Can suyu işte. Takımın pili işte. Ne olacak bu halimiz bilemiyorum. Uzun zaman olmuştu Colman, teşekkürler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
paşa heralde kayseri maçında oynamayı seçti...
neyse bu taktikte güzel
45 dakka kenara çekince adam tırsıyor heralde,oynamaya başlıyor
gerçi iş işten geçti
colman psv maçında oynamayı seçecekti
(ulan şaka gibi ya,düştüğümüz hallere bak,allahın arjantinlisinin keyfi yerine gelecek,maç seçecekte trabzonspor futbol oynayacak,selçuk inana takımdan büyük futbolcu yoktur diyen zihniyeti arıyorum,şutlayın şu elemanı,oynamayan herkes şutlansın)
hayır adamın kendine ve takıma zararını bıraktım arkasında aslanlar gibi torric jebrin ile sercan kaya var
dağ gibi herifler yedek kulübesinde çürüyor.
belki sercan ile jebrin maç seçmezler.
kötüde oynasalar en azından kötü oynayacaklarını biliriz.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarlığı bir dert yokluğu yara.Onsuz da olmuyor.Daha iyisi alınana kadar en iyisi Colman.
Yorum
-
ilk iki sezon uzaktan golleri vardı, 60-70 metre ayağa attığı paslar vardı, oyunu genişletmesi vardı şimdi nerde ??
koşuyormuş aman ne güzel.mesele sadece koşmaksa bende koşuyorum.verin asgari ücret hafta da bir gün değil, hergün 90 dakika koşayım.Ayıptır ayıp. yediğin önünde, yemediğin arkanda.ailen yanında, çoçukların yanında,nedir derdin anlamıyorum ki.
Aldığın paranın hakkını ver arkadaş.veremiyorsan da durma buralarda yolun açık olsun.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
bu adam olmadan trabzonspor maç kazanamaz. onu oynatmıyorsan adrian'ı oynatacaksın. ilk 11 kurmuş takımda oyun kurucu yok. colman ne kadar kötü oynarsa oynasın bi an gelir bi öldürücü pas atar takımda golü. ewet bazen kötü performans sergiliyor ama bence her zaman sahada olmalı. oyunu değiştirebilecek bir oyuncu ve tek sorunu istikrar.
Yorum
Yorum