iş
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Nasıl bir üslup!!!

Hanım arkadaşlarımız, kardeşlerimiz okuyor yazıları. Daha dikkatli yazalım lütfen...
                      {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak'a verilen ücret Trabzonspor şartlarına göre ağır olabilir. Bir de şöyle bakalım:

Rodallega (Yarım dönem): 6 gol 2 asist --> Tam sezon 12 gol 4 asist
                        N'Doye: 5 gol 5 asist

Aldıkları ücret: Rodallega 1.6 N'Doye 1.7 milyon €

Toplam 17 gol 9 asist 3.3 milyon €

Burak bence bu kadar katkı yapar. Yani 2 forvetimizin yaptığı işi tek başına. Bu durumda verimi yüksek, iyi transfer. Mesele verimsizlerden kurtulmak

Bakmayın siz, Güneş kızıyordur ben Burak'ı istedim, Negredo'yu aldınız diye. Ben de aynı fikirdeyim
                        Ee napalım? Rodallega ve N'doye ikisini de gönderelim o zaman, Burak tek başına oynasın tüm sezon. Bu mudur yani? Böyle düz mantık olur mu?
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Ayrıca bu gol hesapları yapılırken unutmayalım ki bizim penaltıcımız Uğur'du. İkinci yarı yanlış hatırlamıyorsam 3 penaltıyı gole çevirdi. Onları Rodallega kullansa o 3 golü ona yazacaktık. Ee ne oldu hesap şimdi?

-Rodallega 15 maçta 9 gol
                          -Ooo süper forvet. Penaltı menaltı adam atıyor arkadaş. Transfere gerek yok.

İstatistikler bu kadar yönlendirici olabiliyor işte.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Burak Yılmaz'ın dengeleri bozduğuna dair haber ;

BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Basın toplantısındaki cevapları çok olgundu. Futbolunun son yıllarında da aynı olgunluğu ve tecrübeyi gösterir inşallah.

3 metre ofsaytta top bekleyen ve devam edebileceği pozisyonda kendini yere bırakan Burak yerine, daha akıllı oynayan mücadeleden vazgeçmeyen bir Burak bekliyoruz. Gol vuruşuna zaten güveniyoruz.

Yorum

• Muhammet demirin alındığı ilk gün 2015: tarihe not düşülmesi için yazayım...
                                -Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
                                -Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
                                -bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara Denizi bursada herkes görecek.

Burak'ın 2. dönemi 2017: Burak Trabzonsporun aradığı forvet değildir. Sistem uğruna topçu bile harcayabilecek Ersun hocanın tarzı da değildir. Ha evet öyle ya da böyle 10-15 gol bandından aşağı düşmez bir sakatlık yaşamaz ise lakin vizyon dediğimiz bizi 3 adım öteye taşıyamaz. Aldığı bu paraların altında ezileceğini hep beraber göreceğiz. Gol kralı olduğu dönemde dahi tribünlerde homurtunun fazla olduğunu unutmayalım. Hücum aksiyonları çok kısıtlı mevcut kadroda daha çok sırıtacaktır.. jaja-alanzinho-selçuk-colman gibi ne efektif ortasahalar ne de kendisine alan açan Umut gibi bir hamal olmayacaktır. Umarız bizler yanılırız ve bizleri utandırır..
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim