Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Müthişsin Burak, Aynen devam. Beşiktaşlı ve Fenerbahçeliler seni görünce kıskanıyordur.

Golün harikaydı. Penaltı vuruşlarında da usta olduğunu düşünüyorum. Tam köşeye yolluyor topu. Teşekkürler..

Yorum

• İlk golü müthişden çok daha öteydi. Hem de sol ayakla...
      FxY

Yorum

• bu kadarını tahmin bile edemezdim, adam resmen takımın yıldızı oldu azmin zaferi, tebrikler burak !
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müthiş arzu, müthiş istek, müthiş bir hırs, enfes bir gol... Harikasın Burak. Hep böyle oyna... Sanki senelerdir futbol oynamaya aç bir insan gibi coşkulu futbolun için teşekkürler.
          Gecen sene, Fatih Tekke alinmayip, Burak Yilmaz transfer edildi diye burda yazilan yorumlari düsündükce, Allah'tan yönetimimizin düsünce sekli baska diyorum...
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Hırsın ve azmin için ayrıca gollerin için teşekkürler..
            THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak,

ilk geldiği günlerde forumda da çoğunluğun tepkisini çekmişti.Ama iyi bir ustanın elinde takımın 'önemli' parçalarından biri olduğu oynamadığı maçlarda açıkça görülüyor.
              Zaten fiziki özellikleriyle filan bu patlamayı Tiganadan sonra gerçekleştiremedi.
              Tigana'nın Burak hakkında bir cümlesi hala hafızamda:'Türkiyede yurt dışına gidebilecek kapasitede ve kumaşta olan tek oyuncu'.
              Şenol hocada özelliklerini iyi biliyor ve takımda gayet iyi işlemesine yardımcı oluyor.Ben Burak'ın önceki sezonlarda beşiktaşta olmak üzere bu kadar katkı yaptığı hem gol olarak hemde oyun felsefesi olarak başka bir takım hatırlamıyorum.
              İnşallah daha iyi olacak bu arada ibb karşısında kesin golü var.
              Maçtan önce Burak ile ilgili bir yazım(ben demiştim demiyorum haklı çıktığım için mutluyum)

Süpersin Burak sadece gollerle değil oyuna yaptığın katkıyla harikaydın.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• "Bu yola baş koyduk"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 gol atan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Burak, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maçı kazandıklarını belirterek, "Gol yedikten sonra biraz zorlandık ama kaybedeceğimizi hiç düşünmedik. Bir yola baş koyduk, şampiyonluk yolunda eminadımlarla ilerliyoruz" dedi.

Kazandıkları penaltının yüzde yüz penaltı olduğunu vurgulayan Burak, maçta kendisine yapılan hareketin de yüzde yüz penaltı olduğunu ifade etti.

Burak, soğuk havaya rağmen Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelip, kendilerini destekleyen taraftarlarına da teşekkür etti.

UMUT: "TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE KAZANDIK"

Umut Bulut ise iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Taraftarımızın desteğiyle kazandık. Golden sonra zor dakikalar geçirdik ama galibiyet aldık" dedi.

Umut, penaltı pozisyonunun net bir gol pozisyonu olduğunu kaydederek, "Serhat bana vurmasa, iyi vurduğum zaman gol olabilecek bir pozisyondu. Penaltı olmasaydı da son dakikaya kadar gol atacağımıza inanıyorduk. Yüzde yüz penaltıydı. Maçın içinde sertlik vardı" diye konuştu.

Transferle ilgili bir soru üzerine Umut, şu anda sadece Trabzonspor’un başarısını düşündüğünü söyledi.

Fanatik
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Bravo Burak, ilk geldiğin zamanlar çok eleştiriyorduk ama azminle her şeyin üstesinden geldin.

Yorum

• Açıklamalarıyla , oyunuyla , hırsıyla ...

Armanı öpüşünle .

Kurban olurum Burak sana .
                    Twitter Adresim

Yorum

• Müthiş bir hırs ve azim. Şenol hocam hala Burak istediğim seviyede değil diyor ve Burak her maç giderek daha da iyi oluyor. Bu maçta çok iyiydin tebrikler....

Yorum

• Büyüksün Burak.

Yorum

• Sana hep guvenmistim bundan sonra da guvenmeye destege devam

Yorum

• Alınmasını isteyen nadir Trabzonsporlulardan biri olarak Burak'ı çok eleştirdim ama bütün eleştirelerimi teker teker yediriyo bana

Yorum

• Süper performans
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• çok eleştirdiğim birisiydi tbrkler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim