Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gokhan The END!
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dur İlhan , bari son kez şu 29'lu başlıklarını aç da bir şey yazayım
      Senin için açtım abi.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sırf verilen transfer ücretinin fazlalığından dolayı ilk geldiği günden beri eleştirdik onu....

Yetmedi her kaçırdığı pozisyonda yuhladık, küfür ettik evet kendi oyuncumuza en gaiz küfürleri salladık....

Umut kale direğinin dibinden topu yola atarken bir şey demedik ama o çaprazdan kaçırınca çıldırdık....

Havallanında sözle hatta filli taciz ettik....

Geçen yıl attığı 15 gol ve 8 asistte neymiş.....

50 gol 120 asist neden yapmadı diye etmediğimizi bırakmadık.....

Sonrada Gökhan neden gol atamıyor dedik.....

Biz futbolun en iyisini biliriz.....

Bize Gökhanlar Fatihler değil Burak Yılmazlar layık.... Onu gol kralı yapar şampiyonlar ligine adım adım gideriz....

Geleli tam 1,5 yıl oldu bir kere bile sevgi gösterisinde bulunmayıp destek olmadığımız bir oyuncunun neden başarısız olduğunu sorguluyorsak aslında sorguladığımız o değildir kendimizdir....Yattara bugün sokakta önümüze çıksa hemen gider sarılırız 3 senedir yattığı yerden para alan adamdır olsun o Yattaradır...

Dediğim gibi bize Gökhan Ünal değil Yattara ve Burak Yılmaz gibi oyuncular layık... Beraber yeriz içeriz eğlenir hovardalık yaparız...

Başarımı önümüzde daha koskoca seneler var bekleriz ne olucak....

faik abicim, yattara belki hırslı bir oyuncu değildir ama

çok fazla yeteneklidir

türk değil yabancıdı

10 tirlyona değil 300 milyara almışızdır...

Gökhan Ünalın gol kaçırmasına, attığı atamadığı gollere bişey dediğimiz yok...

Fakat bu kadar vurdumduymaz, umursamaz ve formanın hakkını vermemesine kızdık hep ve sonuna kadar sabrettik...

6 ay boyunca saç ektirdi diye topa kafa vurmazken, umut bulut kendini yırtıyırdu gol atmak için..

gökhanın daha zor golleri kaçırması tabi ki umutun kaçırdıklarından daha fazla göze batacak...

umut saha içinde ortalama 10km den daha fazla koşup, mücadele ederken, sayın gökhan übal beyfendi (metin abinin tabiriyle) sevimli hayalet casper gibi rakibin içinden geçerek çalım atmaya çalışıp topu kaptırıyordu...

o taraftar bu kadar şeye rağmen arkasında dururken, sokakta bir iki kişi ters baktı diye ortalığı karıştıran yine gökah ünaldır...

imza töreninde "ben aslında GS de olmalıydım fakat TS yönetimi bi şekilde ben bu masaya oturttu" der gibi somurtarak imza atan yine gökhan ünaldı...

ve son olarak;

bu forma sana hiç ama hiç yakışmıyordu gökhan ünal.

seni asla ve asla özlemeyeceğiz...
        Bordo Mavi

Yorum

• kapanmadi mi hala
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• lan durun son bi güleyim. kapamayın hemen.

sen transfer olduğun zaman ceza alıyordum ben. kazmanın önde gidenini kayseri kazığıyla aldık dediğimde. haklı çıkmamak için dua ettim ben, sen ise beni haklı çıkarmak için elinden geleni yaptın.

fenerbahçede 418 gol de atsan umrumda değil. o formanın hakkını veremedin. umrumda değilsin.

elimden geldiğince savunmaya çalıştım seni bizde oynarken. ama seni hiç sevemedim delüoğlan.
            En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 15.01.2010, 16:08.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Zararına sattık diyen arkadaşlar, acaba kaç milyon €'ya satabilirdik bunu da söyleseler. 1 yıl daha takımda kalsaydı 1 milyon'a bile alıcısı çıkmazdı. Kafasında Trabzonspor'u ve Trabzon şehrini bitirmiş olan bir futbolcudan halâ verim alınabileceğini düşünmek doğru değil.

Acaba Gökhan şu an sizin gibi, "kalsaydım çok faydam olurdu" diye mi düşünüyordur, yoksa evinde halay mı çekiyordur?
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Kapatmıyormuyuz?
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Oynamak istemediği için Gitmesini istiyordum ama İş kesinleşince Bir an ağlayasım geldi
                  Seni çok özlücem Gökhan Ünal;
                  İnşallah Milli takımda başarılı olursun...

Yorum

• Yazik oldu ya icim gitdi valla, hersey icin yinede tesekkürler Gökhan Ünal degerini bilemedik cogu oyuncu gibi

Yorum

• gitmesi hic iyi olmadi ben gökhan ünalin kendisine basarilar diliyorum fenerbahceye degil

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu başlığa son naktayı koymak bakalım kimin nasibi olcak.
                        Gökhan Gelip yazsa ne güzel olurdu dimi

Güle Güle gökhan .. Emraha (guiza) kardeş geldi
                        Dozer CemiL

Yorum

• Güle güle Gökhan, keşke seni rakibimize değil de Avrupa'ya gönderme becerisine sahip olsaydık.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Belediyeye gitmişsin ağam paşam.
                            Tam senlik bir takım
                            Bu işten en karlı biz çıktık gibi gözüküyor, lig maçında bize gol atmadan geçirirsek tamamdır
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• akıllara avni akerdeki bursa maçında son saniyede attığı free kick golü geliyor. ne andı be.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• oldlar burda mı ?

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X