Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En az Umut kadar koşuyorsun, Umut'tan çok daha iyi bir tekniğin var. Ya da bütün üstün yanlarını saymıyım şimdi. Umut'un senden üstün olan tek yanını söyliyim. Fiziki olarak senden daha üstün. Biraz daha kalıplı uzun filan. Ha bi işe yaradığını da göremiyoruz çoğu zaman ya. Umut forvet oynuyor, sen orta saha. Daha çok da defansif yönünü oynuyorsun orta sahanın. Garip olan ne biliyor musun? Umut'la aynı takımda oynuyorsunuz ve Umut bu takımın en ucundaki forveti, gol umudu.Ve garip olan bir şey daha var. Umut "ama koşuyor" diye savunuluyor hep. Onun görevi değilken o kadar çok koşmak. Sense en az onun kadar koşuyorsun en azından her zaman. Ama sen bi "umut" değilsin malesef.

Şimdi Umut'la Colman ne alaka bu kıyas diyenler çıkacaktır. Valla ben de bilmiyorum. Sinirden olsa gerek. Bu saat olmuş ama. Hala geçmemiş bir sinir. Sinirden sinirden..
    En son Hasan Ayvenli tarafından düzenlendi; 23.04.2011, 05:16.

Yorum

• Helâl olsun sana.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Staddan izlediğimiz kadarıyla süperdi gerçekten her topa koştu pres yaptı.Bir ara pası attı çok iyiydi net bir gol pozisyonu oluştu.Teşekkürler Colman.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• sahanın en iyisi ama herzaman ilk oyundan çıkan colman oluyor nedense! bu da senol hocanın adaleti.adamın elinden penaltıları al burakları selçukları önplana çıkartarak colmanı ötele.her oyundan iyi de olsa onu çıkart.bence senol hocanın neden 2.liklere abone olduğunun sırrı burada..
          Umut Bulut

Yorum

• çok ters yerlerde çok pas hatası yaptı, kalemizde gördüğümüz kontraların çoğunluğunu da bunlardan sonra gördük. Çok iyi bir maç çıkardığına katılmıyorum o pozisyonlardan 1-2 tanesi golle sonuçlanabilirdi o zaman da umut'u değil colman'ı linç ediyor olurduk (umut kendine söylenenleri tamamıyla hakediyor yanlış anlaşılmasın ). ama umut ayrı bir fenomen o oldukça takımda hiç kimsenin hatası göze batmayacaktır.

Yorum

• Her koştu da o pas hataları neydi öyle?
              Bordomavi.net

Yorum

• Her tarafa koştu da o pas hataları neydi öyle?
                Bordomavi.net

Yorum

• orta sahanin ortasindan sag tarafa mustafa yumlunun kosu yoluna pas atiyor, top taca cikiyor.
                  herkes colman yine pas hatasi yapti diyor. asil hatali olan mustafa yumludur. colmani seyrediyor top atilincada gec hareket ediyor ve topa yetisemiyor.

dunki maci bir kez daha izleyin. ve sirf colmani takip edin

Yorum

• Çok iyi bir maç çıkardın.HELAL olsun.Kesinlikle maçın Tolga'yla birlikte en iyi ismiydi.

Yorum

• Ne iyisi yav sanki iyi Colman görmedik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TV'de spikerleri duydukca cinnet geciriyorum. Yok Colman en kotu maclarini oynuyormus, Selcug'u yalniz birakiyormus. Lan denyolar, size ne hak Trabzon hakkinda yorum yapmak. Siz maclari izliyomusunuz bile?!

Colman, gecen macta super oynadin. Helal olsun. Sayisiz top kaptin. Topu hep ileri surdun. Kritik paslar yaptin. Helal olsun. Hep boyle istekli oyna!

Seni begenmeyen 34'cu spikerler gitsin Selcuk Sahin'i izlesin!

Yorum

• Anlamıyorum ki şu adamın yaptıklarını bi tek ben mi göremiyorum.
                          Geçen sene ki Colman'ın yarısı bile yok. Son 5 maçın istatistiklerini çıkarsak baksak verdiği pasların yarısı isabetsizdir. Son maçlarda orta sahamızın doğru dürüst top çevirememesinin nedenlerinden biri de Colmandır.
                          Mücadelesine diyeceğim yok tabi ki. Ama artık şu mücadele,hırs,koşmak kelimelerinden nefret etmeye başladım.

Yorum

• Ein Spieler, der mir sehr gut gefällt. Colman ist sicher einer der Faktoren, weshalb Trabzon Tabellenführer in der Liga ist. Er ist eigentlich ein offensiv veranlagter Spieler, aber Trainer Senol Günes lässt ihn in dieser Saison fast nur auf der Sechs spielen und er macht das sehr, sehr gut. Colman ist sehr ballsicher, hat eine gute Technik und ist trotz seiner defensiveren Rolle sehr präsent. Ich weiß, dass es in Trabzon nicht einfach ist, die Fans zu überzeugen, aber Gustavo hat es geschafft.

Hilbert Colmani cok begeniyormus
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Adamimsin Colman...
                              Bence son maclar takimi ayakda tutan oyuncularin basinda geliyon...

Yorum

• Futbolcuları öncelerine göre değil,takıma göre değerlendiriyorum kendi adıma.Colman gayette iyiydi.O zaman Burak'ı çöpe atalım, bu maçta hiç yoktu....Saçmalık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X