Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    koskoca trabzon iki küçük sorunu çözemiyor biri gökhan biri umut 2 forvet bulup yolluyamıyor bunları yazık ya transfer komitesi diye bir şey var mı acaba
    Sorun Trabzonspor'un forvet bulamaması değil. Alt yapılarda sıkıntı var. Kim önce uyanırsa ilerde o takım kazanacak alt yapıya önem vererek.

AZIZA MAKUKULA
    KAYSERİSPOR 13
    HARRY KEWELL
    GALATASARAY A.Ş. 9
    JULIO CESAR DA SILVA DE SOUZA
    GAZİANTEPSPOR 9
    ALEXSANDRO DE SOUZA
    FENERBAHÇE 7
    ANDRE FRANCISCO MORITZ
    KASIMPAŞA 7
    DANIEL GONZALEZ GÜIZA
    FENERBAHÇE 7
    GUSTAVO COLMAN
    TRABZONSPOR A.Ş. 7
    SHABANI CHRISTOPHE NONDA
    GALATASARAY A.Ş. 7
    DEYVISON ROGERIO DA SILVA
    BEŞİKTAŞ A.Ş. 6
    MUSTAFA PEKTEMEK
    GENÇLERBİRLİĞİ 6

Yerli forvet yok. Türkiye Dünya Kupasına gidemedi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş nede Trabzonspor'un yerli üst düzey forveti var.

Gökhan ve Umut şuan için Türkiye şarlarına göre iyi
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gökhanin yetenegi tartisilmaz ama oynadi kötü maclar tartisilir
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• ayazoğlu; o listeye gökhan+umut 6 diye eklemeyi unutmuşsun.
        Özkan SÜMER

Yorum

• buyur burdan yak

Bordo-Mavili ekibe transfer olduktan sonra bir türlü kimseyi memnun edemeyen Gökhan Ünal sonunda sessizliğini bozdu... İsmi Galatasaray ile anılan tecrübeli forvet, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Trabzonspor’un yaşadığı her kötü sonuçtan sonra sürekli isminin gündeme gelmesinden aşırı rahatsız olduğunu dile getiren Gökhan, duygusal bir yapıya sahip olduğu için bundan aşırı rahatsızlık duyduğunu söyledi. İşte yıldız golcünün ses getirecek sözleri:

‘Bonservisi ben mi belirledim?’
          “Kayserispor’dan Trabzonspor’a gelirken 6 milyon 250 bin Euro’luk bonservis bedelini ben belirlemedim. Ve bu rakam her kötü sonuçtan sonra benim karşıma çıktı. Bugün Türkiye ve Trabzon’da oynanması en zor mevkii santrfor. Trabzonspor’u özellikle söylüyorum, çünkü burada bir de Fatih Tekke’nin gölgesiyle yaşıyorsunuz. Kaçan her golden sonra tribünlerden ‘Fatih Tekke’ sesleri yükseliyor. Eleştiriler hep bana dönük. Duygusal bir yapıya sahibim ve bundan çok olumsuz etkileniyorum. Bazen bencil olduğum yolunda eleştiriler alıyorum. Ama bir golcü ne kadar egoistse ben de o kadar egoistim ve yaptığım asistler ortada...”

‘Cim Bom’la anlaşmıştım’
          “Geçmişte Kayseri forması giyerken, Galatasaray ile prensipte anlaşmıştım. Ama bu geride kaldı. Şu anda ne ben ne de menacerim, Sarı-Kırmızılı ekiple herhangi bir sözleşme imzalamadı. Şu bir gerçek ki çok üzgünüm ve kırgınım.

Neden her kötü sonuçtan sonra hep ben günah keçisi ilan ediliyorum, bunu bir türlü anlayabilmiş değilim. Trabzon’da herkes Trabzon-sporlu... Maçtan sonra yemeğe çık-tığı- nızda öyle ya da böyle eleştirilere maruz kalıyorsunuz. Bu yüzden çoğu zaman tesislerden çıkmadığım bile olmuştur.”

‘İstenmiyorsam giderim’
          “Trabzon’da kentin baskısını hissettikten sonra bazı şeyler benim için daha zor oldu. Kendimi ispat etmek zorunda değilim ama benim de bir kariyerim var. Daha önce kim olduğumu gösterdim. İşte bu yüzden eleştirilere göğüs geremiyorum. Eleştiriye açığım ama çoğu zaman yersiz ve belden aşağı vuruluyor. Eğer Fatih Tekke, Trabzonspor için hayırlı olacaksa inşallah gelir ve başarılı olur. Bunu herkesten daha çok istiyorum. Yönetim, teknik heyet, camia beni istemezse benim yapabilecek hiçbir şeyim olmaz. Trabzonspor’dan ancak beni istemiyorlarsa ayrılırım.

Fanatik Çok Özel / Murat Akbaş
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Ayazoğlu'nun eklediği gol krallığı yarışı ülke futbolumuzun içler acısından bir tanesidir.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bordo-Mavili ekibe transfer olduktan sonra bir türlü kimseyi memnun edemeyen Gökhan Ünal sonunda sessizliğini bozdu... İsmi Galatasaray ile anılan tecrübeli forvet, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Trabzonspor’un yaşadığı her kötü sonuçtan sonra sürekli isminin gündeme gelmesinden aşırı rahatsız olduğunu dile getiren Gökhan, duygusal bir yapıya sahip olduğu için bundan aşırı rahatsızlık duyduğunu söyledi. İşte yıldız golcünün ses getirecek sözleri:

‘Bonservisi ben mi belirledim?’
              “Kayserispor’dan Trabzonspor’a gelirken 6 milyon 250 bin Euro’luk bonservis bedelini ben belirlemedim. Ve bu rakam her kötü sonuçtan sonra benim karşıma çıktı. Bugün Türkiye ve Trabzon’da oynanması en zor mevkii santrfor. Trabzonspor’u özellikle söylüyorum, çünkü burada bir de Fatih Tekke’nin gölgesiyle yaşıyorsunuz. Kaçan her golden sonra tribünlerden ‘Fatih Tekke’ sesleri yükseliyor. Eleştiriler hep bana dönük. Duygusal bir yapıya sahibim ve bundan çok olumsuz etkileniyorum. Bazen bencil olduğum yolunda eleştiriler alıyorum. Ama bir golcü ne kadar egoistse ben de o kadar egoistim ve yaptığım asistler ortada...”

‘Cim Bom’la anlaşmıştım’
              “Geçmişte Kayseri forması giyerken, Galatasaray ile prensipte anlaşmıştım. Ama bu geride kaldı. Şu anda ne ben ne de menacerim, Sarı-Kırmızılı ekiple herhangi bir sözleşme imzalamadı. Şu bir gerçek ki çok üzgünüm ve kırgınım.

Neden her kötü sonuçtan sonra hep ben günah keçisi ilan ediliyorum, bunu bir türlü anlayabilmiş değilim. Trabzon’da herkes Trabzon-sporlu... Maçtan sonra yemeğe çık-tığı- nızda öyle ya da böyle eleştirilere maruz kalıyorsunuz. Bu yüzden çoğu zaman tesislerden çıkmadığım bile olmuştur.”

‘İstenmiyorsam giderim’
              “Trabzon’da kentin baskısını hissettikten sonra bazı şeyler benim için daha zor oldu. Kendimi ispat etmek zorunda değilim ama benim de bir kariyerim var. Daha önce kim olduğumu gösterdim. İşte bu yüzden eleştirilere göğüs geremiyorum. Eleştiriye açığım ama çoğu zaman yersiz ve belden aşağı vuruluyor. Eğer Fatih Tekke, Trabzonspor için hayırlı olacaksa inşallah gelir ve başarılı olur. Bunu herkesten daha çok istiyorum. Yönetim, teknik heyet, camia beni istemezse benim yapabilecek hiçbir şeyim olmaz. Trabzonspor’dan ancak beni istemiyorlarsa ayrılırım.

Fanatik Çok Özel / Murat Akbaş
              niye ikide bir eski haberleri atiyorsunuz buraya resmi aciklama yapildi bu habere karsi
              / Rize Ardesenli

Yorum

• gayse ile anlaşamadı mı hala
                ?
                TRABZON

Yorum

• İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gayse ile anlaşamadı mı hala
                  ?
                  yok faybeyle anlasti
                  Tövbe tövbe
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok faybeyle anlasti
                    Tövbe tövbe
                    hayırlı olsun..
                    TRABZON

Yorum

niye ikide bir eski haberleri atiyorsunuz buraya resmi aciklama yapildi bu habere karsi

1)resmi açıklama yapıldığını bilmiyordum
                      2)Resmi açıklama bile yapılsa Gökhan Ünal Kayserispor'un bize bir kazığıdır.. artık gökhan Trabzonspor'u kafada bitirmiştir..Bizse Onu bitirmeyerek kendimizi harap ediyoruz...Aslında alışığız böle adamlara

Yorum

• arkadaşlar yapacak bir şey yok,
                        şu anda gökhana laf giydirerek birş ey olmuyor
                        kulübün açıklamalarından anladıysanız eğer kulüp bu adamı 5 mly. altında bir teklife satmayacak
                        eee
                        bu teklifi tsl de kimse vermeyeceğine göre gökhan elimizde
                        bari futbolcumuza destek olalım,sahiplenelim
                        tamam belki çok arkadaş küfrede<cek bu yazdıklarıma bende çok seviyor değilim gökhan'ı ama destek olmak zorundayız

lütfen zor zamanlarda kaçanlardan olmayalım
                        biraz daha dirayetli olalım
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Fatih - Gökhan İkilisi İş Yapar mı ?

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1)resmi açıklama yapıldığını bilmiyordum
                            2)Resmi açıklama bile yapılsa Gökhan Ünal Kayserispor'un bize bir kazığıdır.. artık gökhan Trabzonspor'u kafada bitirmiştir..Bizse Onu bitirmeyerek kendimizi harap ediyoruz...Aslında alışığız böle adamlara
                            Oyuncumuz Gökhan Ünal son günlerde ismi etrafında yoğunlaşan transfer söylentileri üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Trabzonspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğunu dile getiren Gökhan, şu an itibariyle bunun dışında bir gerçeğin söz konusu olmadığını vurguladı. Bordo-Mavili formayı giyerken hiçbir takım sempati duymasının düşünülemeyeceğini kaydeden Gökhan, “Bizler profesyonel insanlarız. Amacımız formasını giydiğimiz kulübün menfaatlerini sonuna kadar korumak ve elimizden gelen en iyi hizmeti verebilmektir. Benim Trabzonspor forması altında da yapmaya çalıştığım budur. Sözleşmemle ilgili olarak elbette kulübümün şahsımla ilgili vereceği karara saygı duymaktan başka bir tavır sergilemem mümkün değildir. Ama bireysel olarak herhangi bir arayışım da bulunmamaktadır. Şu anda devre arası kampına kadar iznimi geçirmekteyim” diye konuştu.
                            Golcü bir oyuncu olarak geçen sezon iyi bir performans çizdiğini ancak özellikle bu sezon ligin ilk yarısında beklenen sayıya ulaşamamanın kendisini herkesten fazla rahatsız ettiğinin altını çizen Gökhan Ünal, “Bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar ve rahatsızlıklar yaşadığım doğrudur. Ama bunlar benim şahsımla ilgili konulardır. Profesyonel futbolcular olarak karşılaştığımız zorlukları aşmada gereken gayreti göstermeliyiz. Üzerime düşen sorumluluğun farkındayım” yorumunu yaptı.
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Bişeyleri anlamak çok mu zor arkadaşlar. Aylardır şunu anlatmaya çalışıyoruz; Değil sadece Gökhan'ı, herkesi eleştirebilirsiniz. Bu sizin hakkınız. Bunu için buradayız zaten. Yalnız ALLAH aşkına şu ''Eleştiri'' ve ''Hakaret'' kavramlarını bir ayrıt edin gözünüzü seveyim. Hiçbir yönetici arkadaşım sizin mesajlarınıza müdahale etmekten veya ceza vermekten hoşnut değil. İnanın bu hoşumuza gitmiyor. Bir yorumu yazarken belirli bir zaman, belirli bir emek harcıyorsunuz. Yazık değil mi bu emeğinize? Bir mesaja müdahale ederken 10 kez düşünüyoruz. Şu bizim düşündüğümüzün onda birini siz düşünseniz sorun kendiliğinden hallolacak aslında. Hangi başlığa mesaja müdahale ediyorsak ilgili kişinin ya yalakası oluyoruz ya da düşmanı(!). Ayıp, vallahi ayıp. Lütfen biraz empati.

Gelelim asıl konumuza. Gökhan alındığı gün burada sevinç çığlıkları atılırken hiçte sevinemeyen birkaç kişiden biriydim o gün. Gökhan Ünal'ın bu takıma zerre kadar bir katkısının olacağına inanmıyordum. Kayseri'de oynarken bile böyle düşünüyordum. Sonuç; Bursa'ya geçen sezon 90+6'da attığı golden başka birşeyini hatırlamıyorum. Belkide çok iyi niyetlidir bilemem ama Trabzonspor ve Gökhan Ünal zıt kavramlar bence.

Eskilerimizin bir lafı vardır, ''Satıpta pişman olmak saklayıpta pişman olmaktan iyidir'' Eğer Galatasaray üç aşağı beş yukarı her iki taraf içinde makul bir fiyatla gelirse (ki Galatasarayın Gökhan'ı istemesini 25 senedir futbolu yakından takip eden birisi olarak çözebilmiş değilim) forvetsiz kalma pahasına da olsa satılması taraftarıyım. Bu hem Trabzonspor için hemde Gökhan için daha hayırlı olacaktır. Şenol Hoca da bugün üstü kapalı olarak buna vurgu yaptı bana göre.

Uzun lafın kısası Gökhan Ünal aşısı Trabzonspor'da tutmadı. Fazla üstelemenin de bir anlamı yok
                              En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 00:51.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Oyuncumuz Gökhan Ünal son günlerde ismi etrafında yoğunlaşan transfer söylentileri üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Trabzonspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğunu dile getiren Gökhan, şu an itibariyle bunun dışında bir gerçeğin söz konusu olmadığını vurguladı. Bordo-Mavili formayı giyerken hiçbir takım sempati duymasının düşünülemeyeceğini kaydeden Gökhan, “Bizler profesyonel insanlarız. Amacımız formasını giydiğimiz kulübün menfaatlerini sonuna kadar korumak ve elimizden gelen en iyi hizmeti verebilmektir. Benim Trabzonspor forması altında da yapmaya çalıştığım budur. Sözleşmemle ilgili olarak elbette kulübümün şahsımla ilgili vereceği karara saygı duymaktan başka bir tavır sergilemem mümkün değildir. Ama bireysel olarak herhangi bir arayışım da bulunmamaktadır. Şu anda devre arası kampına kadar iznimi geçirmekteyim” diye konuştu.
                                Golcü bir oyuncu olarak geçen sezon iyi bir performans çizdiğini ancak özellikle bu sezon ligin ilk yarısında beklenen sayıya ulaşamamanın kendisini herkesten fazla rahatsız ettiğinin altını çizen Gökhan Ünal, “Bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar ve rahatsızlıklar yaşadığım doğrudur. Ama bunlar benim şahsımla ilgili konulardır. Profesyonel futbolcular olarak karşılaştığımız zorlukları aşmada gereken gayreti göstermeliyiz. Üzerime düşen sorumluluğun farkındayım” yorumunu yaptı.
                                Vural ben bu mesajı okuduğumda zerre kadar Gökhan'ın Trabzonspor'u düşündüğünü düşünmüyorum...Hep klişe laflar etmiş...Onları her insan söler futbolcu taraftara göre düşünmek zorundadır ve taraftara kendini sevdirmek zorundadır hangi açıdan deme bence anladın ne demek istediğimi Gökhan Ünal'ı da bu kadar savunma...Gözler görüyor herşeyi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X