Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Remzi Giray Kaçar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle olmamalı.. Giray herşeyden kaçmalı ama sahalardan kaçmamalı! Böyle bitmesin kaptan, inşallah iyi haberlerini alacağız , yine sahalara döneceksin tekmeye kafa atacaksın bazen yine taraftarı çıldırtacaksın ama hep Giray adamdır övgülerini duyacaksın.. Derdi veren Allah dermanınıda verir kaptan... Sahalara dönemeyeceksende hiçbir şeyin sonu değil sen yeter ki sağlıklı bir şekilde hayatına devam et.. Allah yardımcın olsun Kaptan!
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• Kaptan yine herzaman bizimle olacak...Saha içi veya saha dışı Giray bizim için çok değerli...
      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• giray kacar ‏@giraykacar
        Herkese teşekkürler panik yapmaya gerek yok çok şükür sağlımız yerinde daha hiçbirsey orta da yok....kontrollerim devam ediyor
        #Dik oyna

Yorum

• Geçmiş Olsun KAptan ..

Yorum

• adam gibi adamdır giray.
            senin sağlığın daha önemli kardeşim.
            İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
            Ama senin yerin bende ayrıdır her zaman...
            çünkü hem ahlaklısın hemde formanın hakkını veriyorsun.
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Geçmiş olsun.
              Hiçbir şey sağlığından önemli değil,gitsin tüm kontrollerini olsun,kafası rahat olur en azından.
              İnşallah önemli bir şey değildirde gelecek sene takımdaki yerini alır.
              Bu süreç nekadar uzun sürerse sürsün Trabzonspor üstüne düşen herşeyi fazlasıyla yapmalıdır..
              Söylesem tesiri yok
              Sussam gönül razı değil.
              adrenalinn

Yorum

• geçmiş olsun kaptan sağlığın iyi olsun yeterki
                BANA HER YER TRABZON
                ALPER DALKIRAN

Yorum

• Sözleşmesinin sonuna kadar parasını alır son kuruşuna kadar alır umarım. Profosyonel çalışan klüplerde bu gibi durumlarda sigorta eper oyuncu sigortalanmışsa zaten tüm masrafı sigorta şirketi ödüyor, umarım bizim oyuncularda da böyle bi sigorta vardır
                  6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözleşmesinin sonuna kadar parasını alır son kuruşuna kadar alır umarım. Profosyonel çalışan klüplerde bu gibi durumlarda sigorta eper oyuncu sigortalanmışsa zaten tüm masrafı sigorta şirketi ödüyor, umarım bizim oyuncularda da böyle bi sigorta vardır
                    Gabric vakası biraz kafamı bulandırsa da Barış Özbek'e 1.5 yılda ödenen paralardan sonra Giray'a vefasızlık yapılacağını zannetmiyorum...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• geri dönememe olasılığı çok yüksek vefakar oyunculardan biriydi bence spor yapmaz ama hayatını idame ettirir gibi görünüyor inşallah ben yanılırım devam edecek konuma gelir yani futbol oynama konumua
                      https://www.saltanatmt2.com.tr/
                      https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                      https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Çok geçmiş olsun kaptan. İçim çok dolu, yazmak isterdim ancak yazmayacağım... Bekliyorum, bekliyorum...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sahadaki hırsını sağlığını yeniden kazanmak içinde vereceğine eminim allahım acil şifalar versin yaz kampında seni takımda görmek istiyoruz kaptan.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Geçmiş olsun Giray, inşallah sapasağlam sahalara geri dönersin.

Yorum

• Geçmiş olsun kaptan tez zamanda iyileşirsin umarım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim