Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toparlanda biran önce terket şehri gökhan!
    önce fatih gol atmayı öğretsinde ondan sonra gider...

Yorum

• art niyet aramadan, suçlamadan, aşşalamadan oturup düşünmeliyiz. gökhan kaliteli bir futbolcu. geçensene tam anlamıyla formda olmasa da kalitesini golleri ve asistleriyle ispatladı.
      hiç bir futbolcunun bilerek kötü oynayacağına iananma, hiç bir futbolcumuzun da iyi niyetinden şüphe etmem. bu geçici bir süreç. taraftar da artık nefret mesajlarına son vermeli. sezonun kalanını tüm oyuncular için katlanılmaz bir hale getirmemeliyiz.

Yorum

• satılmalı kesinlikle ersan martin de boşda bedelsiz onu alın yedeğe daha iyi

Yorum

• Kimi arkadaşlar Gökhan'ı veriyor başka takımlara istediği oyuncuları alıyor bir de üstüne para alıyor yapmayın arkadaşlar Gökhan şu zamanda 3milyon€ bile etmez.
          "53"

Yorum

• Forum değil, karakter tahlil merkezi mübarek yer... Hey allahım ya... Kazara Tekke gelirse ve üç maç kötü oynarsa, aynı hazır kıta ona da bindirecektir emin olun. asmak kesmek en kolayı çünkü... Yazık, çok yazık...

Yorum

• bu takımdan gönderileceğin günü iple çekiyorum.git artık bu takımdan.istemiyorum seni.oynama artık bu takımda.

Yorum

• Satabildiğimiz En İyi Fiyata Satmamız Lazım.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forum değil, karakter tahlil merkezi mübarek yer... Hey allahım ya... Kazara Tekke gelirse ve üç maç kötü oynarsa, aynı hazır kıta ona da bindirecektir emin olun. asmak kesmek en kolayı çünkü... Yazık, çok yazık...
                  İyi oynamasını geçtik mücadele etsin yeter. Ama o da yok.

Yorum

• Kayseri'de Gökhan harekatı
                    Kayserispor, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Gökhan Ünal için harekete geçti. Kayserispor'da gol kralı olan ve takımın başarısında büyük rol oynayan golcü oyuncu Gökhan Ünal, Trabzonspor'a transferinden sonra bir türlü kendisinden beklenen başarıyı sergileyemedi.

Eski günlerini mumla aratan Gökhan son olarak Galatasaray maçındaki kötü futbolu ile şimşekleri bir kez daha üstüne çekti. Trabzonspor yönetim kurulunun ve teknik heyetin sinirlerini geren hatta taraftarın protestolarına maruz kalan Gökhan Ünal, Trabzon'da adeta istenmeyen futbolcu olarak ilan edilmesi Kayserispor'u harekete geçirdi. Kayserispor yönetimi eski futbolcusunu yeniden takıma kazandırmak için Trabzon yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'a 1. 5 sezon öncesi Kayserispor'dan 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı transfer edilen Gökhan'ın yeniden yuvaya dönmesi için tüm olanakların seferber edileceği gelen haberler arasında.
                    kaynak sporx
                    Faruk Aydemir/Kayseri
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Azcık ruhun varsa yarın çıkar sahaya yansıtırsın.Hiç ümitli değilim ya.
                      Beni yanıltmadığın için seni tebrik ediyorum.Bir an önce ayrılman dileğiyle.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayseri'de Gökhan harekatı
                        Kayserispor, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Gökhan Ünal için harekete geçti. Kayserispor'da gol kralı olan ve takımın başarısında büyük rol oynayan golcü oyuncu Gökhan Ünal, Trabzonspor'a transferinden sonra bir türlü kendisinden beklenen başarıyı sergileyemedi.

Eski günlerini mumla aratan Gökhan son olarak Galatasaray maçındaki kötü futbolu ile şimşekleri bir kez daha üstüne çekti. Trabzonspor yönetim kurulunun ve teknik heyetin sinirlerini geren hatta taraftarın protestolarına maruz kalan Gökhan Ünal, Trabzon'da adeta istenmeyen futbolcu olarak ilan edilmesi Kayserispor'u harekete geçirdi. Kayserispor yönetimi eski futbolcusunu yeniden takıma kazandırmak için Trabzon yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'a 1. 5 sezon öncesi Kayserispor'dan 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı transfer edilen Gökhan'ın yeniden yuvaya dönmesi için tüm olanakların seferber edileceği gelen haberler arasında.
                        kaynak sporx
                        Faruk Aydemir/Kayseri
                        2 tane futbolcu versinler yeterlidir.Mehmet Eren + sağbekteki eleman.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kayseri'de Gökhan harekatı

kaynak sporx
                          Faruk Aydemir/Kayseri

zaten dun aksmakı macta tolunay kafkasla hurma ordaydı herhalde gokhanı ızlıylardı
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• 9 Numarayı derhal çıkar gökhan. bir daha da giyme bu formayı. birazcık yüzün varsa!

Yorum

• gökhan olmuyor lütfen derhal git lütfen...

Yorum

• Trabzon'da bir çok kalitesiz oyuncu izledim, Olivieralar, Tetteheler geldi geçti, ama bu kadar ruhsuz bir başka oyuncu şu anda hatırlayamıyorum. Ersen Mertin gibi bir adam bile bu takımda iyi kötü bir kaç maç oynadı. Sen ne oynadın Gökhan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X