Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gitmesine sevinirim ama bu kadar ucuza gitmesine üzülürüm 3 milyon avro artı sezon başı burak bence iyi değil habertürkte yazıyor ama ne kadar doğrdu bilmiyorum
    yedik yine bir kazık...

Yorum

• burak kadar kazma bı futbolcu olamaz eskısehırın fener macında harcagıdı net fırsatlar umut buluttan bıle kotu eskıdehırın galıbıyetı kacırmasının bas mımarı

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan' ın gidebileceğine hala inanasım gelmiyor ama eğer gidecek olursa kendisine son sözümü de söyleyivereyim burdan

Topla olan her münasebetinde topun yumuşaması gerekirken daha bir ivme kazanmasına sebep olan top kontrolü yetersizliğinin, yere düşmüş bir oyuncuyu dahi geçebilmekte zorlanan dripling zaafiyetinin, topu orta yerinden kıracakmış gibi ite kaka sürmeye çalıştığın topların, gözleri bağlı bir insan edasıyla topla birlikte rakibin üzerine üzerine gittikten sonra çarpışarak kaybettiğin trajikomik pozisyonların, ayağına aldığın her topu istisnasız en fazla iki saniye içerisinde kaybettiğin enstantanelerin, boş alanlara kaçarak top istemek yerine en pasif bölgede pinekleyip önünde hiç kimsenin olmadığı pozisyonları bekleme kurnazlığının, hiçbir hava topunda üstünlük kuramama zaafiyetinin ve bütün bunlardan daha da önemlisi sahadaki ruhsuzluğunun, isteksizliğinin, miskinliğinin hesabını veremeden gidiyorsun bunu bil..

Yolun açık olsun. Bizden uzak, elaleme yakın olasın..
        net bir aciklama olmus...
        Tesekkürler Soner abi
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• uğur boral +3,5 olursa olur.
          veya takassız 5milyon € olursa yine olsun.
          aksi durumda takımda kalsın 6,250 aldığımız adamı yarı fiyatına vermek mantıklı değil
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Buraya yazıyorum,Gökhan Fb de golleri atmaya başladğında Herkes neden gönderdik diye feryat edecek.
            Bana Göre Gökhan Kötü bir oyuncu değil.Trabzonsporda Talihsizlik yaşadı,Şu attı direkten döndü,Çıkmaz denilen Toplar kaleciler tarafından Çıkartıldı.
            Medya habire yalan haberler yazdı.Adamın Yılbaşında izinde iken Çekilen görüntülerini Cevat Kol İmzası ile "Akadaşları kampta iken o sabahlara kadar eğlendi,Gece yarısı sarhoş kampa gitti" diye haber yaptılar,
            Bir tanesi çıktı "Saç ektirdiği için topa kafa vurmuyor" dedi.
            Her gün Bu golcü değil,Bu adam Topçu değil diye haberler yazıldı çizildi.
            Tribünler her Gün Fatih Tekke diye bağırdı.
            Tüm bunlara rağmen geçen sezon 15 gol 9 asistle Oynadı,Trabzonsporun attığı gollerin yarısına imza attı.Ayrıca Umuta al da at diye verdiği asistlerden en az 10-15 tanesi heba oldu.
            Bu sezon takım komple kötü idi sanki sadece Umutla Gökhan kötü oynuyormuş gibi tüm suçu Bunlara yıktık,Hugo Bros faciasının suçlusu bile Umut Gökhan Oldu.
            Bana göre Gökhan Kötü oyuncu değildi.
            Umut ile Gökhanın aynı türde oyuncular olması,Gökhanın Umutla yan yana oynaması iki oyuncu içinde şansızlıktı,Ayrıca Yedek altarnatiflerinin olmaması,Tüm yükün iki oyuncuyabinmeside ayrıca şansızlıktı.
            Yarın kimse Neden Bu oyuncuyu sattık demesin.
            Gökhan Ünal Kötü oyuncu olsaydı Türkiyede Gol kralı olmazdı.
            Büyük ihtimalle artık gitti.
            Güle Güle Gökhan diyorum.
            Ben Gökhanı Özleyenlerden olacağım.
            Gökhan gitti diye Üzülenlerden olacağım.
            Polemik konusu olmasın ben fikrimi söylüyorum.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• git artık gokhan
              61>34 MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

• Gitti zaten. Gözünüz aydın.

Ve Gökhan Ünal transfer gerçekleşti. Galatasaray’ın da peşinde olduğu Trabzonspor’un golcüsü Gökhan Ünal Fenerbahçeli oldu.

Bordo mavili kulüp, golcü futbolcusunu Burak artı 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye verdi.

Hürriyet'in haberine göre: Fenerbahçe ile Trabzonspor Gökhan Ünal için transfer görüşmesine yaklaşık 15 gün önce başladı. Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ı arayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü futbolcuyu Fenerbahçe’ye önerdi:

Başkan, Gökhan Ünal ile ilgilenir misiniz?

Şener’in bu teklifine sıcak yaklaşan Yıldırım’ın yanıtı kısaydı;
                Tabii ki başkan, neden olmasın.
                Bu sözlerin ardından görüşmeler başladı. Fenerbahçe’nin Semih Şentürk ile yaşadığı sorunlar da bu transferin hızlanmasını sağladı. Sarı lacivertliler Gökhan Ünal’a karşılık öncelikle Önder Turacı ve Burak Yılmaz’ı Trabzon’a önerdi. Halen Eskişehirspor’da kiralık oynayan Burak Yılmaz sezon sonu itibariyle bonservisi ile birlikte Trabzon’a verilecekti.

Önder istemedi
                Burak’ın yaklaşımı olumluydu, ancak Önder Trabzonspor’a gitmek istemiyordu. Bordo mavililer bu iki futbolcuyla birlikte Fenerbahçe’den para da talep ediyordu. Önder’in tavrı bir ara transfer görüşmesini çıkmaza soktu.

Ancak daha sonra pürüzler giderildi ve Önder’in yerine Fenerbahçe 3 milyon Euro önerdi.
                Bordo mavililer Burak Yılmaz artı 3 milyon Euro’luk teklifi kabul edince sorun giderildi ve Gökhan Ünal Fenerbahçeli oldu.

Transferle ilgili konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Fenerbahçe’ye Gökhan konusunda verilmiş bir sözümüz vardı. Biz bu sözümüzü tuttuk ve Gökhan Ünal’ı Fenerbahçe’ye verdik. Gökhan artık Aykut Kocaman’a teslim” dedi.

Gökhan’ın bugün ya da en geç yarına kadar Fenerbahçe kampına katılması bekleniyor.

İnternetspor
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buraya yazıyorum,Gökhan Fb de golleri atmaya başladğında Herkes neden gönderdik diye feryat edecek.
                  Bana Göre Gökhan Kötü bir oyuncu değil.Trabzonsporda Talihsizlik yaşadı,Şu attı direkten döndü,Çıkmaz denilen Toplar kaleciler tarafından Çıkartıldı.
                  Medya habire yalan haberler yazdı.Adamın Yılbaşında izinde iken Çekilen görüntülerini Cevat Kol İmzası ile "Akadaşları kampta iken o sabahlara kadar eğlendi,Gece yarısı sarhoş kampa gitti" diye haber yaptılar,
                  Tüm bunlara rağmen geçen sezon 15 gol 9 asistle Oynadı,Trabzonsporun attığı gollerin yarısına imza attı.Ayrıca Umuta al da at diye verdiği asistlerden en az 10-15 tanesi heba oldu.
                  Bu sezon takım komple kötü idi sanki sadece Umutla Gökhan kötü oynuyormuş gibi tüm suçu Bunlara yıktık,Hugo Bros faciasının suçlusu bile Umut Gökhan Oldu.
                  Umut ile Gökhanın aynı türde oyuncular olması,Gökhanın Umutla yan yana oynaması iki oyuncu içinde şansızlıktı,Ayrıca Yedek altarnatiflerinin olmaması,Tüm yükün iki oyuncuyabinmeside ayrıca şansızlıktı.
                  Polemik konusu olmasın ben fikrimi söylüyorum.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.
                  tamamı olmasa bir büyük çoğunluğuna katılıyorum,

Gökhan golleri atmaya başlayınca neden gönderdik diye feryat etmeyecekler adamı hain ilan edecekler, bizde bilerek atmadı, hainlik etti, şimdi atar utanmadan diyecekler
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• O fiziki yapıyla bundan sonrası için burdan daha iyi olabileceğini zannetmiyorum.
                    Beli esnemiyor adamın.
                    Çok çok çok çalışması lazım ki ve kendini futbola vermesi lazım ki bir şeyler yapabilsin.O da çok zor görünüyor.Bu yaştan sonra extra hiç bir zahmetin altına girmez o bünye.
                    Fenerde de gol atamaz.
                    O kadar iddialıyım Gökhan konusunda.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Daha goller atıp, bir türlü sahaya koyamadığı mücadelenin içinde olma isteğini bizlere gösterecekti. Nereye gidiyorsun Gökhan Ünal.

Yorum

• tamam dikiş tutmadı takımda oynayamadı evet hepsine kabul...simdi geriye dönelim iki bilemediniz üç yıl önceye...burak yılmazı isteyen trabzonspora ve burak tarafından aldıgı cevaba,ardından zafer yelene ardından vs....tüm sözler havada kalmıs tüm yapılanlar yok gibi davranılmıs...iş ahlakı...oyuncunu pazarlama yöntemi tipik bir cavcav, dogan usulu artırma yöntemleri...kimler ögretti karadenizin güzel insanlarına bunları yoksa sular mı yandı....
                        ıslak imza....

Yorum

• Herkes için hayırlı olur umarım..
                          Kızdık,bağırdık ama bizi çok sevindirdiği anlar da oldu.
                          Benim hakkım varsa helal olsun. Yolu açık olsun..
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Ruhunu kaybetmiş futbolcuların Trabzonspor'da işi yok !
                            .

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buraya yazıyorum,Gökhan Fb de golleri atmaya başladğında Herkes neden gönderdik diye feryat edecek.
                              bu yazıya imzamı atarım.Trabzonda insanları harcamak çok kolay.Çünkü herkes futbolu biliyor ???!!!
                              Umut Bulut

Yorum

• Gitmesine üzülenlerdenim.
                                Geçen yıl iyi de bir performansı vardı.
                                Yolu açık olsun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X