Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan önce kendini sorgulamalı, profesyonel olan o. etkilenmeyecek olan o. bu taraftar benden ne istiyor demeli. ama oyle oldugunu zannetmiyorum. senelerdir kimin üzerine araba sürülmüş burda, ogün olayı dısında kime vurulmu (ki oda tam bir cahilliktir). gökhan emin olun sizden daha rahat. bu taraftarı nasıl kandırırım hesabını yapıyor. senelerdir binlerce insanın onunde top oynayacaksın sonrada etkileniyorum diyeceksin. etkilenme kardesim. azacık kos, taraftar seni mücadele ediyor gorsun. bir futbolcuyu bitiren ozel yasamıdır. ha kimileri diyecek kimsenin ozel hayatına karısamayız diye, evet karısamayız. istediğin gibi özel hayatını yasasın ama sahada gelsin topnu oynasın, mücadelesini yapsın. adam kosmuyor ve oynamıyor. bunun tek sebebi özel hayatıdır. cinsel hayatıdır. kendine dikkat etmiyor. o yüzden gücü yok. futbolcu ekmek yediği klube hizmet edecek, emek sarfedecek. varmı onda bunlar. bi ara tomas jun geldi. kimse ona sehirde araba sürmedi, önünü kesmedi. neden???
    sebebi Gökhan hala formasını kendine yakıstıramıyor, küçümsüyor, o yüzden mücadele etmiyor. sen önce kendine dikkat et, sonra taraftar kendini düzeltir gökhan efendi. 1,5 senedir ha düzeldi ha düzelecek dedik sabrettik, devamlı basında alısma sürecindeyim, umutla iyi anlaşıyoruz, vs... açıklamalar var. ben 1,5 senede mücadele ve hırs görmedim. şimdide küçük emrah modunda arkasına biraz taraftar alma çabasında.
    tomas jun olayında hak veriyorum
    arada sahada verilenmücadele konusunda açık fark var
    fakat yarım dönem daha bekleyelim derim ben
    zaten satamıyoruz,adamı satamayınca ve gökhan bizim futbolcumuzsa desteğimizi çekmeyelim en azından.ben hala biraz daha beklemeliyiz düşüncesindeyim
    çünkü çok büyük yatırım yapıldı gökhan'a
    ve eğer ki iyi bir forvet alınırsa forvet yarışının kızışacağını düşünüyorum
    belkide takımda gökhan ile umut'a rakip olmamasından dolayı böyle bir isteksizlik var.bir kaç konuşmasında belirtmiş bunu hem gökhan hem umut.
    senol hocamda bayabahsetti
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Gökhan ÜNAL: Gidecek mi kalacak mı derken, Gökhan Trabzon'da kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in en çok ilgilendiği isimlerden biri oldu. Güneş'in özel terapi uyguladığı Gökhan artık eski durgunluğunu üzerinden atmaya başladı Çalışmalardaki temposu iyi. Karşıyaka maçında oynadığı futbol ile de eski günlerine dönmeye başladığının mesajını verdi Çalışmalarda ki gayreti ile dikkat çekti Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçında attığı golle geri dönüşünün sinyallerini verdi.

Antalya kampında Gökhan.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tomas jun olayında hak veriyorum
        arada sahada verilenmücadele konusunda açık fark var
        fakat yarım dönem daha bekleyelim derim ben
        zaten satamıyoruz,adamı satamayınca ve gökhan bizim futbolcumuzsa desteğimizi çekmeyelim en azından.ben hala biraz daha beklemeliyiz düşüncesindeyim
        çünkü çok büyük yatırım yapıldı gökhan'a
        ve eğer ki iyi bir forvet alınırsa forvet yarışının kızışacağını düşünüyorum
        belkide takımda gökhan ile umut'a rakip olmamasından dolayı böyle bir isteksizlik var.bir kaç konuşmasında belirtmiş bunu hem gökhan hem umut.
        senol hocamda bayabahsetti
        ben zaten tribünde de dısarda da kufur olayına karsıyım. ama futboluyla bizi kızdıran insana bir iki söz söyledi diye " ayy acıdım cocuga " mantıgında olup bir söz yazan insanlara. kötü oynuyor diye üzerine araba sürülmez, yolu kesilmez, medenice eleştirini yap ama adam küçük emrah gibi olunca da eleştiri yapnlarda acımaya basladı adama. demekki taraftarımız anlık hareket ediyor, söylüyor, biraz düşününce başka şeyler söylüyor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam üstüme araba sürdüler nerdeyse beni öldürecekler nasıl bu ortamda kafamı futbola verebilirim yapmayın etmeyin diyor ve ayıp ediyor.?hiçbişi anlamadım
          Yazıyı anlamadığınız belli...

Bu forumda yazdığım tek olumsuz eleştirel yazıdır bu...

Sizin için tekrar izah edeyim:

Hiçbir profesyonel çalıştığı koşullardan şikayet edemez. Sonuçta onları oraya bağlayan sadece iş akdidir.

Memnun olunmayan şartlardan dolayı taraflar oturur konuşur anlaşır, gereği yapılır.

Ama etrafa -tabiri caizse- saldırmak acizlik ifadesidir.

Onlar gol kaçırdıklarında destek olduğum için ilgili sayfalarda adım "Brooscu", "yönetimin adamı"na çıkmıştı.

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Sahadaki performans tolere edilir ama "üstüme araba sürüyorlar" gibi abuk sabuk demeçler vermenin alemi nedir.

Biz "üzerine araba sürmemiş" aksine destek olmuştuk. Bunları da paylaşsa kendisi...

Çıkıp dese ki "Bursaspor maçındaki golümden sonra tüm tribün beni ayakta alkışladı"...

Dönmesin Trabzon'a belki mazallah yine sürerler üzerine (!)

Ben 18 yaşıma kadar Trabzon'da yaşadım. İnsanların yolda yürürken sırf kendilerine bakan adamlara "niye baktın lan" diyip gidip dövdüklerini bilirim. Ama Trabzon bundan ibaretmiş gibi göstermek de acımasızlıktır.

Ben Zorlu'da, tesislerde, Uzun Sokak'ta, Bordo Mavi'de;

Samet Aybaba, Ziya Doğan, Oumar Dieng, F. Risp, Ferhat Çökmüş, Celaleddin Koçak, Fatih Tekke... vs. yolda karşılaşıp medenice sohbet edebildim uzun süre...

O, münferit bir olaya vurgu yaparak kendini aklamaya çalışıyor böylelikle...

Tekrar edeyim, o formayı giyen her insana saygı duydum destekledim, yazdıklarım ortada...

Ama Gökhan'a karşı sevgimi yitirip nefretimin başladığı noktadır o sözleri!!!
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gökhan ünal olayını çok büyütüyosunuz
            destek sonuna kadar oluruz yeterki mücadelesini görelim
            farklı gökhan izletecekmiş bize bekliyoruz inşallah izletir
            ammaa forumda messi gibi ahkam kesmeyin savunmasın performansını iyi dileklerini iletirsin başarılı olur dersin ama geçmişi başarılıymış gibi kimse lanse etmesin
            saha dışı olaylara katılmıyorum olmamalı
            gökhanda insanların sabırlarıyla oynamamalı

Yorum

• O Gökhan ki fildişi ile oynadıgımız milli maçta gösterdiği performansı üzerine şuan yaptıklarını begenmememiz çok normal.Daha iyisini yapabilir .He ama üstündeki formanın degerini anladıgı zaman bunu başarabilir.

Yorum

• Serdær

14 gol 11 assist dogru bir rakam fakat ligin en cok pozisyonuna giren Gökhan Ünal di ve girdigi pozisoynlarin ancak yüzde 20 aglarla bulusmustu yani her 5.pozisyon gol demek bu...bu oran berbat bir orandir...

Bu sene zaten piyasada yok..

Ama okadar üstüne gitmeye gerek yok bir forvet daha alip umut-gökhani rahatlatmak lazim
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdær

14 gol 11 assist dogru bir rakam fakat ligin en cok pozisyonuna giren Gökhan Ünal di ve girdigi pozisoynlarin ancak yüzde 20 aglarla bulusmustu yani her 5.pozisyon gol demek bu...bu oran berbat bir orandir...

Bu sene zaten piyasada yok..

Ama okadar üstüne gitmeye gerek yok bir forvet daha alip umut-gökhani rahatlatmak lazim
                  Samet,

Bu verilerine nerden ulaştın merak ediyorum.

Kaynak verebilir misin ?
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• geçen sene ligtv de bir amçata pozisyona girip gol kaçırınca Gökhan spiker söylemişti, 6 pozisyondan 1 tanesini gole çeviriyor, ama pozisyona girebilmekte bir marifet, hangi takım bu kadar pozisyona girebiliyor,

bence Gökhan geçen sene iyidi, bşarılıydı, 2. yarı yine kendini bulacaktır, 19 gol ile gol kralı oldu diyenler var, ama bunu savunup ta Semih'i beğenenlerde var, Semih 18 gol ile gol kralı olmuştu bunuda biliyorlarmı acaba
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Tehlikeli yakınlaşma

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal'ın Antalya Havalimanı'ndaki sohbeti, basın mensuplarının gelişiyle birlikte apar topar son buldu...

Spor kamuoyu günlerdir Galatasaray-Gökhan Ünal flörtü hakkındaki haberlerle çalkalanırken, dün Antalya Havalimanı’nda flaş bir gelişme yaşandı. Bordo-Mavililer, Belek’te yapılan 8 günlük kampın ardından Trabzon’a dönerken; Gökhan Ünal havalimanında Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bir araya geldi. İkili arasında yaklaşık 10 dakika süren sohbet, basın mensuplarının deklanşöre basmasıyla birlikte
                      apar topar sona erdi.

Görüşme manidar bulundu

Hem Polat hem de Gökhan, sadece kamp çalışmalarıyla ilgili konuştuklarını ifade etti, görüşmede transferden bahsedilmediğini ileri sürdü. Ancak yaklaşık 1 aydır basında yer alan haberlerin ardından bu buluşma, ‘bir hayli manidar’ olarak değerlendirildi.

Fanatik
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu Adnan denen adam kesin aklını karıştırmıştır Gökhan'ın. Baktı ki düzeldi birşeyler sokmuştur kafasına..

Yorum

• gökhan ünalın zaten kafası taaa ilk günden karışıktı, hiç düzelmedi ki...

o karışık kafaya bi de saç ektirdi, iyice karıştırdı

imza töreninde ağlayacak gibi imza atarken belliydi işlerin buraya geleceği...
                          Bordo Mavi

Yorum

• Nasil biz Gökhan'i süpriz bir hamle ile GS'nin elinden aldik bu el sikismasi benim tuhafima gitti acikcasi var bunun icinde birsey.
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Samet,

Bu verilerine nerden ulaştın merak ediyorum.

Kaynak verebilir misin ?
                              Ben vereyim ustam ...

Gökhan Ünal Ligin En Çok Gol Kaçıran Oyuncusu

Açıklama: Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği fakat şuana kadar bekleneni veremeyen Gökhan Ünal ligin en çok gol kaçıran ismi oldu.
                              Kategori: Trabzonspor
                              Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2009
                              Geçerli Tarih: 07 Ocak 2010, 15:15
                              Site: Trabzonspor
                              URL: www.futbol61.com/haber_detay.asp?haberID=728

Ligtv'de yapılan istatistiklere göre Trabzonspor'lu oyuncu Gökhan Ünal oynadığı karşılaşmalarda oratalama 5 gol pozisyonuna girerek türkcell süper ligin en çok gol pozisyonuna giren ismi oldu.Gökhan buna rağmen ligin en çok gol kaçıran ismide oldu.

kaynak:FUTBOL61.com
                              Twitter Adresim

Yorum

• bence 2.yarı şenol hocamızın motivasyonuyla çıkışa geçecektir,ben inanıyorum
                                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

Yükleniyor...
                                X