Umarım Oynarsın Kral Ve Gollerini Atacagına İnanıyorum!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Ne damlaması itfaiye hortumu kadar tazyikli gelirler.İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç kötü oynarsa herkes damlar buraya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Allah korusun sakatligindan oturu oynayamazsa da milli takimda oynadi, tuttugu takima karsi sakatim numarasi yapti diyebilecek kadar ileri gidebileceklerinden de endise ediyorum...İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç kötü oynarsa herkes damlar buraya
Oyna ve at gollerini de konusturma sunlari aslan.
Yorum
-
O burnu kırıldığında delikanlı gibi çıktı mücadelesini verdi ya işte o an TRABZONSPORLU BURAK oldu.
Gerisi çok ta umurumda,umurumuzda...Ben biliyorum,gerçek taraftar biliyor Burak'ın kim olduğunu bırakın skor taraftarı ister damlasın,ister yağsın.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
abartmayın, bjk'liyim açıklamasına bende tepki verdim ama bjkli olduğu için değil, sorulmadığı halde değil bunu çıkıp söyleme gereği duyduğu için.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah korusun sakatligindan oturu oynayamazsa da milli takimda oynadi, tuttugu takima karsi sakatim numarasi yapti diyebilecek kadar ileri gidebileceklerinden de endise ediyorum...
Oyna ve at gollerini de konusturma sunlari aslan.
Eğer bu tip abartan insanlar varsa da forum da çok değil burnun kırıldığı kanlar içinde galibiyet golünü geçen yıl hangi takıma attığına baksınlar, cevaba gerek yok."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
DEEP BLUE
Vay vay vaaaay... İki sezonda 60 gol atmış adamın sakatlanma hakkı bile yokmuş. Neden? Çünkü tuttuğu takıma karşı oynamak istemedi derlermiş. Sözün bittiği yerdeyiz yani...
Burak kardeşim sana bir tavsiye... Sezon sonu kaç kurtul. Bu taraftar ancak o dilden anlar. Şahsi menfaatler yüzünden bedavaya Beşiktaş'a verilen Egemen bile yuhalandı o statta. Kimse anlamak istemiyor çünkü... Kimse Egemen'in Trabzon'a gelmek için de, Trabzon'da kalmak için de ne kadar çaba sarfettiğini görmek istemiyor. Çünkü ''gelen giden bizi satıyor'' fikrine giden yoldaki ''aşağılık kompleksi''nden beslenmek çoğu vatandaşın kolayına geliyor. Egemen ''bizi sattı'' inancının kemikleştiği bir zamanların en bilinçli tribününde, Burak'ta sezon sonu bizi satar fikrinin bu kadar taraftar bulması normaldir. Aksi olsa şaşardım. Gol kaçırdığında ''pas vermedi, şut çekti'' diye homurdanan tribün mensupları, o şutların gol olduğu anlarda Burak Yılmaz'a kral lakabını en çok yakıştıran zat-ı muhteremler olur çıkarlar nedense... Bu ikiyüzlülük bizi henüz bitirmedi ama uçurumun kenarına kadar getirdi de kimsenin haberi yok... Onun için Burak'ta gider, Onur'da gider, zamanı gelir Olcan'da gider... Ama asla tatmin olmayan ve ''ihanete uğramak'' paranoyasıyla yaşayan bir çuval dolusu adam yerlerinde kalmaya devam ederler... Bunların adı taraftar olur, üstelik gerçekte hançeri kimin sapladığını bilmeyi bile zul görürler... Yani kral çıplaktır aslında ama üşüyenler başkalarıdır... Yazık ki, ne yazık...
Yorum
-
atar onlar atar, onun goluyle sampiyon olduklarini unutmuslardir bile. Su herifler kadar nankor ve pislik bir taraftar grubu yoktur herhalde...İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor taraftarının ona kartopu attığı hiç bir yerde yazılmamış, ilginç.
Yorum
-
DEEP BLUE
Kardeşim kimse Burak'a kartopu filan atmadığı gibi Burak için tribüne gelenlerin sayısı oldukça fazlaydı. Bursalıların arasındaydık maçta ve en çok duydugumuz sözler, abi Burak girse de bi seyretsek adamı, Burak Yılmaz'ın fizigine bakın süper valla, Burak girmezse gol atamayız gibi seylerdi. Herkes hayranlıkla izledi onu. Buradaki palavradan haberlere inanıp düsmanlık duygularınızı bosuna kabartmayın.İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKartopu muhabbetini yeni duydum bende ama Burak sahaya girerken büyük bir sevinç var gibiydi..
Yorum
-
+ çarşı grubu birdeİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatar onlar atar, onun goluyle sampiyon olduklarini unutmuslardir bile. Su herifler kadar nankor ve pislik bir taraftar grubu yoktur herhalde...Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Henrik Larsson'un takımımıza uyarlanmış hali olarak görüyorum artık.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum