Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben anlamıyorum ya pas atmakta bile zorlanıyor. Top yanından geçiyor müdahale etmeye tenezzül bile etmiyor. Pas tercihleri kötü attığı pasların çoğu rakibe gidiyor. Yani karşı karşıya kaldığında vs iyi ama onun dışında ben beğenmedim. Özellikle kale önündeki bencilliğini bir kenara bırakmalı bence. Yani üstelik daha müsait pozisyonda bekleyen arkadaşları varken topu öldürüyor.
    En son sametaydin tarafından düzenlendi; 24.12.2017, 22:00.

Yorum

• Hırsın ve mücadelen için teşekkürler kral

Yorum

• Adam 14 maçta 14 gol atmış. Kendisinden sonra sadece Cardozo ilk sezonunda bizi tatmin etmişti ki o da 29 maçta 17 golle.

Yorum

• kafa golünü nasıl atamamış şaşırdım, maçı alıyormuş yine. bu puanların çok değerli olduğunu en iyi bilen oyuncumuz.

Yorum

• Evet kafa toplarında baya gerilemiş yine yukarılara vuruyor sürekli. Yere vur şu kafaları gral
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hırsı üst düzey kabul de maalesef o hırs maç kazanmak için değil gol atmak için. İlk yarıda Yusuf'a yapmadığı asist, oyun içinde birçok top kaybı vs. Birçok pozisyonda takımın el freni oldu.

Oyunun bu kadar merkezinde yer almasa, bu kadar her topu istemese, attığından daha fazla atacaktır. Messi Madrid'e karşı ilk yarı yoktu, maç bitti 1 gol 1 asist. Yeri geldi mi gizlenmeyi de bilmeli.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Gol vuruşu disinda hiç bir futbol becerisi yok. Ama adam atıyor her halükarda

Yorum

• Her topu kaptırmakta başarı. Golcü bencil olur tamamda bi bakar sağına soluna da.
                  Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Şu arda ile de fazla takılma yine içmelerdesin dikkat et kendine
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ali kıran baş kesen tavırları adamı kanser ediyor. Takım için önemlisin ama kulübün her şeyi değilsin. Ayakları yere basarsa çok çok daha etkili olur.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Adam golcü. Hepimiz golcü istiyorduk yani gol atan adam. Sahada hiçbirşey yapmasın gol atsın yeter. İşte Burak. Böyle isteyenlerin tam aradığı şey.

Burak takımın bütün ahengini ve oyunu bozuyor. Kendine pas atmayana el kol hareketleri yapıyor. Müsait pozisyonda kendinden pas isteyip isyan edene sövüyor. ( Dün yine ana bacı gidiyordu pas isteyen arkadaşına )

Aldığı topların yüzde 80 inin kaybediyor. Buraklı oyun formatı budur arkadaşlar, daha başkasına Burak izin vermez. Hep de böyle olacak.

Ha gidin tabelaya bakın, yine mutlaka adı vardır orada. Dün olduğu gibi.
                        Oscar CARDOZO

Yorum

• gol vuruşu aslında çok kötüydü ama pozisyon kolaydı. gaman'ın sahtekarlığı 2 puana maloldu karabük için. abülkadir'in pası asıl övgüyü hakediyor o golde.

burak 30 gol de atsa takım oyununu bozduğu ve kendisinin atacağı sınırlı sayıda gole bizi mahkum ettiği için burak'lı takımı benimseyemiyorum bir türlü. 2011-12 benzetmesi çok doğru.
                          yusuf'un, abdülkadir' ayağındaki her topu kendisine beklemeye devam ederse, o ve diğer oyuncular ve hoca da bu saçma talebin altında ezilirse olacağımı 4-6 arasıdır en fazla. hoca hocalık yapıp burak'ın önüne bir set çekmeli. geriye gelip anlamsız pas trafiği yaratma çabaları falan, kendi değerini düşürüyor.
                          rakip defans buraktan çekiniyor normalde, sıkı markaj yapıyorlar. burak ise markaj yapan defanslarla beraber saha alanını genişletmek için rakip defans ile orta sahanın arasını açmaya çalışacağına, onlarla birlikte orta sahaya gelip iyice oyunu sıkıştırıyor, klostrofobi'si olan yusuf da eziliyor haliyle iyice.

ayrıca bu "her topu bana vericeksiniz" tavrı yusuf-abdülkadir'e söker ama sosa 11'e girdiğinde kucka döndüüğünde uzun vadede kavga çıkarır, hocanın peşinen önlem alması lazım.

Yorum

• bu adama sorgusuz sualsiz itaat eden taraftarlari gordukce yaptiklari az bile diyorum.bu kulhanbeyi tavirlarindan tiksinmeyen, kendi takim arkadaslarina bagiran cagiran soven, yuzyilin en buyuk top kontrol etme ozurlusu iken her topu kendisine isteyen belesciyi basimiza kral ettiler..

yahu bu adamin nesi kral..en iyi oldugu doneminde butun trabzonspor camiasini satip hile hurdayla cincona giden adama kral demek nasil bir akil tutulmasidir.baska takim taraftarlari ayni seyip yapsa ne eziklikleri kalir ne baska seyleri.bu kadar menfaatci olmayin yahu, adam gol atiyor diye butun herseyi gozardi ediliyor.son kral fatih tekke idi..burak gibi besiktasa gidemeyince mecbur trabzona gelen istanbul yalamalari en fazla profesyonel sozlesmeli topcumuz olur..
                            takima zarar vermese amenna ama siz tepki koymadikca ne hocalar kendisine mudahele edebiliyor,ne de diger futbolcularimiz..ayiptir yahu..dun cok hirsliymisda bilmem neymis..macin tekrarini bir izleyin nasil oynadigini gorun.bu kotu oyunun yarisini diger topcular oynayinca kesik yiyor..diger topculara ana avrat kufretmesine hic girmiyorum.vee her zaman dedigim gibi yine israrla soyluyorum, rodallega bu bencil cakma qralin arkasinda curutuluyor olan takima oluyor..
                            bu adam attiklarindan cok bize zarar veriyor..bunu gordugumuz zaman umarim gec kalmis olmayiz..
                            En son tristram tarafından düzenlendi; 25.12.2017, 10:36.

Yorum

• Burak iyi mi kötü mü diye sorsalar bilmiyorum derim.Dün gomise bakıyorum alıyor veriyor top dağıtıyor herşeyi yapıyor adam ama Burak öyle değil.Biri araya top atacak Burak gol atacak başka birşey yok.Bu sezon yukarıda arkadaşın dediği gibi aynı 2012 senesinde olduğu oan şeyler olur.Burak 25-30 gol atıp gol kralı olur biz en fazla 5. oluruz.

Yorum

• Bu kadar kötü topçu olup bu kadar gol atan başka forvet dünyada yoktur.

Tabelayı değiştirdiği sürece sıkıntı yok.

Takım arkadaşlarına bağırıp çağırdığı söyleniyor ama katılmıyorum eskiden daha çok yapardı şimdi kendini frenliyor, hiç mi diyaloğa girmesin arkadaşlarıyla.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim