Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevmiyorum bu adamı kimse zorlayamaz sevmem için ama sevmemem desteklemediğim anlamını içermiyor. Bu takımda oynadığı her dakika desteklerim ama biraz oynasun canum o da =)
    mantik bir kere mantik degil bence....
    ayrica adami sev diyen kimse yok, yeterki rahat birakin!!

inaniyorum ki gökhan herkezden fazla pozisyonlari gole cevirmek istiyordur!
    aksini düsünmek biraz anormal olur.
    En büyük TS

Yorum

• Gökhan ne olur en başta beni olmak üzere hepimizi utandır.

Yorum

• gokhanin kac sene daha kontrati var ?

Yorum

• Şaşırtıyor..
          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Rahat bırakın rahat..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              size yaranılmaz cidden!
              Birazcık insaf!
              daha ne İnsafindan bahsedİyon gecen sezon sampİyonluk kİmİn yÜzÜnden gİttİ adamda ruh yok.....
              Trabzonlu Gençler

Yorum

• İlk olarak orhan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                daha ne İnsafindan bahsedİyon gecen sezon sampİyonluk kİmİn yÜzÜnden gİttİ adamda ruh yok.....
                Şampiyonluk dediğin yani bizim 26 senedir özlemini duyduğumuz hedefe ulaşabilmemiz bir tek oyuncuya mı bağlı ? ağzınız da sakız oldu ruh ruh.. psikiyatri de kesildiniz şimdi başımıza. Saldırmaya gelince ruh yok ama tribünde Gökhan ve Umut sahada ter döküyorken, Fatih Tekke sesleriyle orayı inletmek Trabzonspor ruhuna has olmalı..! İnsan da ruh mu bırakırsınız.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şampiyonluk dediğin yani bizim 26 senedir özlemini duyduğumuz hedefe ulaşabilmemiz bir tek oyuncuya mı bağlı ? ağzınız da sakız oldu ruh ruh.. psikiyatri de kesildiniz şimdi başımıza. Saldırmaya gelince ruh yok ama tribünde Gökhan ve Umut sahada ter döküyorken, Fatih Tekke sesleriyle orayı inletmek Trabzonspor ruhuna has olmalı..! İnsan da ruh mu bırakırsınız.
                  -sen böyle herkese fırça attığınımı zannediyorsun kardeşim..
                  -Sen mi en iyisini biliyorsun herşeyin...
                  -Cevap verirken daha sakin yaz bence...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sükut durun uşaklar.....herkez takımın iyiligini istiyor..kırmayın birbirinizi
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gokhanin kac sene daha kontrati var ?
                      Seneye bitiyor.

Yorum

• ''Üzerime araba sürdüler!''

Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal, trafikte üzerine araba sürüldüğünü açıklayıp şartlar uyarsa takımdan ayrılacağını söyledi.
                        04 Ocak 2010 Pazartesi 10:20

Trabzonspor'un ara transferde adı bir çok kulüple geçen suskun golcüsü Gökhan Ünal içini dün gazetecilere döktü. Antalya'daki kampta idman öncesi konuşan Gökhan, Şenol Güneş ile Trabzonspor'da yeni bir sayfa açtığını söyledi. Milli oyuncu, "Bu sezon birkaç maç dışında iyi oynadığım söylenemez. Kendimden ben de memnun değilim. Ancak şahsıma edilen küfürler, beni adeta futboldan soğuttu" diye konuştu

TRABZON'A KÖTÜLÜK YAPIYORLAR

Şartlar uyarsa ve bordo-mavili kulüp de kazanırsa Trabzonspor'dan ayrılabileceğini söyleyen Gökhan, "Artık yeni ve temiz bir sayfa açtım. Kalsam da kalmasam da ikinci yarıda bambaşka bir Gökhan Ünal sahada olacak. Beni Trabzonspor'dan soğutmak için bazı insanlar her şeyi yaptı. Küfürden tutun da trafikte tacize kadar... Kırmızı ışıkta duruyorum; arabayı üzerime sürüyorlar. Bunlar birkaç kişi. Ama bana değil; Trabzonspor'a kötülük yapıyorlar" itirafında bulundu.

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİM

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Gökhan Ünal transferi için görüştüğünü haberlerini yalanlayarak, "Aziz Bey ile en son Kulüpler Birliği toplantısında görüştük" dedi. Gökhan Ünal'ın şu an takımla idmanlara çıktığını hatırlatan başkan Şener, "Kendisi hâlâ bizim futbolcumuz. Değerini bulan her futbolcu satılabilir" ifadesini kullandı. Gökhan için Trabzonspor'a ilk teklifi Galatasaray yapmıştı.

Sabah

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emrah 1,5 sene boyunca Bir arpa boyu yol almamışsın aksine geri gitmişsin...2 gol atmışsın ondan sonra destek istiyosun..Ne yapsın taraftar zamanında verdiği desteği verdi bu Barış Memiş gibi değil pişip geri gelsin 27-28 yaşında adam yok üstüne araba sürüyolarmış da yok taciz ediyolarmış da bıraksın bu işleri her şeyi taraftar yapıyor futbolcu sütten çıkmış ak kaşık geçen yılbaşı rus bayanlarla foto çektirmeyi biliyordu barda beni konuşturmayın Ha şimdi bazı arkadaşlar adamın özel hayatıdır sanane derler..O zmn taraftarın da özel hayatı Trabzonspordur Gökhan sahada boş boş dolanırsa Taraftar onu inip dövse haklıdır adam para biriktirip maça geliyor ama beyfendinin umrunda değil..Bakıp göreceğiz dediği 15 gole ulaşabilecek mi hiç sanmıyorum.Aşşağıdaki sahneyi çok göreceğiz görürsünüz

sen gerçekten amma boş konuşuyorsun, sanane, bana ne özel hayatından hocasından izin almış, istediğpi bayanla gece geçirir, aynı eleştirileri Yattara başlığında da yaptınmı, site sakinleri tarafından şikayet edildiğini bu yüzden, karısını dövdüğünü duyduk, böyle eleştirdin mi Yattara yı

adamın üzerine araba sürmüşler bunda bile adamı suçlu görüyorsun,sevmiyorsan yazma bu başlığa, bu şekilde yorumlar ile insanları daha da fazla germe, nedir ya 26 sene şampiyon olamayan takımın geçen yıl şampiyon olamamasını da 2 oyuncuya bağladınız ya öncesi, sen haklısın ya oyuncuyu dövmeye, git döv o zaman, sonra gelip buralarda yazma ama neden başarılı olamıyoruz, Ogün dövüldü hatırlarmısın, sanmıyorum ama hatırlıyorsan yaz bakalım ondan sonra neyin değiştiğini,
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Gökhanın bu durumda olmasında biz taraftarında suçu var. Geldiği ilk günden beri hiç sabır göstermeden eleştirdik yuhladık. Hatta bazı densizler mail adresini ve telefonunu bulup küfür bile ediyorlar... Maçlardan önce sözlü tacizlerle saldırdılar. Her kaçırdığı pozisyonda büyük öfkeyle tepki gösterildi...

Aynı maçta Umut % 1000 lik pozisyonları leblebi gibi harcadı ama kimse ona bir şey demedi....

Suçu 6 milyon euroya gelmesiydi çok para verilmesi. Demek Fenerlilerin Guızayı asmas lazım o zaman...

Arkadaşalr birazda suçu kendimizde arayalım....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hep isyan hep negatiflik.
                              Taraftarın bu negatifliği futbolcuları da etkiliyor.

Taraftarımız psikolojik olarak herşeyi bitirmiş,böyle olunca da negatiflik tüm camiayı sarıyor.

Şenol Hoca geldi birşeyler vermeye çalışıyor.

Taraftar takımı için itici güçtür,ateşleyendir,ileriye gitmesini sağlayandır.
                              Biz ise takımımıza pati çektiriyoruz artık,herkes yorgun.

Sabretmeyi öğrenelim.
                              Şenol Güneş
                              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Hiç de aramayalım Faik, bir profosyonel futbolcu bu kadar çok bahanenin altına sığınmamalı....

Yorum

Yükleniyor...
                                X