Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalan yanlış haber yazarsın YEREL GAZETEDE.....

Taraftar zaten spor sayfasını okuyarak başlıyor gazetesini okumaya......

Burak isyan etmiş filan derler , zaten birazda gıcığız bizden çok para alan oyunculara.... Onun içindirki para aldıklarından dolayı her küfrü sineye çekmelerini bekleriz.....

1 Şarap parasına bir adamın lehine tezahürat ettirileceğini yine 1 şarap parasına oyuncu olsun , yönetici olsun aleyhine küfrettirilebileceğini Trabzon'da uzaylılar bile bilir ama bazı arkadaşlar bilmiyormuş demekki.....

İlginçtir İstanbul Takımlarının forvete ihtiyacı varken hep bizim forvetlerde bir sorun çıkar.....

Ve yine ilginçtir Bir ağır abinin istemediği forvet hep bu takımdan şu ve bu şekilde kovulur.... Fatih Tekke örneğinde olduğu gibi.....

Neyse siz birilerinin rakı masasına belki bilerek belki bilmeyerek meze olmaya devam edin. hemde gerçek rakı masası yahu mübalağa da değil gazeteci ve yönetici kurmuş tezgahı doldurmuş rakıları aklıselim ( ! ) Trabzonsporluları bekliyor .

Sonuç olarak bakalım Trabzonspor bu işten ne kadar karlı çıkacak ?

Hep birlikte göreceğiz....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşin aslı şu :

Trabzonspor'da üst düzey abi denilen bir yönetici Burak Yılmaz'ı sevmiyor...... Fatih Tekke'yide sevmeyip gönderdiği gibi Burak'ıda göndermek istiyor.....

Bu abi Trabzon yerel basınında kimsenin sevmediği bir adamla ortaklık kurmuş Burak'ı kızdırıp göndermek için.......

Bu şer grubu Burak hakkında bir sürü yalan yanlış haberler sürüyor ortaya......

Maksat ortalığı gerginleştirip Burak'ı ve taraftarı ayrıştırıp ,yollamak.

Nereyemi ? Bütün İstanbul takımları forvet arıyor peynir ekmek gibi......Herhangi biri olabilir. Ya da bu ağır abinin İstanbulda çok sevdiği bir kardeşi var aslen Trabzonlu olan. Onun yanı olabilir mesela

Sizde bu kurtlar sofrasına bilmeyerek meze oluyorsunuz......

Sonuç şu olacak : Burak eninde sonunda gönderilecek.....

O gittiği takımda gollerini sıralarken Sizde Suk , Yatabare, Murat Tosun gibi forvetlerin Burak gibi gol atmasını çok ama çoookkkk bekleyeceksiniz.....
      Sayın Abim, "kalmayı tercih ettiği" kulübe iki gün sonra ihtarnameyi de o "göndermek isteyen" ekip mi çekti?

Transfer döneminde yazdım. Hele bu transfer döneminde basketbol takımı da yoktu, bol bol futbol yazdım. Açtırmayın o defterleri, forumun genel çoğunluğu söz konusu teklifi ciddiye dahi almıyordu, son geceki o malum tivite kadar. Niye gidemediğini de söyledik, sonradan Fikret Orman da açıkladı. Love (veya Negredo zamanında) gitseydi, Burak size başka formayla yine kol hareketi yapacaktı (Sanki daha önce yapmamış gibi)...

İsmimiz gizemli değil, sosyal medyada hesabımız yok diye mi bilgi hor görülüyor nedir, anlamadım. İllâ kaynak mı sereyim ortaya? M. Yiğit Alp kiminle, hangi takım yöneticileriyle görüştü?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Verilecek tepki birilerinin çıkarlarına hizmet ediyor diye edepsizliğe müsamaha gösterilmesini istiyorsun!
        Yazdığının tam özeti budur.

Tekrar soruyorum. Birileri Burak'ın gitmesini istiyormuş... Bana ne?
        Burak'a ne?

Burak bu hareketi yapmasa tribünler Burak'ı protesto mu edecekti?

Anlamsız bir şekilde başka platforma çekmeye çalışmayın meseleleri. Beni zerre ilgilendirmiyor aralarındaki mevzular.

Burak için söylenebilecek olan şu :
        Ya cahilin cüheylanın önde gideni, iki gazete haberine kontrolünü kaybetti.
        Ya da o x abinin istediğini, yani gitmeyi Burak da istiyor.

İstiyor ki bu saçmalığı yapıyor.
        Karakterini zaten biliyoruz.

Meze oluyormuşuz.
        Adam küfür ediyor, biz tepki veriyoruz...
        3. şahıslarla ve kurumlarla olan fayda/zarar etkisi dolayısı ile Burak'ın bize yaptığı edepsizliğe susmalıymışız.

Hadi ordan be!

Yorum

• Adam kendisi gitmek istiyor.
          Sıkmayın fuzuli yere.

Gönderilmek istediği yerde kalmak isteyen adam şu hareketi yapar mı?

Yahu her kelamı tezatla, saçmalıkla dolu Faik'in.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 08.11.2018, 15:09.

Yorum

• @Oğuz ZEYTİN

Yeri değil de sizi görünce aklıma geldi. Yıl 2013 bir mesajınızda Yusuf Erdoğan balondur şeklinde bir mesaj atmıştınız, ben de ona karşılık; iyi ki size sorup 1461'den oyuncu çıkarmıyorlar şeklinde çıkışıp cevap vermiştim.

Zaman sizi haklı çıkardı, balon çıktı ki ne balon, Kapadokya balonu hem de.

Saygılar
            .

Yorum

• Gelip burada Burak'ın hareketini meşrulaştırmak için işi cıvtan,Burak'ın bilmem neyine kufredilmiş gibi aslı olmayan bahaneler ortaya koyan adam yerel medya yalan haberleriyle Burak'ı yemeye çalışıyor diyor

Yalanın kralını sen konuşuyorsun burada be 1 haftadır
              Ben bu sezon tüm.maclarda bulundum o statta
              Ihtarname çekti, içerdeki ilk maç herkes alkışladı
              Gol kaçırdı alkışladı
              Oyundan çıkarken yine alkislanacakti

Kim kime küfretmiş, içi boş cümlelerle provakasyon yapıyorsun
              Bir haftadır tek yazdigin Burak'ın bilmem neyine kufredilmiş
              Hadi be ordan
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın Abim, "kalmayı tercih ettiği" kulübe iki gün sonra ihtarnameyi de o "göndermek isteyen" ekip mi çekti?

Transfer döneminde yazdım. Hele bu transfer döneminde basketbol takımı da yoktu, bol bol futbol yazdım. Açtırmayın o defterleri, forumun genel çoğunluğu söz konusu teklifi ciddiye dahi almıyordu, son geceki o malum tivite kadar. Niye gidemediğini de söyledik, sonradan Fikret Orman da açıkladı. Love (veya Negredo zamanında) gitseydi, Burak size başka formayla yine kol hareketi yapacaktı (Sanki daha önce yapmamış gibi)...

İsmimiz gizemli değil, sosyal medyada hesabımız yok diye mi bilgi hor görülüyor nedir, anlamadım. İllâ kaynak mı sereyim ortaya? M. Yiğit Alp kiminle, hangi takım yöneticileriyle görüştü?
                Gözleri var gòrmezler ,kulakları var duymazlar...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------

Yorum

• Şimdi Burak Yılmaz basının Abdülkadir konusunda yaptığı baskıdan şikayetçi
                  Basın az bile yazıyor ;

19 yaşında çocuğun fiziksel gelişimi kadar önemli olan diğer şey takım ruhunu,yardımlaşma,paylaşmayı öğrenmek özellikle bu oyuncu malesef yerli ise

Sen almışsın çocuğu antremanda hep karşında antreman çıkışı menajer kılıklı tiplerle sadece siz size

Tesislerde ve kamplarda oda arkadaşı yapmışsın

Diğer iddialar çok vahim dile bile getirmem istemiyorum.Sadece özel uçaklarla izin günlerinde bu kadar seyahate alıştırılması bile zarar bu kadar söyleyeyim

Bu çocuğun gelişimi için antreman sahasında ve dışarıda Sosa ile Olcay ile Perreira ile Rodallega ile ne bileyim Kucka ,Onazi ile vakit geçirmesi gerekiyor

Ya bunları gectim 2 gün önce antreman öncesi video izliyorum basın mensuplarına bir bakışı var ben korktum ya.Gözlerinden ateş fışkırıyor

1 yıl sonra buralarda Abdülkadir konuşulursa sorumlusu ortadadır hiç yön aramayın

Bir de çıkmış "Ben ona çok iyi bakıyorum merak etmeyin"diyor

Bu ne lan
                  -------------

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelip burada Burak'ın hareketini meşrulaştırmak için işi cıvtan,Burak'ın bilmem neyine kufredilmiş gibi aslı olmayan bahaneler ortaya koyan adam yerel medya yalan haberleriyle Burak'ı yemeye çalışıyor diyor

Yalanın kralını sen konuşuyorsun burada be 1 haftadır
                    Ben bu sezon tüm.maclarda bulundum o statta
                    Ihtarname çekti, içerdeki ilk maç herkes alkışladı
                    Gol kaçırdı alkışladı
                    Oyundan çıkarken yine alkislanacakti

Kim kime küfretmiş, içi boş cümlelerle provakasyon yapıyorsun
                    Bir haftadır tek yazdigin Burak'ın bilmem neyine kufredilmiş
                    Hadi be ordan
                    Aslında Türkiye genelinde olan bir sıkıntı ama Trabzon özelinde ciddi bir sorun var.

Futbolcuları Burak örneğindeki gibi öyle şişiriyoruz ki, adamlar yönetilmez hale geliyorlar.

Ben gerçekten merak ediyordum bu adamların nasıl bu kadar kalkar bir tarafları diye.
                    Yukarıdaki örnekteki gibi her kabahatimi örtmek için bahane arayan bir kitle arkasında olunca böyle eğitimsiz adamların delirmesi normal abi.

Hiç kabahat bulmasın kimse teknik direktörlere, yönetimlere...

Bu adamların arkasında böyle durursa tribün, kimse bu adamları yönetemez.
                    Herif peygamberliğini ilan edecek.

Müridlik seviyesine gelmiş ilişki inanamıyorum.

Yönetimlerinizin, yani seçtikleriniz arkasında durun arkadaş bu şekilde.

Yönetimi hocayı ilk kabahatte kesmeye hazır kitle, cahil oyuncu grubunun arkasında hazır kıta emir eri gibi.

Vallahi kepazelik.
                    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 08.11.2018, 15:48.

Yorum

• Sen ne kadar çirkef birisisin böyle.
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşin aslı şu :

Trabzonspor'da üst düzey abi denilen bir yönetici Burak Yılmaz'ı sevmiyor...... Fatih Tekke'yide sevmeyip gönderdiği gibi Burak'ıda göndermek istiyor.....

Bu abi Trabzon yerel basınında kimsenin sevmediği bir adamla ortaklık kurmuş Burak'ı kızdırıp göndermek için.......

Bu şer grubu Burak hakkında bir sürü yalan yanlış haberler sürüyor ortaya......

Maksat ortalığı gerginleştirip Burak'ı ve taraftarı ayrıştırıp ,yollamak.

Nereyemi ? Bütün İstanbul takımları forvet arıyor peynir ekmek gibi......Herhangi biri olabilir. Ya da bu ağır abinin İstanbulda çok sevdiği bir kardeşi var aslen Trabzonlu olan. Onun yanı olabilir mesela

Sizde bu kurtlar sofrasına bilmeyerek meze oluyorsunuz......

Sonuç şu olacak : Burak eninde sonunda gönderilecek.....

O gittiği takımda gollerini sıralarken Sizde Suk , Yatabare, Murat Tosun gibi forvetlerin Burak gibi gol atmasını çok ama çoookkkk bekleyeceksiniz.....
                        sen ve bir kac kisi var ki forumda akillara zarar yorumlariniz var..yahu ne yiyip ne iciyorsunuz da bu hale geliyorsunuz vallahi anlamiyorum.yazdiklarinizin yuzde doksandokuzu sacmaliktan oteye gitmiyor ama yine de bu sacmaliklarin bir an icin dogru oldugunu dusunelim ve sana soralim?

-muharrem usta burak denen zibidiyi getirirken ilk tercihi biz miydik?bjk ile anlasip oraya gidemeyince buraya mecburi gelen bir adami niye trabzonspor'a gonulden bagli bir sporcu gibi yedirmeye calisiyorsunuz?
                        -gecen sene istedigi maca cikip istemedigi maclara cikmamasini neye bagliyorsunuz?kafasina gore takilmasi isine saygisi olmadiginin,trabzonspor'u kucuk gordugunun kaniti degil mi?
                        -yine gecen sene takim arkadaslarina pas vermedi diye kufrederken burak bize neyi anlatmaya calisiyordu?
                        -yine gecen sene devre arasinda yonetime ayar vermesine ne diyeceksiniz?
                        -bilmem kac ay boyunca maasi odenmezken ses cikarmayip yeni gelen yonetime hemen ihtar gondermesi normal mi?
                        -koca yaz boyunca transfer haberlerine ses cikarmayip, transferin son gunu son saati bjk isi olmayinca burada kalmayi tercih ettim diye sizin gibi genis midelere oynamasi hakikaten size batmiyor mu?
                        -kendine iyi bakmasi gerekirken 2-3 gunluk izinlerde dahi istanbula gidip sabahlara kadar it gibi surtmesine ne diyeceksiniz?alkollu bir sekilde takla atarak kaza gecirdi, sonra maganda cetesiyle olaylara karisti..bu olaylar sizin zorunuza gitmiyor mu?tatil gunlerinde ne yapip ettigi bizi ilgilendirmez gibi sig bakis acisiyla bakmayin..ayni seyleri istanbul kuluplerinde oynasa yapabilir mi?yapsa ne tepki gorur?
                        -geldigi gunden bu yana butun olaylarin basrolunde olmasi tesaduf mu?bu takimda sosa gibi kariyerine dahi yaklasayamacagi kisiler gram ses cikarmazken bu bilmem ne yaptigimin herifine neden bu kadar tahammul gosteriyorsunuz?sadece mide genisligimi yoksa bu adam akrabaniz falan mi?
                        -vee en son tribunlere s. cekmesini nasil oluyordu kizina annesine kufrettiler ondan oyle tepki verdi gibi sig bir sekilde yorumluyorsunuz...

ve son olarak, butun bu olaylarin basrolunde olan,ustune 30 milyona yakin maas alan adami gondermeye calisan yonetici olmasa zaten orada bir anormallik var demektir..burak'la taraftarin arasini bozmak icin yoneticiye ne gerek var yahu..miden konya ovasi genisliginde degilse,hafizan baliklardan az biraz fazlaysa zaten burak'i sevmezsin..bak butun bunlara birde futbol kariyeri bitmisken kendisini tekrar piyasaya suren trabzonspor'u gecmiste nasil sattigini ekle..
                        birde sen ve senin gibi bir kac kendini bilmez niye her seferinde trabzonspor'u koyunun takimimiymis gibi davraniyor..burak olmazsa suk,murat tosun,yatabare bilmem ne diye sacmaliyorsunuz..niye buraktan sonra yanlis zamanda yanlis kadroya gelmesine ragmen cardozo'da geldi onu niye saymiyorsunuz..kazma topculari sayinca cumleniz daha mi etkili oluyor?sahtekarliga gerek yok.
                        trabzonspor milyonlarca taraftari olan bir camiadir,bir agirligi bir durusu olmalidir, burak gibi soytari bir kac topcu ustune cikamaz arkadas cikamaz..sizin gibi genis mideli taraftarlarimiz olsada cikamaz..kendisini elestirsekte bu takimin hocasina saygisizlik yapamaz,bu takimin tribunlerine feristahi gelse el kol cekemez..sizin gibi giderse cemisgezekspora doneriz diyen midesiz,arabeskci tayfaya ragmen bunu yaptirmayiz..bu terbiyesiz tabii ki eninde sonunda gidecek..
                        ayrica gecen sezon burak'li trabzonspor ve ondan onceki burak'siz trabzonspor'un ligdeki dereceleri neymis bir acin bakin..hayir 30 milyona yakin maasi o aliyor onun terbiyesizliklerini savunarak vekaletsiz avukatligini siz yapiyorsunuz..bir kendinize gelin..su ana kadar yaptiklarini herhangi bir istanbul kulubunde yapsa kicina coktan tenekeyi baglamislardi..
                        ayrica istanbul takimlari peynir ekmek gibi forvete ihtiyac duyuyor diyorsunuz iyi guzelde gs ve bjknin puani bizden fazla,bir tek febe gerimizde..yani burak bizde olunca ne oluyor onuda anlamis degilim..gavat kac mactir oynuyor tek basina cevirdigi mac mi var da biz goremiyoruz..33 yasinda kosmaya mecali olmayan,15 dakika icinde 10 kez ofsayta dusen,iki metre topla gidemeyen,tek olayi son vurusken artik onuda beceremeyen,pili bitik adami basimiza ronaldo yaptiniz..
                        mevcut rodallega 10 tane burak'i cebinden cikarir..80 kusur dakikalarda rakip forveti kovalayan roda gibi sorumluluk sahibi adamlar bize yeterde artar..varsin uc bes az atsin fikrim degismez..

Yorum

• Hani nerde özür sayın Ağaoğlu..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Israrla sunulan bir şey var ki beni çileden çıkartan şey de tam olarak bu. Burak beyimiz giderse yine abuk subuk adamlara kalacakmışız. Yahu delirmemek elde değil. Koskoca futbol sisteminde senin yöneticin gözlemcin hocan her kimse forvet bulamıyorsa bu niye Burak'ı değerli kılıyor? Yok mu forvet? Hiç mi gelmedi? Teofilo da geldi bu takıma cardozo da. Kötü müydü bu adamlar? İkide bir abuk subuk heriflerin örneği verilip duruyor. Bunun için her şeye de katlanılması gerekiyor herhalde.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben bir özür göremiyorum.

Yorum

• Söz vermiş ama tutmamış olması çok muhtemel özür konusunda.
                                Yahu adamın karakteri belli da?

Yönetime de kızmıyorum.
                                Kızarım gerekeni yapmazlarsa.

Özür dilerse en fazla kulübede olacak şekilde takıma girer, devre arası gider.
                                Özür dilemezse antremana da paf takımı ile çıksın. Ya da hiç çıkmasın.
                                Devre arası cehennem olsun gitsin.

Adam uçmuş...
                                Herif egosu ile mürid toplamayı da başardı arkasında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim