En az Umut kadar koşuyorsun, Umut'tan çok daha iyi bir tekniğin var. Ya da bütün üstün yanlarını saymıyım şimdi. Umut'un senden üstün olan tek yanını söyliyim. Fiziki olarak senden daha üstün. Biraz daha kalıplı uzun filan. Ha bi işe yaradığını da göremiyoruz çoğu zaman ya. Umut forvet oynuyor, sen orta saha. Daha çok da defansif yönünü oynuyorsun orta sahanın. Garip olan ne biliyor musun? Umut'la aynı takımda oynuyorsunuz ve Umut bu takımın en ucundaki forveti, gol umudu.Ve garip olan bir şey daha var. Umut "ama koşuyor" diye savunuluyor hep. Onun görevi değilken o kadar çok koşmak. Sense en az onun kadar koşuyorsun en azından her zaman. Ama sen bi "umut" değilsin malesef.
Şimdi Umut'la Colman ne alaka bu kıyas diyenler çıkacaktır. Valla ben de bilmiyorum. Sinirden olsa gerek. Bu saat olmuş ama. Hala geçmemiş bir sinir. Sinirden sinirden..
Şimdi Umut'la Colman ne alaka bu kıyas diyenler çıkacaktır. Valla ben de bilmiyorum. Sinirden olsa gerek. Bu saat olmuş ama. Hala geçmemiş bir sinir. Sinirden sinirden..
Yorum