gol atmak çok zor olmasa gerek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
Gökhan seni gördükce gidip umuta gösterdigi serefli mücadele icin anlindan öpmek geciyor icimden
ama kabahat seni kurtarici forvet olarak takima kazandirip, vitrine cikaranda..
Soru: trabzonspor da senin gibi bi gölcuye ihtiyac var bu benım sahsı dusuncem.sen hiç trabzonsporla gorustun mu transfer meselesını yada gonlunden bole bı sey hıç gectı mı gokhan ?
ufuk ulusan
Gökhan Ünal: Böyle bir teklif gelmedi. Zaten yakın gelecekte Trabzonspor'da oynamayı düşünmüyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Sorularına cevap veremediklerimden de özür diliyorum. Sevgiler, saygılar...
fanatik gastesi, bize transfer olmadan bir, kendini istanbula yamayamadigi anlamadan bir sene önceTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
ts taraftarına inat olsun diye oynamadığını düşünüyorum, geçen sezon rusyadan teklifler vardı satmadık ama bu sezon kimsenin baktığı yok, 6m euro verdik değeri düştü 3m euroya, artık onu bile veren yok..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba idmanlarda gol atabiliyormu?...
Yorum
-
Bu adam kendini bize fazla buluyor,Umut'a lafım olmaz, olamaz, adamın nevri dendü ne yaptığını bilemez halde ama Gökhan sanki dünyaya gelmiş geçmiş en yetenekli,en yakışıklı en karizmatik,en bitirici golcü ve bizde ne aradığını sorgulyor.
Halbuki hiç bir özelliği yok,sadece yanlış meslek seçmiş.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam kendini bize fazla buluyor,Umut'a lafım olmaz, olamaz, adamın nevri dendü ne yaptığını bilemez halde ama Gökhan sanki dünyaya gelmiş geçmiş en yetenekli,en yakışıklı en karizmatik,en bitirici golcü ve bizde ne aradığını sorgulyor.
Halbuki hiç bir özelliği yok,sadece yanlış meslek seçmiş....
Yorum
-
''Uyum Sorunu'' yaşıyordur.
Daha şunun şurasında kaç sene oldu ki Trabzon'a geleli.
Hele bir çevreyi tanısın,YEMEKLERE alışsın bakın nası iyi topçu olacak.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistese atar diyorum diyorum inandıramıyorum bu adamda bu takımda oynaycak ruh-istek yok derhal gönderilmeliColmandante
Yorum
-
Marsilya Gökhan Ünal'ın peşinde iddiası!
Fransa medyası, Fransa Ligi takımlarından AS Monaco'nun Trabzonspor'un forveti Gökhan Ünal ile ilgilendiğini yazdı. 2005-2006 sezonunda Süper Ligi'n gol kralı olan Gökhan'dan övgü ile söz eden Monacolu taraftarların sitesi Planete ASM, Monacolu yöneticilerin 31 Mart'tan önce Lorient'da oynayan Kevin Gameiro, Paris Saint Germain'in forveti Peguy Luyindula ve "seri katil" olarak nitelediği Gökhan Ünal arasında bir seçim yapacaklarını duyurdu.
25.08.2009Kaynak : DHA-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya Servet gibi yapacaksan gelme almaya. Diğer türlü bir dakika bile durmaTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya değil Monaco. Transfer listesinde olduğu doğru ama ciddi bir şey yok ortada henüz.
Neyse kim alırsa alsın. Monaco onun için daha iyi olur gider tatil yapar orada.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
gökhan ın satılabilme ihtimalini düşünmek bile insanın kanını donduruyor,
umut un durumu zaten ortada,
1 tek forvet alamayan yönetim 3 tane forveti nasıl alacak
Allahım sen bu camianın ızdırabını hafiflet,aklına mukayyet ol yarabbim...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
Yorum