-Acaba bu arkadaşın yaptığı açıklamaları tayfun cora yapsa ne olurdu diye düşünüyorumda ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
Kendisi de geldiği günden beri istikrarla kötü oynuyor. Kupada gs maçında öyle kötü oynarken tüm dünya karşıma geçmiş küfür ediyoyordu sanki bana. Ne olacak şimdi Gökhan? İkinci yarı at golleri ve sahada konuş.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen gerçekten amma boş konuşuyorsun, sanane, bana ne özel hayatından hocasından izin almış, istediğpi bayanla gece geçirir, aynı eleştirileri Yattara başlığında da yaptınmı, site sakinleri tarafından şikayet edildiğini bu yüzden, karısını dövdüğünü duyduk, böyle eleştirdin mi Yattara yı
adamın üzerine araba sürmüşler bunda bile adamı suçlu görüyorsun,sevmiyorsan yazma bu başlığa, bu şekilde yorumlar ile insanları daha da fazla germe, nedir ya 26 sene şampiyon olamayan takımın geçen yıl şampiyon olamamasını da 2 oyuncuya bağladınız ya öncesi, sen haklısın ya oyuncuyu dövmeye, git döv o zaman, sonra gelip buralarda yazma ama neden başarılı olamıyoruz, Ogün dövüldü hatırlarmısın, sanmıyorum ama hatırlıyorsan yaz bakalım ondan sonra neyin değiştiğini,En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 05.01.2010, 12:18.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk dediğin yani bizim 26 senedir özlemini duyduğumuz hedefe ulaşabilmemiz bir tek oyuncuya mı bağlı ? ağzınız da sakız oldu ruh ruh.. psikiyatri de kesildiniz şimdi başımıza. Saldırmaya gelince ruh yok ama tribünde Gökhan ve Umut sahada ter döküyorken, Fatih Tekke sesleriyle orayı inletmek Trabzonspor ruhuna has olmalı..! İnsan da ruh mu bırakırsınız.nerden baksan ruh fiskiriyo adamda
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk dediğin yani bizim 26 senedir özlemini duyduğumuz hedefe ulaşabilmemiz bir tek oyuncuya mı bağlı ? ağzınız da sakız oldu ruh ruh.. psikiyatri de kesildiniz şimdi başımıza. Saldırmaya gelince ruh yok ama tribünde Gökhan ve Umut sahada ter döküyorken, Fatih Tekke sesleriyle orayı inletmek Trabzonspor ruhuna has olmalı..! İnsan da ruh mu bırakırsınız.
Kelimesi , kelimesine katılıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yazdığımdan bunu anladıysan bravo!...Yandı Gülüm Keten Helva!..Yanlış anlamalara devam..Ben eğlenmesin demedim ki..kendini 1,5 senede bir arpa boyu geliştiremeyen bir adamdan bahsediyoruz..Eğlensin,gezsin ancak görevini yaptıktan sonra..Sen Çok dolu konuştun valla Vali yapmak lazım seni...Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdıklarına bir daha bak, farklı birşey anlatmak istiyorsan farklı yaz, bizim özel hayatımız Trabzonspor, Gökhan sur kızları ile eğlendi diyerek yazdığın yazıdan ansıl bir anlam çıkarHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Üzerime araba sürdüler!''
Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal, trafikte üzerine araba sürüldüğünü açıklayıp şartlar uyarsa takımdan ayrılacağını söyledi.
04 Ocak 2010 Pazartesi 10:20
Trabzonspor'un ara transferde adı bir çok kulüple geçen suskun golcüsü Gökhan Ünal içini dün gazetecilere döktü. Antalya'daki kampta idman öncesi konuşan Gökhan, Şenol Güneş ile Trabzonspor'da yeni bir sayfa açtığını söyledi. Milli oyuncu, "Bu sezon birkaç maç dışında iyi oynadığım söylenemez. Kendimden ben de memnun değilim. Ancak şahsıma edilen küfürler, beni adeta futboldan soğuttu" diye konuştu
TRABZON'A KÖTÜLÜK YAPIYORLAR
Şartlar uyarsa ve bordo-mavili kulüp de kazanırsa Trabzonspor'dan ayrılabileceğini söyleyen Gökhan, "Artık yeni ve temiz bir sayfa açtım. Kalsam da kalmasam da ikinci yarıda bambaşka bir Gökhan Ünal sahada olacak. Beni Trabzonspor'dan soğutmak için bazı insanlar her şeyi yaptı. Küfürden tutun da trafikte tacize kadar... Kırmızı ışıkta duruyorum; arabayı üzerime sürüyorlar. Bunlar birkaç kişi. Ama bana değil; Trabzonspor'a kötülük yapıyorlar" itirafında bulundu.
FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİM
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Gökhan Ünal transferi için görüştüğünü haberlerini yalanlayarak, "Aziz Bey ile en son Kulüpler Birliği toplantısında görüştük" dedi. Gökhan Ünal'ın şu an takımla idmanlara çıktığını hatırlatan başkan Şener, "Kendisi hâlâ bizim futbolcumuz. Değerini bulan her futbolcu satılabilir" ifadesini kullandı. Gökhan için Trabzonspor'a ilk teklifi Galatasaray yapmıştı.
Sabah
Başka bir ifadesi olamaz...
Eğer bu röportaj yalanlanmadıysa, kulüp de yönetim de susup kabul ettiyse;
Ayıp ettin Gökhan!
Bu formayı giyen yüzlerce insan oldu.
Ama biz Kaptan Cemil'i, Şenol'u, Turgay'ı, Ünal'ı, Şota'yı, Hami'yi... futbolculuklarından önce ADAMLIKLARI dolayısyla unutmadık...
Bu formayı giyen hiçbir oyuncuya olumsuz yorumum olmadı dost sohbetlerinde ve bu sayfalarda...
İlk oldun Gökhan...
AYIP Ettin Gökhan...
Artık gitsen de bir kalsan da...
Dağlara taşlara vursan da bir gol kralı olsan da...
Yazık ettin Gökhan...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek İstediğim görevini yaptıktan sonra gezsin Beni ilgilendirmez.... yoksa kimseye bi art niyet taşımıyorum..ancak körü körüne de destek vermeyiniz...hem görevini yapmıyor hem de hocadan izin alıp gitme gibi profosyonelliklerin altına saklanıyor.6,25 milyon euro para verildi yazıktır günahtır...Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYIP!
Başka bir ifadesi olamaz...
Eğer bu röportaj yalanlanmadıysa, kulüp de yönetim de susup kabul ettiyse;
Ayıp ettin Gökhan!
Bu formayı giyen yüzlerce insan oldu.
Ama biz Kaptan Cemil'i, Şenol'u, Turgay'ı, Ünal'ı, Şota'yı, Hami'yi... futbolculuklarından önce ADAMLIKLARI dolayısyla unutmadık...
Bu formayı giyen hiçbir oyuncuya olumsuz yorumum olmadı dost sohbetlerinde ve bu sayfalarda...
İlk oldun Gökhan...
AYIP Ettin Gökhan...
Artık gitsen de bir kalsan da...
Dağlara taşlara vursan da bir gol kralı olsan da...
Yazık ettin Gökhan...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Üzerime araba sürdüler!''
Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal, trafikte üzerine araba sürüldüğünü açıklayıp şartlar uyarsa takımdan ayrılacağını söyledi.
04 Ocak 2010 Pazartesi 10:20
Trabzonspor'un ara transferde adı bir çok kulüple geçen suskun golcüsü Gökhan Ünal içini dün gazetecilere döktü. Antalya'daki kampta idman öncesi konuşan Gökhan, Şenol Güneş ile Trabzonspor'da yeni bir sayfa açtığını söyledi. Milli oyuncu, "Bu sezon birkaç maç dışında iyi oynadığım söylenemez. Kendimden ben de memnun değilim. Ancak şahsıma edilen küfürler, beni adeta futboldan soğuttu" diye konuştu
TRABZON'A KÖTÜLÜK YAPIYORLAR
Şartlar uyarsa ve bordo-mavili kulüp de kazanırsa Trabzonspor'dan ayrılabileceğini söyleyen Gökhan, "Artık yeni ve temiz bir sayfa açtım. Kalsam da kalmasam da ikinci yarıda bambaşka bir Gökhan Ünal sahada olacak. Beni Trabzonspor'dan soğutmak için bazı insanlar her şeyi yaptı. Küfürden tutun da trafikte tacize kadar... Kırmızı ışıkta duruyorum; arabayı üzerime sürüyorlar. Bunlar birkaç kişi. Ama bana değil; Trabzonspor'a kötülük yapıyorlar" itirafında bulundu.
FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİM
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Gökhan Ünal transferi için görüştüğünü haberlerini yalanlayarak, "Aziz Bey ile en son Kulüpler Birliği toplantısında görüştük" dedi. Gökhan Ünal'ın şu an takımla idmanlara çıktığını hatırlatan başkan Şener, "Kendisi hâlâ bizim futbolcumuz. Değerini bulan her futbolcu satılabilir" ifadesini kullandı. Gökhan için Trabzonspor'a ilk teklifi Galatasaray yapmıştı.
Sabah
(bu arada Fatihin Futbolculuğuna sözüm yok süper golcü ona sözüm yok yanlış anlaşılmasın)
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzerine araba sürmek yerine kovalayacaksın İstanbul'a kadar olacak bitecek.
Yorum
Yorum