Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut varken ne presi kardeşim forvet gol atacak derdi çoğu kişi, burak varken de gol atıyo ama pres yapmıyo yok bencil diye eleştiriliyo.bu nasıl bi kafa ben anlamadım, biraz da memnun olmayı öğrenmemiz lazım.bak galatasaray ikisinin de peşinden koşuyo hatta umutu aldı.biraz daha değerini bilelim futbolcuların, sonra aynı taraftarlar bak galatasaraya sattılar futbolcuları diye yine trabzonsporu yıpratırlar.

Yorum

• Bana 5,5 milyon verdire gs ben bize rakib olmiyan takımı sectim....ne saçma ya...adam istese gs gidecek sende ot gibi oturacan.
      Sonra ettik değil felan filan diye ötleğen
      En son DJTT tarafından düzenlendi; 08.07.2012, 18:00.

Yorum

• Omg lokomotiv moskova da nedir ya. Bari Cska veya Zenit olsa. Hani rusyaya gitmek istemiyordu? Bizde kalsaydin daha iyi olurdu vallah. Neyse sana basarilar Burak. Bizdeki performansin icin tesekkürler. Allaha emanet ol.
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Basarilar diliyorum. Her attigin gol icin tesekkurler. Kimsenin sana kizmaya hakki yok. Rusyada yasayip o parayi kazanma sansi olan herkes giderdi yanlis bir durum yok ortada. Seneye Umut gibi galatasaraya gelecegini de az cok tahmin edebiliyorum fakat bu da sorun degil herkes istedigini yapabilir. Yolun acik olsun.
          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
          K.ATATÜRK

Yorum

• Bu Burak niye illede ayrılacağım diye tutturdu ? İşin bu kısmı büyük bir gizem. Ayrıca Moskova transferi bence olmayacak gsye gidecek. Çingeneyi kral yapmışlar önce babasını kesmiş derler ya Burak'ın durumu da öyle gsye giderse.

Yorum

• Sen eskişehirden geldiğinde ligtv den başka basın organı karşılamamıştı. Şimdi magazinciler bile peşinde. İnşallah altyapıdan yetenekli forvetler gelir de senin gibilere muhtaç kalmayız.

Yorum

• başarılar burak, özellikle şikecilere salladığın goller unutulmazdı. Dönüşünün yine buraya olması dileğiyle.

Bu arada burakı efsane diye nitelendirenler olmuş, kesinlikle katılmıyorum şahsen, efsane dediğin adam yeteneği kadar -belki de daha çok- karakteriyle ön plandadır bu açıdan burakın saha içindeki yılmayan mücadelesi yanında son 1-2 ayda yaptıkları da gerçekten çok vefasızca ve bizdeki imajını zedeledi. Hocayı arayıp kesinlikle dönmeyecem diyen adam efsane olamaz, yapmayın.
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Yolu açık falan olmasın. 1 sene sonra İstanbul'da. Hiçbir şekilde güvenmiyorum.

Yorum

• güle güle Burak bence en doğrusunu yaptın...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• Son Dakika: Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moskova kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Yorum

• Yolun Açık Olsun, Sonsuz Başarılar Burak..

Umarım avrupa'nın en büyüklerinde oynarsın..Türkiye'ye dönmediğin sürece benim için hep özel kalacaksın..

Yorum

• Başkan neden ısrarla satmak istedi anlamış değilim..

Yorum

• Bol şans ve başarılar diliyorum...

Yorum

• yahu yeter artık giderse gitsin ya bıktım valla

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan neden ısrarla satmak istedi anlamış değilim..
                                Adam açık açık artık Trabzonspor'da oynamayacağım dedi.

Satmayıp da turşusunu mu kursun başkan?
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim