Semih'i bilmem ama Tekke'nin top sürebilme özelliği vardı. İyi de yapardı bu işi. Ayıp olur aksini söylemek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSemih'i bilmem ama Tekke'nin top sürebilme özelliği vardı. İyi de yapardı bu işi. Ayıp olur aksini söylemek.
FB Semih'i iyi değerlendiremiyor. Bizde olsa belki gol kralı olmazdı ama biz lider olurduk.
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahahaha))
Kendimi bir an için Hüseyin başlığında sandım yahu
Orada da Hüseyin' in yapamadıklarını sıraladığımda hemen peşine Gerrard ya da Zidane gibi örnekler gelirdi..
Biraz kendinizi aşın yahu. hep aynı işe yaramaz ve sonradan da kendinizi komik duruma düşürücü taktiklerden bıkmadınız mı hala?
Semih ve hele hele Tekke' nin o sözünü ettiğim özelliklere sahip olmadığını ciddi ciddi savunuyorsan sen takıl kafana göre..
Ben seni artık hiç rahatsız etmem bile)
Peki o zaman şöyle söyleyeyim.
Gökdeniz,Arda gibi dikine gidebilmesi istiyorsan bence çok fazla şey istiyorsun demektir.
Bak bu sefer Türk oyuncularla kıyasladım.
Şimdi bunlara şöyle bir şey söylersin Mevkileri aynı oyuncular değil ki neye göre kıyaslıyorsun.
Eee senin söylemiş olduğun forvetlerde bunları yapabiliyor mu
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Kayseri' de n eyse burada da o..
Tek fark Kayseri' ye karşı fazla kapanmayan takımlara karşı daha çok pozisyon buluyordu o kadar..
Bu modelin siyah versiyonu Agustin de Ankara' da leblebi gibi atıyordu ama buraya gelince tıpkı Gökhan gibi kösülüvermişti
Neyse Serdar, selametle
Yok Kayseri'ye kapanmayan takımlarmış mış falan filan.
Ee o zaman şimdi Dikine gidebilen Cangele veya Agahowa neden gol atamıyor.
Bunun dışında şuanda Taner Gülleri,Mehmet Yıldız dışında çok gol atabilen bir oyuncu varmıdır.
Senin anlayışına göre Anadolu takımlarındaki tüm forvetlerin 15-20 gol üzerine çıkması gerekiyor.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Semih de topu ayağında iyi tutuyor, boş alanları iyi görüp oralara isabetli pas atabiliyor.
FB Semih'i iyi değerlendiremiyor. Bizde olsa belki gol kralı olmazdı ama biz lider olurduk.
Fakat Semih dripling yapıp adam geçebiliyor demek komik olur.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFakat Semih dripling yapıp adam geçebiliyor demek komik olur.
Gökhan'a gelirsek, ben Gökhan'ın bu olduğunu düşünmüyorum. Ama kafasında birşeyler var muhakkak, konsantre olamıyor maçlara.
Umut ya da o farketmez, bir maçta birisi yedek kalsın. En azından 2 gol kaçıran forvet yerine tek gol kaçıran forvet ile oynarız ki güzel olur bu.
Yorum
-
Gökhan,
Dün akşam Adebayor'un atmış olduğu gole benzer gol seninde atmanı istesem çok fazla şey mi istemiş oluyorum
Video : http://www.goalsarena.com/video/cham...league_en.htmlBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Bir futbolcunun basarisi icin sadece yetenek yeterli degil malesef,gökhan kuskusuz yetenekli bir golcü ama kesin bir sorunu var,motivasyonunu kaybetmis gibi,bi sikintisimi var bilinmez ama gitgide kötüye gidiyo,sezon basindan beri kendi kendime soruyorum acaba umutlan birbirine isinamadilarmi yoksa,eger öyleyse bu bence önemli bi faktör ve ikisinede yansiyabilir bu durum,bunu teshis etmekde ersun hocanin görevi,mesela gökhan tek forvet oynatilabilir,bütün bunlar dedigim gibi ersunun isi..En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 08.04.2009, 14:27.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Daha önce de yazmıştım bir yerlere
Bu adamı al orta sahaya koy..
Al sana Hüseyin..
Hüseyin' i al forvete koy..
Al sana Gökhan..
Hatta ayağa pas konusunda Hüseyin' in daha fazla artısı olduğunu bile söyleyebilirim rahatlıkla)
Bunun artı yöndeki tek farkı da durduğu yerden şut atıyor olmasından ibaret işte..
"Ya tutarsa" hesaabı"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de yazmıştım bir yerlere
Bu adamı al orta sahaya koy..
Al sana Hüseyin..
Hüseyin' i al forvete koy..
Al sana Gökhan..
Hatta ayağa pas konusunda Hüseyin' in daha fazla artısı olduğunu bile söyleyebilirim rahatlıkla)
Bunun artı yöndeki tek farkı da durduğu yerden şut atıyor olmasından ibaret işte..
"Ya tutarsa" hesaabıMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan,
Dün akşam Adebayor'un atmış olduğu gole benzer gol seninde atmanı istesem çok fazla şey mi istemiş oluyorum
Video : http://www.goalsarena.com/video/cham...league_en.htmlMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Bir aralar Gökhan' ın inanılmaz derecede ağır ve hantal yapısını eleştirirken biraz da ironi yaparak "Bu adamla yüz metre yarışı yapsak beni ya çok az bir fark ile geçer ya da kafa kafaya finişe gireriz" demiştim
O zamanlar Mehmet Fatih bana çok içerlemiş ve fazlaca abarttığımı söylemişti..
Açıkçası şu aralar tam 4 kilo verdim ve koşu antrenmanlarına tekrardan da başladım..
İddiam daha da ciddi bir şekilde devam ediyor şimdi. Hatta belki geçebilirim bile)
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir aralar Gökhan' ın inanılmaz derecede ağır ve hantal yapısını eleştirirken biraz da ironi yaparak "Bu adamla yüz metre yarışı yapsak beni ya çok az bir fark ile geçer ya da kafa kafaya finişe gireriz" demiştim
O zamanlar Mehmet Fatih bana çok içerlemiş ve fazlaca abarttığımı söylemişti..
Açıkçası şu aralar tam 4 kilo verdim ve koşu antrenmanlarına tekrardan da başladım..
İddiam daha da ciddi bir şekilde devam ediyor şimdi. Hatta belki geçebilirim bile)
Sen yıllarca futbol oyna.
Üst düzey maçlarda goller at.
Türkiye liginde gol kralı olup 60-70 üzerinde toplamda gol at.
Koşarak onu geçerim.
Pes gerçekten pes.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum