Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Övgüyü hakedecek ne yaptı akşam çok merak ediyorum enteresan bi milletiz bi adamı tuttukmu ona toz kondurmuyoruz maşallah.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• tolga seneye transfer olursa birinci kaptan zokora ikinci kaptan colman olmali...10 numarada verilebilir....

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyun içinde öyle ama oyun dışında aynı şey söz konusu değil. O yüzden maç içerisinde de yazdığım gibi bu konuda Burak'a sallayıp Colman'ı övmek doğru değil...
        Burak'a sallamadım. Mesela Burak'ta Selçuk ona faul yaptıktan sonra itti mesela orda hemen hakeme ne yapıyor bu gibisinden şikayet etti..

Oyun dışında Colman'ın ne işi var Selçuk ile..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sert bir faul yaptığı zaman gidip şapur şupur yapışmıyor işine bakıyor yeterli bir şey. Benim için yeterli..
          Sana katılıyorum Sefa.

Yorum

• Iki gs macinda da selcuka sert mi oynadi yoksa bana mi oyle geldi

Yorum

• fenerin cezasını kesecektir.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Seneye 10 numara Colman'a verilmeli bence .
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Bu sezon ki Gs maçlarında Selçuk'a karşı bi takıntısı var bizim gibi, bu güzel birşey.

Yorum

• iyii bir alternatifi olduğu zaman ve her çıktığı maçta dinlenmiş olarak çıkarsa bence son haftalarda iyi oynadığı oyunu bütün sezona yayabilir.
                    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Alın bu maçı .
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Colmana takım içinde sıkı bir rakip çıkar ya da transfer et bak bakalım nasıl her maç varını yoğunu sahaya koyuyor..

Yorum

• bak maç seçiyor falan diyorlar senin için. al sana maç. seç beğen ama bu maçta iyi oyna. sen oynarsan inter bile dize gelir...

Yorum

• Hadı colman hadı tam sırası olum
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Colman elinden geleni yapmaya çalışıyor ama Şenol Hocamız ofansda oynatmalı gelecek sezon özellikle o mevkiye bir transfer şart en azından
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Colman Senin Macın Olması Dilegi İle

Gs Macında ki Sertlik ve İstek Yaparsan Bu Maçı Rahat Kazanırız..
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Çalışıyor...
                                X