Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut çok koşar ''boş boş koşma gol atsana '' derler, Burak gol atar '' koşmuyorsun, koşsana'' derler
    Aynı İstanbul medyasının Trabzonspor iyi olduğunda "zaten iyi konuşmaya gerek yok"; kötü olduğunda da "zaten kötü konuşmaya gerek yok" demesine benzedi bu iş.

Şükrümüzü bilmedikçe hiçbir başarı bize hak değil.
    Sene başında bu oyuncularla şampiyonluk yarışında olacaksınız kabul eder misin diye sorsalardı, bir sürü gerekçeyle karşı çıkmakla beraber "kesinlikle" kabul ederdim. Adamlar kapasitelerinin üstünde oynuyor. Ne Burak ne de Jaja forvet değiller. Burak'ın attığı gol sayısı belli.
    Sıkıntı çekiyorsak 4 yıldır eksik olan mevkilerde aynı sıkıntıları çekiyoruz. Başta da forvet mevkiinde. Bunları bilmeyen de yok zaten.

Allah muhafaza şampiyon olamazsak, Sadri Şener yazısını gördüğüm yerde yolumu değiştiririm!
    Şampiyon olursak da fikrim farklı değildir; GÜNEŞ enerjisine geçişimize dua ederim.
    DİK OYNA!
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
    KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı İstanbul medyasının Trabzonspor iyi olduğunda "zaten iyi konuşmaya gerek yok"; kötü olduğunda da "zaten kötü konuşmaya gerek yok" demesine benzedi bu iş.

Şükrümüzü bilmedikçe hiçbir başarı bize hak değil.
      Sene başında bu oyuncularla şampiyonluk yarışında olacaksınız kabul eder misin diye sorsalardı, bir sürü gerekçeyle karşı çıkmakla beraber "kesinlikle" kabul ederdim. Adamlar kapasitelerinin üstünde oynuyor. Ne Burak ne de Jaja forvet değiller. Burak'ın attığı gol sayısı belli.
      Sıkıntı çekiyorsak 4 yıldır eksik olan mevkilerde aynı sıkıntıları çekiyoruz. Başta da forvet mevkiinde. Bunları bilmeyen de yok zaten.

Allah muhafaza şampiyon olamazsak, Sadri Şener yazısını gördüğüm yerde yolumu değiştiririm!
      Şampiyon olursak da fikrim farklı değildir; GÜNEŞ enerjisine geçişimize dua ederim.
      bu değil her seferinde söylüyoruz ama hep aynı noktadayız. Sen şampiyon olmazsanda kupaları almazsanda demek gerekir ancak şampiyonluk bu duyguyu aktarmayla olur. yoksa yüklenmenin anlamı yok
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu değil her seferinde söylüyoruz ama hep aynı noktadayız. Sen şampiyon olmazsanda kupaları almazsanda demek gerekir ancak şampiyonluk bu duyguyu aktarmayla olur. yoksa yüklenmenin anlamı yok
        Bilmiyorum denk geldiniz mi ama gerek facebook Trabzonspor sayfalarında gerekse de BMN'de dediğinizi defalarca yazmıştım.
        Şuna benzer bir şekildeydi:
        "Şampiyon olmasak benim açımdan hiçbir şey değişmez; yine atkımı-formamı giyer, kombinemi alır giderim maçlara. Ama bir de şampiyon olursak! İŞTE O ZAMAN ÇOK ŞEY DEĞİŞİR."

Puan kayıplarının zirveye vurduğu bir dönemde de şunu yazmıştım (beğenilme sayısına dikkatinizi çekerim):

"Birisi dedi ki, "ama puan farkı kapandı". Dert ettiğin şeye bak dedim. Sonra devam ettim: Puan farkı kapandı da TARAFTARlık farkı n'olacak?
        İstanbul'dan biri 27 yıl şampiyon olmasın bakalım; gerçek taraftarı ne kadarmış?
        Bu bütçeyi onlara ver bakalım, mücadeleleri ne kadarmış?
        Ellerinden saltanatlarını al bakalım, yürekleri ne kadarmış?
        Ha bir de unutmadan, BİZE HER YER TRABZON... (Z.K.)"

Resmin altındaki ilk yorumdur.

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Ts Club alışverişlerimi de özellikle puan kayıplarına denk getiririm ki başarılı olduğumuzda zaten Ts Club'lar yeterince ihya oluyorlar.

İfade etmek istediğim şey, sizin de bildiğiniz üzere özellikle de Trabzon dışında yetişmiş yeni nesile Trabzonspor ruhu aşılamak için somut bir şeyler de gösterebilmek çok yardımcı olacaktır. Son 4 yılda şampiyonlukları yönetim hatalarıyla kaçırmak çok can acıtıcı. En azından iyi bir forvetimiz olsaydı belki de müzede kırmızı renkle kendisine yer ayrılan kupa 8. veya 9. kupa olacaktı. Burada büyük çoğunluğumuzun başarı odaklı taraftarlık yapmadığı zaten belli.

Elimize geçen fırsatları aynı gevşeklikler sebebiyle kaçırmamıza neden olan kişilere ben yükleneceğim (Şenol GÜNEŞ hariç).
        En son 61zeynel61 tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 11:40.
        DİK OYNA!

Yorum

• Şu anda dişlinin en önemli parçalarından biri. O ıslıklanmaya rağmen 2 golde de müthiş bir özgüven var.Devamını bekliyoruz.
          Colmandante

Yorum

• Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Selçuk'un olduğu resim güldürdü.
              "Attığım ara pasları değerlendiremeyene batıracam bundan sonra" der gibi.
              DİK OYNA!

Yorum

• Simdiye kadar benim begenmeyip istemeyipde beni yaniltan nadir oyunculardan
                Özür olarak formani alicam Burak bu sene
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  . .

Asaletin Yeter !
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Manisa macinda gol bekliyorum Burakcim
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ben Manisaspor maçında gol hatta goller atacağına inanıyorum
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

Yorum

• Saçını uzatmasın yeter.

Hey gidi. Boşuna Fenere gittin be.

Yorum

• Sivas maçında bizi ipten aldı gerçekten...En önemli artısı takım adına faydalı olmaya çalısması..Bencilliğinden kurtulup sadece sağ ayak içiyle (uzaktan yakından farketmiyo hep sağ ayagının içiyle vuruyo) şut çekme stiline yeni vuruş stilleri eklerse çok daha iyi Burak izleriz bence..

Yorum

• manisaya insallah golü var.

Yorum

• Haydi Burak yarın gol yada goller atacağına inanıyorum inanıyoruz
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

Yorum

• İnşallah iyi bir takım oyunu ile bugünkü maçı kayıpsız geçeriz.
                                Allah yardımcın olsun, geçen hafta özellikle ikinci yarıdaki hırsını, mücadeleni gördükten sonra bugün ve bundan sonra aynı oyunu neden ortaya koyamayasın ki! yine yeniden yaparsın, sana güveniyoruz, inşallah sana güvenenleri yarı yolda bırakmazsın...
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim