Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selçuk İnan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a gelen her futbolcu ömrünün sonuna kadar bu takımda oynayacak diye bir durum yok. Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen herkes ayrılabilir. Önemli olan kulubün devamlılığıdır. Trabzonspor'a daha ne selçuklar, ne umutlar gelip giderler. Önemli olan Trabzonspor'da görev yaptıkları müddetce formanın hakkını vermeleridir. Giden tüm oyuncularımız da formalarının hakkını vererek gitmişlerdir. Aklı başka takımlarda olan oyunculardan fayda gelmez. Örneği emenike amcadır.

Yorum

• futbolcu başlığında devam edelim arkadaşlar ayrı bir başlığa gerek yok..
      Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Abi, futbolcu başlığı kapatılmıştı. Fakat bu adam teşekkürü bile hak etmiyor.

O zaman ne diyoruz? Hep beraber.

Hoşt"Çakal" Selçuk.

Hatta BSG
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 7 kişi kaldığımız maç dahil olmak üzere bize attığı her golde sevinmişti.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kocaelisporda bizden baya oyuncu ile adi geciyor Visca, Enis destan, Huseyin turkmen falan

Yorum

• Benim aklımın erdiği futbolcuların içinde açık ara en karaktersizi,
              Bildiğin yalancı ve sahtekar,
              Ben ğs ye gideceğim veya ben istediğim takıma gideceğim dese bu kadar tiksinmezdim kendisinden.
              Ama sözleşme uzatalım diyen yönetime,
              Uzatmaya gerek yok, SÖZ ülke içinde kalırsam Ts deyim,
              Ama ben Avrupaya gideceğim dedi,
              Sözleşme süresi bitti,
              Bedavaya ğs ye gitti.
              Özetle yavşağın teki yani.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X