İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Yabancı oyuncu olmanın verdiği avantaj diyelim. Parası günü gününe eksiksiz ödeniyordur ama yinede yazık bu paralara kulüp batıyor işte.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim mutlu
Sosa mutlu
Karakter doğru olunca herşey hallolurGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu sözleşmeden kurtulmak zorunda Trabzonspor
Bu sezon avrupaya katılırsak Burak Yılmaz tek maç bile oynamasa 5.5 milyon euro kazanacak
Öyle oynatma falan yetmezİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
O da bir diğer yanlış transfer tıpkı Kucka gibi, bakalım o ne zaman baş ağırtacak.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani şu aralar Sosa efendi topa basmaya başladı da ses etmeyelim fazla falan diyecem de eminim sözleşmesi Burak'tan aşağı değildir.
Yorum
-
Demeyelim güzel abim niye öyle diyelimİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı oyuncu olmanın verdiği avantaj diyelim. Parası günü gününe eksiksiz ödeniyordur ama yinede yazık bu paralara kulüp batıyor işte.
Başkan 2 gün önce açıklamadı mı 6 aydır parasını almayan yabancı oyuncu ihtarname çekmeden oynuyor diye
Sosa'ya zamanında mı odeniyor sanıyorsunuz o paralar ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Ayrıca asla ve asla burak bizdd olduğu sürece izin verilmemeli isranbula zırt pırt gitmesine. O pislik yapıyorsa yönetimde aynı derece yapmalı. Ünal hoca sok 90.dk oyuna çıkar 91.dk.rezil olsun kepaze olsun. Sen de kral olursun sonra taraftar gözünde.
Yorum
-
Aynen öyle. Bizim posası çıkmış yıldız hastası genç taraftarlarımıza anlatamıyoruz olayı. Milyonluk şehirde bunların aldığı yıllık ücrete denk bacası tüten sanayi kuruluşu yok yazıktır.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da bir diğer yanlış transfer tıpkı Kucka gibi, bakalım o ne zaman baş ağırtacak.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Burak şuan yıllık 3.550.000 euro alıyor.
Puan başı 12.500 euro. 60 puan toplasak; 750000 euro alacak.
Bu yıl için ortalama maliyeti ; 4.300.000 euro olacak.
Ahmet ağaoğlu göndermeliydi. Bu maliyetleri kaldırmamız, hele oynatmayacağını bile bile çok zor.
Yönetim bir taraftan burak ı överken (darphane basamaz), bir taraftan gömüyor. Yönetim de dengeli değil.
Burak kaç yaşına gelmişsin. 1 , 2 yıl sonra futbolu bırakacaksın. İlla ki futbolun içinde kalacaksın. Zaten gs taraftarını kaybetmişsin, bjk taraftarı senden nefret ediyor. Geriye sadece biz kalıyoruz. Adam az beynini çalıştırır. Futboldan torununun torununa yetecek para kazanmışsın. Ama son yaptığın hareketle emekli olduğunda herkes tarafından nefretle anılacaksın.
Ne yazık ki;
Türk futbolcusu geri zekalı , kendine bakmayan ve ahlaksızdır.
Bu yazıyı da ünlü düşünür burak yılmaz ın sözüyle bitirelim.
"Türk futbolcusu olarak yabancı kuralıyla ilgili düşüncem net. ben türk oyuncuyum,türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim. ben yabancı kuralının böyle olmasına karşıyım. benim yaşımdaki arkadaşlarım, 30-31 yaşlarında futbolu bırakmak zorunda kaliyor. "
Yorum
-
Ünal hoca böyle bir hareket yaparsa gözümde ergen olur. Hocanın işi bu değil. Hoca o takımda huzuru ve düzeni sağlamakla mükellef. Burakla değil trabzonsporun bir oyuncusu ile dalga geçmiş olursun bu da çok ciddiyetsiz bir tutum olur. Zaten kimse merak etmesin hoca hugodan vazgeçmez ayrıca orada ekuban da hazır bekliyor. Hoca takımda huzurlu bir ortam kursun ideal on bir ile sahaya çıkıp güzel futbol oynatsın takımı dışarı yansıyan meseleler ile meşgul etmesin bizim için önemli olan bu.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca asla ve asla burak bizdd olduğu sürece izin verilmemeli isranbula zırt pırt gitmesine. O pislik yapıyorsa yönetimde aynı derece yapmalı. Ünal hoca sok 90.dk oyuna çıkar 91.dk.rezil olsun kepaze olsun. Sen de kral olursun sonra taraftar gözünde.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Ünal hoca böyle bir hareket yaparsa gözümde ergen olur. Hocanın işi bu değil. Hoca o takımda huzuru ve düzeni sağlamakla mükellef. Burakla değil trabzonsporun bir oyuncusu ile dalga geçmiş olursun bu da çok ciddiyetsiz bir tutum olur. Zaten kimse merak etmesin hoca hugodan vazgeçmez ayrıca orada ekuban da hazır bekliyor. Hoca takımda huzurlu bir ortam kursun ideal on bir ile sahaya çıkıp güzel futbol oynatsın takımı dışarı yansıyan meseleler ile meşgul etmesin bizim için önemli olan bu.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca asla ve asla burak bizdd olduğu sürece izin verilmemeli isranbula zırt pırt gitmesine. O pislik yapıyorsa yönetimde aynı derece yapmalı. Ünal hoca sok 90.dk oyuna çıkar 91.dk.rezil olsun kepaze olsun. Sen de kral olursun sonra taraftar gözünde.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Yabancı ve statüsü yıldız kabul edilen oyuncular ödemelerde önceliklidir kardeşim. Sosa ya da başka yabancı babalarının oğlu değiliz, para işi yokuşa sürülürse kazan kaldıran ilk onlar olur. Kulübün içler acısı halini görüp kanaatkârlık gösteren yabancı oyuncu her kimse baş tacı edilir orası ayrı.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemeyelim güzel abim niye öyle diyelim
Başkan 2 gün önce açıklamadı mı 6 aydır parasını almayan yabancı oyuncu ihtarname çekmeden oynuyor diye
Sosa'ya zamanında mı odeniyor sanıyorsunuz o paralar ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bence bu saatten sonra işi 2 hafta oncesine gore daha kolayİlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hocanın işi çok zor. takımda huzuru sağlamak zorunda. yerinde olmak istemezdim.
Yönetim bu takımın patronu net bir şekilde sensin dedi
Önünde Burak gibi bir otorite kalmadıİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Burak yılmaz toplam 26 resmi maçta oynadı.
2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarında 34 maça daha çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 sezon daha uzayacak.
Yani 36- 37 yaşında yıllık 4 milyon euro nun üzerinde para kazanacak.
Devre arası en az zararla elden çıkartılmalı. Zaten bu kafayla başka takımda da yararlı olamaz. Gol atacaksa da takım oyununa ve iç huzura zarar vereceği için zararı daha fazla olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum