Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi bırakacaksın bu işleri. Adam istediği zaman oynuyor, istediği zaman oynamıyorsa bıraksın gitsin.

Bırakacaksınız bu ayakları ki daha da fazla beklemeyeceğiz.

Saygılarımla..
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hadi Gökhan İnşallah ikinci yarıda seni daha farklı izleyecek..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bırakacaksın bu işleri. Adam istediği zaman oynuyor, istediği zaman oynamıyorsa bıraksın gitsin.

Bırakacaksınız bu ayakları ki daha da fazla beklemeyeceğiz.

Saygılarımla..
        Esas siz bırakacaksnız bu işleri ki beklemeyelim.

Yorum

• Armağan Dere,

Siz insan mısınız?
          Vicdan kelimesinden nasiplendiniz mi hiç?
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Esas siz bırakacaksnız bu işleri ki beklemeyelim.
            Biz bırakıyorduk zaten ama durum ortada..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ben herhangi bir takımda profesyonel futbolcu olacağım ve o takımın taraftarı benim üzerime araba sürecek ondan sonra benden futbol oynamamı bekleyecekler.

Gökhan için , sorunlarının olduğunu gerek yönetimden gerek eski teknik direktör Hugo Bross onunla konuşmamasından dolayı bu duruma geldiğini bir çok defa söylemiştim.

Ne olursa olsun konuşarak herşey çözülür çözülmeyecek birşey yok.

Şenol Güneş'te Gökhan'ın durumunu bildiği için birebir görüşme yaparak gerekli açıklamaları yapıp moral verdi.

Şimdiye kadar gerek eski teknik direktör gerek Sadri Şener ve ekibi konuşmadığından dolayı Gökhan Ünal bu duruma geldi.

Eğer bizde kalırsa ki kalacağına inanıyorum , ikinci yarı çok farklı bir Gökhan Ünal izleyeceğiz.

Türkiyenin şuanda en iyi yerli forvet oyuncusuna sahibiz ve bunun maddi,manevi değerini bilmemiz gerekiyor ; bileceğiz !

İnadına Gökhan ÜNAL !
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Armağan Dere,

Siz insan mısınız?
                Vicdan kelimesinden nasiplendiniz mi hiç?

Pardon,Acaba neyin vicdanı anlayamadım Gökhan Ünal'ı eleştirdiğimden dolayı mı?...Şöle düşün başarısızlıkların üzerine giderek başarıyı yakalayabilirsin 1,5 sene boyunca futbol olarak gelişme kaydedememiş aksine gerilemiş bir adamdan bahsediyoruz...Bu RUHSUZLUĞUN ödülü alnından öpmek midir?...bizim başkan az girişken olsa Semih-Gökhan takasıyla bu iş biterdi...ha Gökhan beni 2.yarı utandırsın gelip kendisinden özür bile dilerim burda..Ama sanmıyorum yanılayım...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pardon,Acaba neyin vicdanı anlayamadım Gökhan Ünal'ı eleştirdiğimden dolayı mı?...Şöle düşün başarısızlıkların üzerine giderek başarıyı yakalayabilirsin 1,5 sene boyunca futbol olarak gelişme kaydedememiş aksine gerilemiş bir adamdan bahsediyoruz...Bu RUHSUZLUĞUN ödülü alnından öpmek midir?...bizim başkan az girişken olsa Semih-Gökhan takasıyla bu iş biterdi...ha Gökhan beni 2.yarı utandırsın gelip kendisinden özür bile dilerim burda..Ama sanmıyorum yanılayım...
                  İlk geldiği sezonda 14 gol 11 asist yaptığı.

Hangi 1,5 sezondan bahsediyorsunuz.

Bu devrenin ilk yarısında kötüydü.

Bizim taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum..

Hangi 1,5 ?

25 gol attı ve attırdı . Ne yapmasını bekliyorsunuz daha ?

Umut'a kaval kemiğiyle gol attırdı ? Ne olacak daha ?
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk geldiği sezonda 14 gol 11 asist yaptığı.

Hangi 1,5 sezondan bahsediyorsunuz.

Bu devrenin ilk yarısında kötüydü.

Bizim taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum..

Hangi 1,5 ?

25 gol attı ve attırdı . Ne yapmasını bekliyorsunuz daha ?

Umut'a kaval kemiğiyle gol attırdı ? Ne olacak daha ?

Bunun 5 katını da kaçırdığını niye yazmıyon İstatistikler hemen Arsene Wenger'in meşhur sözünü hatırlatırım serdarcım..bu arada modemin arayüzüne baktım problem yokmuş şifreyi bile değiştirdim sonra ttnet adsl'yi arayıp tekrar şifre istedim bağlanmadı internete şu an problem yok teşekkür ederim bu arada...Ama Gökhan konusunda anlaşamıyoruz..Ne seveni varmış

Yorum

Bunun 5 katını da kaçırdığını niye yazmıyon İstatistikler hemen Arsene Wenger'in meşhur sözünü hatırlatırım serdarcım..bu arada modemin arayüzüne baktım problem yokmuş şifreyi bile değiştirdim sonra ttnet adsl'yi arayıp tekrar şifre istedim bağlanmadı internete şu an problem yok teşekkür ederim bu arada...Ama Gökhan konusunda anlaşamıyoruz..Ne seveni varmış
                      İlk önce eski nick yazarmısın ? Çıkaramadım

Umut Bulut'un kaçırdıkları ?

İbrahim Yattara'nın yattığı yerden para kazanması ?

Bu arada Gökhan Ünal'ın bu sezon kaç maçta 90 dk oynadığını kaç maçta yedek oturduğu kaç maçta daha sonradan oyuna girdiğini bir araştırırsanız ona göre konuşalım ?

Ayrıca Gökhan Ünal , Vanspor'un oyuncusumu ?

Trabzonspor'un oyuncusu tabiki savunacağım .
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• destekçinim gökhan
                        hele bi seninle kalalım şampiyonlar ligine
                        bernabeu'da gollerinle taraftarı susturacağın günler yakın
                        sıkma canını sen
                        2. yarı senin yarın olacak
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

İlk önce eski nick yazarmısın ? Çıkaramadım

Umut Bulut'un kaçırdıkları ?

İbrahim Yattara'nın yattığı yerden para kazanması ?

Bu arada Gökhan Ünal'ın bu sezon kaç maçta 90 dk oynadığını kaç maçta yedek oturduğu kaç maçta daha sonradan oyuna girdiğini bir araştırırsanız ona göre konuşalım ?

Ayrıca Gökhan Ünal , Vanspor'un oyuncusumu ?

Trabzonspor'un oyuncusu tabiki savunacağım .

Eski nickim ÇAYKARALI_61'di...yüzyüze görüşmedik hiç...Umut'u savunmuyorum o ayrı bir konu..İlk 3 senesini hatırla Yattaranın Ha kötü olmaya Hakkı Var mı Tabiiki yok Yattara'ya dinamit koyuyor yönetim emin ol oynasaydı şu an farklı yerde olurduk..geçen yıl yaptığı kanat ortalarının %kaçı gol oldu ya da Colman'ın ara toplarının diyim...Neyse olanla ölene çare yok...Yine de Gökhan beni utandırsın razıyım gelip delikanlı özürümü de dilerim ancak diyom ya o saç ektirmeyi bilir,Ferrariyle Gezer..Ondan sonra sahanın içinde dolanır Ferrarisi varya Her tarafa onla gitmekten koşmayı unuttu.Ama Gökhan büyük umutlar vadedilerek getirildi.Sabır Taşı Çatladı Emin ol

Yorum

Eski nickim ÇAYKARALI_61'di...yüzyüze görüşmedik hiç...Umut'u savunmuyorum o ayrı bir konu..İlk 3 senesini hatırla Yattaranın Ha kötü olmaya Hakkı Var mı Tabiiki yok Yattara'ya dinamit koyuyor yönetim emin ol oynasaydı şu an farklı yerde olurduk..geçen yıl yaptığı kanat ortalarının %kaçı gol oldu ya da Colman'ın ara toplarının diyim...Neyse olanla ölene çare yok...Yine de Gökhan beni utandırsın razıyım gelip delikanlı özürümü de dilerim ancak diyom ya o saç ektirmeyi bilir,Ferrariyle Gezer..Ondan sonra sahanın içinde dolanır Ferrarisi varya Her tarafa onla gitmekten koşmayı unuttu.Ama Gökhan büyük umutlar vadedilerek getirildi.Sabır Taşı Çatladı Emin ol
                            Gökhan Ünal Ferrayi sattı .

Ayrıca daha önce birçok defa söyledim.

Oyuncuyu kaybetmek çok kolay kazanması çok zordur..

Dolayısıyla Gökhan Ünal'ı kazanmak için bizim elimizden geleni yapalım ondan sonra gerekirse tekrardan konuşuruz.

Biz taraftar olarak kazanmak yerine sürekli köstek olursak o zaman gerek MADDİ gerek manevi olarak oyuncuyu kaybedersin..

Bilmem anlatabildim mi.
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sana gram inancım kalmadı...Gerçi sen kendine de inanmıyorsun...Her maç ' bu sefer olacak' diyorum gizli bir inançla, seni bekliyorum...Ama sen inadına umursamıyorsun...İstersen 50 gol at,istersen 5 sezon gol atma...Samimi olarak mücadele et sonuna kadar savunacağım seni...Ama çalmışlar ruhunu bir kere...Artık geri gelmeyecekse o ruhun, ki öyle gibi de görünüyor; yolun açık olsun Gökhan...Belki sen farkında değildin ama bu taraftar gönderilen Tekke'nin yerine seni basmıştı bağrına...
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Gökhan Ünal Ferrayi sattı .

Ayrıca daha önce birçok defa söyledim.

Oyuncuyu kaybetmek çok kolay kazanması çok zordur..

Dolayısıyla Gökhan Ünal'ı kazanmak için bizim elimizden geleni yapalım ondan sonra gerekirse tekrardan konuşuruz.

Biz taraftar olarak kazanmak yerine sürekli köstek olursak o zaman gerek MADDİ gerek manevi olarak oyuncuyu kaybedersin..

Bilmem anlatabildim mi.
                                Hep zaten taraftar kazanmaya çalışacak,Gökhan Niye bizi utandırma yoluna gitmez de ulan hırslı oynıyım utansın bu taraftar diye düşünmez...Zaten eminim ki düşünmüyor düşünse böle olmazdı..Olaya bi de böle bakarsak Sanki destek verdikçe enayi yerine koyuluyormuşuz gibi geliyor...Ha şöle bişe var Ben çok severdim Gökhan'ı Şu anki psikolojimin bu duruma gelmesinde Kendisinin payı büyüktür..Ne diyim Hayırlısı Olsun..UTANDIRSIN BENİ 2. YARI GELİP BURDA ÖZÜRÜMÜ DİLERİM...

Yorum

Yükleniyor...
                                X