Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selçuk İnan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok sevindim Selçuk'un kaptanlığa getirilmesine...
    Bu görevi layıkıyla yerine getirecektir...
    Allah utandırmasın...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bu kadar sacma sapan isin arasinda alinmis en iyi karar

Yorum

• insallah hayirlisi olur ama egemen icin cok haksizlik yapildigini düsünüyorum...
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Mevkisinde tartışmasız en iyi Türk oyuncu. Ve Türkiye de o mevkide oynayan en iyi oyuncu.

Yorum

• çok güzel oldu...
            "53"

Yorum

• Sahada sorumluluk almayan Selçuk İnan'ın kaptanlık gibi bir mes'uliyetli görevin üstesinden gelebileceğine itimatım yok.Yönetim yanlışlarına yeni yanlışlar ekliyor.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sahada sorumluluk almayan Selçuk İnan'ın kaptanlık gibi bir mes'uliyetli görevin üstesinden gelebileceğine itimatım yok.Yönetim yanlışlarına yeni yanlışlar ekliyor.
                Abi "sorumluluk almıyor" lafı da iyice moda oldu son zamanlarda.. Biraz açsak şu lafı.. "Selçuk sorumluluk almıyor" derken neyi kastediyorsunuz mesela?
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Sahada sorumluluk almayan Selçuk İnan'ın kaptanlık gibi bir mes'uliyetli görevin üstesinden gelebileceğine itimatım yok.Yönetim yanlışlarına yeni yanlışlar ekliyor.
                  Nasıl sorumluluk Almıyor?

Yorum

• ben de ya colman ya da selçuğun olmasını istiyordum sevindim...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• hayırlı olsun yeni kaptanımız Fatih Tekke gelene kadar en iyi şekilde hizmetini yapar takıma.

Yorum

katılıyorum abi.

Yorum

• Hayırlı olsun...

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayırlı olsun yeni kaptanımız Fatih Tekke gelene kadar en iyi şekilde hizmetini yapar takıma.
                            Aynen
                            #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                            Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• fatihten sonra uzun yıllar bu takımın kaptanlığını kimseye vermezsin inş. selçuk,sana karşı hiç objektif değilim,hata yapsan da göremiyorum çok yakışacak sana pazuband
                              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Savunmadan her topu alma insiyatifini gösterip bunu ofansa yönelik kullanıyor. Colman veya Ceyhun savunmadan aldıkları ilk topları çok fazla olumlu kullanamıyorlar. Mesela Ceyhun her topu Selçuk'la buluşturuyor. Colman ofansif alanda çok iyi ama defansif alanda top aldımı kaptırınca çok kötü oluyor. Selçuk topu iyi saklamasını bildiği gibi iyi hükmediyor.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim