Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Kopenhag Hatırası

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ikinci maçta aklimda kalan entrajikomik sahneol taraftan bir orta yapildi,top üst diregin üstünde direk boyunca üç defa sekti,altta da kale önünde Hamdi topla beraber zipliyor...Top bir düsse sadece dokunacak ve durum 2-0 olacak...Top düsmedi,direk boyunca ziplaya ziplaya diger tarafa geçti.Ömr-ü hayatimda bir daha böyle bir futbol sahnesi görecegimi de zannetmiyorum...
    Şanssızız...
    Hatta öylesine alıştıkki bu duruma, üniversite yıllarında yurtta, tvden milli maçları izlerken, penaltı ya da frikiklerde herkes "oooooooOOOOO..." diye hep bir ağızdan tempo tutup erkenden golün keyfini çıkarmaya uğraşırken, Trabzonsporlular "durun, şişşş etmayın, sora gol olmayacak" tarzında tedirginliklerini belli ediyorlardı.
    İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

Petranoviç atılan bir fişek sonucu yerde kalmıştı ve sonra kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam!
      Kalkmasaydı hükmen galiptik!
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

evet herkesin gercekten anlattıgı güzel hikayeler var...ünalın düsüsürülüsü ve takımı harika oynatısını unutamıyorum....ilkokuldaydım bende...macı oynadıgımız kadroyu annemler ablalarım hepsi ozaman sayabilirlerdi o kadro o kadar bizdendi ki cünkü....macta hamdi gol atınca sevincten evdeki saksının üzerine yanlıslıkla zıplayıp ortalıgın toz toprak içine kaldıgını unutamıyorum....annnemde zavallı bi yandan temziliyo bi yandan beni yakalamaya calısıyodu....
        ıslak imza....

Yorum

Vay be...
          Henüz 2 yaşındaydım o zamanlar ama okudum duygulandım...
          Hamiş

Yorum

Öff okudum gene o günler geldi aklıma. Ulan Petra ömrümüzü yedin. Bir nesilin ahını aldın. Bilmem öte tarafta ne yapacaksın.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Gerçekten yazık olan bir maç. Kimbilir.. O tur geçilse şu cin con can ların övünüp durduğu malum kupa bizim müzemizde çooooook öncesinde yerini alıcaktı. Nerden nereye gelmişiz.. çok özledim be avrupa başarılarını.. Trabzona gelen inter lerin, lyonların, barselona ların, liverpool ların, aston villa ların çimleri yoluşunu izlemek istiyorum.. ve de şu başlıkları yeniden görmek istiyorum..
              "trabzon liverpool un pul unu aldı, pulsuz gönderdi"
              "hamsi eyfel e çıktı" (lyon maçından sonra..)
              "son gülen.." (aston villa...)
              20+10+20+11 = 61
              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

ah ulan petra
                GÜMÜŞHANE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...