Basiti kaçırıp zor olanı atmaya devam ediyor. Direkten dönene şanssızlık diyelim ama o golü atan adam Colman'ın pasını nasıl değerlendiremez anlamıyorum. Herneyse, gol gerçekten müthişti. Geçen hafta fenere de denedi aynı şutu ama yeterince falso verememişti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten TS taraftarı 1'er gol atsanız sizi affeder atamadıklarının hesabı fazla tutulmaz komik ama gerçek bu... 1 gol atın 5 maç yatın..bayaa iyi anlaşıyorsunuz belli derdim...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak ibo_chan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel gol mükemmel ötesi hatta.. ama kaçırdığı pozisyonlara ne demeli.. ah gokhan ahhh o kaçırdıklarının 5te birini atsan açık ara gol kralıydın..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak ErkinEks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegokhan kalitesiz forvetse turkiyede kaliteli forvet yok.
Yorum
-
Olağanüstü bir gol attıİyi oynadığını söyleyemeceğim, yine yürüdü sahada.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gökhan Ünal: Gollerim devam edecek
Golcü futbolcumuz Gökhan Ünal, çok güzel bir gol attığını ve bu gollerine gelecek haftalarda da devam etmek istediğini vurguladı.
Takımımızın ilk golünü atan Gökhan Ünal, şansız Fenerbahçe maçından sonra bugün Ankaraspor'u yendikleri için mutlu olduklarını ve bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncularındandır.
Biz Gökhan Ünal için bunları söylüyoruz.
Fenerbahçeliler Guiza için ne yapsa yeridir.
Elimizde ki değeri iyi bilip kaybetmeyelim.
Gökhan sana fazlasıyla güveniyorum..
Desteğe devam..
Trabzonspor'a gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncularındandır.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum