bu sezon hırsıyla mücadelesiyle birçok kişiyi utandırdı, en azından beni... gelmesini hiç istemiyordum karakterini beğenmiyordum ama canını dişine takıp oynuyor, eski sicilinden dolayıda böyle pozisyonlarda hakemleri inandıramıyor malesef
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Doğruyu söylemek gerekirse ne böyle müthiş bir performans sergilemeni, ne de Trabzonspor formasını bu kadar sahiplenmeni beklemiyordum.
Helal olsun sana Burak, eyvallah..
Aslanim benim günden güne dahada gözüme giriyor. Böyle devam ederse gercekten büyük futbolcu olabilir. Savunma arkasina yaptigi müthis kosular sayesinde her mac en az bir kere kaleciyle karsi karsiya pozisyon yakaliyor, fizigiyle zaten kimse ayagindan top alamiyor. Son vuruslarinida yavas yavas gelistiriyor. Milli takiminda degisilmezi olma yolunda ilerliyor. Ancak kendini dahada gelistirebilir. Hadi bakalim...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Eğer Burak bu oyununa devam ederse ve şampiyon olursak ne Hami kalır ne Fatih ne de Şota. Şampiyonluk kazandırmak 100+ golden daha önemli.
Ha ama dersinki mesela 2005 model Fatih bu takımda oynasaydı ne olurdu ? 9 puanlık fark artarak devam ederdi sanırım. Bu da kader bir nevi. Hami'nin 200 küsür golü bize pek fayda etmedi ama Burak'ın belki 18 golü şampiyon yapar.
hami şota fatih(o şampiyonluk)
bizi şampiyon yapsın o isimleri solda sıfır bırakır ikiye katlar onla çarpar
Abartmayın isterseniz..O kadrolarda düzgün kaleci olsaydı zaten şampiyonduk..bu o adamların suçu değildi ki..Benim için Hami ve Şota bir değerdir..Burak bakalım ne kadar kalacak ve ne verecek hep beraber göreceğiz...
Yorum