Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut gokhan dısarı alt yapıdan bir kardesimize sans verseydik daha iyi bir kazanc elde ederdik

Yorum

• bugün yenildiysek bunun sebepi sadece ve sadece Gökhan ünal dir. Yazik arkadas yazik

Yorum

• Gökhan hakkındaki art niyetli düşüncelerime yine yenileceğim. Ben bu adamın gol atamadığına değilde atmadığına inanıyorum artık. Yani kaçırdığı pozisyonları tekrar izledikçe aklım almıyor. 6 pas'ın içinden bu kadar gol kaçırılmaz. Bu adamı zorlamı transfer ettik? Silay zoruylamı Trabzon'a getirdik? Başka takıma gitmek istiyorduda bizmi engel olduk? Trabzonspor şampiyonluk yarışından düşerse ve bu adam golleri sıralamaya başlarsa hiç şaşırmam..
        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Allah seni de uyutmasın ne diyim ben sana başka.?

Yorum

• İlk olarak ille de 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah seni de uyutmasın ne diyim ben sana başka.?
            Demek tek uyuyamiyan ben degilmisim.. ah ahhh

Yorum

• Kimseye gereginden fazla deger vermeyeceksin bu dünyada. Gökhan 6 Milyon etmezdi. Ama biz yönetim vermekten cekinmedi. Peki Adama sormazlar mi niye Fatih Tekke´ye bu parayi vermek istemediniz diye? Aynisi Alanzinho icin gecerli. Para istenilen Futbolcular icin var, ama Fatih Tekke´ye gelince cok para. Garipsiniz coook garippp

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizi şampiyon yapacak golleri 11 haftaya yayacağına inanıyorum.

Sen asil bir golcüsün bunu hep iddia ettim.
                Güreşçi falan değilsin.

Sen golcüsün.
                11 hafta seni bekliyor.
                Yaparsın..

İlkkez şampiyonluğa oynuyorsun.
                Bu önemsenecek bir ayrıntı.

11 hafta seni bekliyor.
                Arkada kalmasin,
                Yaptiginiz hakaretler icin tek tek tebrik ediyorum sizi!
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• o kadar parayı alıyorsan o golleri atacaksın gökhan, yüzbinlerce euroyu sayıp ultra arabalara binmeyi biliyorsan o golleri atacaksın, o paranın hakkını vereceksin, insanda biraz utanma olur be, 1 değil 2 değil 5 değil 10 değil burasını kayseriye benzetme, yok benzetiyorsan yakında trabzon olduğunu anlarsın, büyük golcüymüş, pehh, bu gidişle iki sene sonra veyselin yerini doldurursun konyasporda.
                  bir lafa bakarım laf mı diye,
                  bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Gökhan ve Umuta ihtiyacimiz devam ediyor. Onlarda bordo mavili ile sahaya cikacak.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkada kalmasin,
                      Yaptiginiz moraller icin tek tek tebrik ediyorum sizi!
                      Bende seni tebrik ediyorum güzel kardesim.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şampiyon olamazsak bunun en büyük sebebi Gökhan ve Umut'un beceriksizliği olur.

Yorum

• Arkadaşlar,
                          Gökhanın yeni lakabı Neron.......................
                          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• ah be gökanım onları atmıcan da neleri atcan..bize yine lazımsın yinede şampiyonlukta etkisi olucak oyunculardansın ama benim inancım kırıldı sana karşı...orta sahanın arapaslarına kanatların ortalarına, savunmanın gol yememe çabasına karşılık versen şu an nerelerdeydik...sezon sonuna kadar bişey yazmak istemiyorum ama içim içimi yiyor ahh gökhan ahhh
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Gökhan kaçırdıkları ile bir çok şey kaybettirdi bize.
                              Ama bundan önce attıkları ile de çok şey kattı bize.

Çok kızsam, çok sinirlensem de şu an yapacak hiç bir şey yok Gökhan'a güvenmekten başka.
                              Ama bazen aklım da kabul etmiyor kaçırdıklarını.

Tuhaf çelişkilerdeyim anlayacağınız.

Yorum

• Gökhan Ünal ligde atmış olduğumuz 30 golün 17'de payı mevcuttur.

Dolayısıyla her forvet gol kaçırabildiğini düşünerek kendisine kızamıyorum.

Sonuçta sezon sonuna kadar Gökhan Ünal ile beraber gideceğiz.

Şimdi ona kızmak,bağırmak laf söylemek hiçbirşeyi değiştirmez aksine daha kötü duruma getirebilir.

Önemli olan bu durumda bile Trabzonspor taraftarı destek çıkmasıdır.

Sana Güveniyorum-z- Gökhan ÜNAL.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X