Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gustavo,

Trabzon'da çok seviliyorsun, sana çok değer veriliyor şehirde..
    Bunun kıymetini umarım biliyorsundur. Aldığın ödüle ne kadar sevindiysen, bu taraftar da senden başarı bekliyor, sevinmek için...

Yorum

• Colman önlibero oynayamıyor arkadaş bunda ne diye bu kadar ısrar ediliyor anlamak mümkün değil.adam güçsüüüüzzzzz.omuz omuza mücadeleye girme ihtimali yok. adam alex pozisyonunda oynamalı.ilk geldiği sezonki asist ve gollerini hepimiz biliyor ve özlüyoruz.o zaman ilerde oynuyordu ve yine öyle oynamalı. alex in önlibero oynadığını düşünün ne yapabilir.aynısı colman için de geçerli.özelliklerini köreltiyoruz göz göre göre.oyun kurabiliyor diye ön libero oynatılmaz bi oyuncu.diğer özellikleri uymuyor.mesela o bölge için en önemli olan pozisyon alma ve fiziksel güç colman da yoook
      durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftar bekliyorki futbolcu senede 40 maça çıksın hepsinde üst düzey futbol oynasın.Yok öle bişey..
        Colman yaklaşık 10 maçtır rezaletten de daha kötü oynuyor
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yine aynı şey ama, bu adamın şutları ve ofansif özelliği yok oluyor sanırım.
          Eski videoları izleyip ah çekiyorum.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman yaklaşık 10 maçtır rezaletten de daha kötü oynuyor
            Peki takimin gerisi nasil oynuyor o zaman ??
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Colman kotu oynayabilir normal birsey ama simdiye kadar boyle gereksiz bir faulle penaltiya sebep olmamistir bu adamda akil tutulmasi oldu hangi ruh haliyle sahaya cikti anlasilir gibi degil bu arada bu tip penaltilar verilecekse her macta rahat 5 penalti olur!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine aynı şey ama, bu adamın şutları ve ofansif özelliği yok oluyor sanırım.
                Eski videoları izleyip ah çekiyorum.
                sende hep eski videolardasın colman 2 sezondur ofansif oynamıyor adam birilerinin arkasını toplamaktan yırtınıyor sahada bırak şut atmayı ..
                hele bi macta aykut 'a kızıpta oynamıyorum ben ya topumu verin gideyim gibi tavrı vardı o da insan zaten ileri geri ileri geri oynasa bizim takımda olmazdı yanına koyacan alper ve zokora yı colman oyunu senin topunla oynuyoruz ona göre oyna bak diyecek hoca colman sahada estirir!!!!
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Pestilini cikaracak PSV'nin haberiniz yok...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman "Aykut'la oynamak beni rahatlatıyor" demişti sanırım.
                    Doğru mu bilmem ama doğruysa bu yorumları ne yapalım?
                    Adam Aykut odunun teki hiçbir işe yaramaz inşallah en yakın zamanda Zokora gelirde kurtuluruz mu desin
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Maçlarda sinirlerimi en çok bozan oyuncu olsa da İnter maçındaki Colman'dan neden olmasın?

Yorum

• ne olur sana bir iyi bir kötü sanki istersen oynuyon istemezsen oynamıyorsun bu hafta o kız gibi paslarına inat yine de beğendim.
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• Bu hafta toparladı. Penaltı dışındaki gollerde asistleri vardı. Aslında penaltı öncesindeki pozisyonlarda da onun pasları vardı. PSV maçında kilit rol oynayacak...
                          En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 23:40.
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün gercekten bi düzelme vardi belkide önü acik oldugundan ataklara daha fazla katildi.

Yorum

• colmandı bugün
                              TRABZON SPOR

Yorum

• Ben yine beğenmedim .
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X