Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colmani nasil 1 macta parcaladiniz ya, inanmiyorum size. Sezon basindan beri
    1 Egemen
    2 Cale
    3 Colman
    4 Song
    (Umutu saymiyorum)
    derim gercekten sahada variyla yoguyla mucadele eden ve Trabzonspor ruhuyla oynayan. Adam kosuyor mucadele ediyor, pas atiyor, ne yapsin daha. Tamam top ayagindayken cok yavas, kaybediyor topu. Dripling ozelligi pek yok ama olmayacak degil. Cunku muazzam bir futbol bilgisi ve beyni var. 60-70 metreye nasil pas attigini gorduk arkasi donukken. Onemli olan ilerdeki adamlarin onun pas atacagi bolgeleri hissetmesi oralara kacmasi. Bide kimse Yattaranin kaybettigi toplari neden gormuyor. Colman kadar mucadelede etmiyor adam.

Colmani elestirmek yapabileceginiz en kotu sey. Takma zarar verirsiniz.
    ...

Yorum

• Satmaya fena alıştınız,satın anasını satim.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yapmayin allah askina bi cok trabzonlu oyuncudan hirsli ve mücadeleci oldugu kesin daha cok genc ve toy zamanla cok klas bi fubtolcu olicagi kesin.
        Insanlari harcamakda üstümüze yok masallah

Yorum

• halı saha mahalle topçusu fark etmez. bu adam bu takımda her haliyle oynar. kisede satamaz.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bu sezon ki en iyi transferler kim deseler

1-cale
            2-colman
            3-egemen
            4-song(son haftalarda biraz formsuz ama tek basına aldıgı macları unutmak imkansız)
            5-tony
            6-selcuk

derim.En büyük hayal kırıklıgı ise kesinlikle gökhan ünal....

Ersun hocaya defalarca tesekkür etmemiz gereken bir diger konu futbolcu mezarlıgına dönen takımı bir iki takviyeyle sampiyonluga oynayacak potansiyele kavusturmasıdır..
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hocanın kellesinde sonra, yeniçeri ocağı hedefine futbolcuları aldı ya hayırlısı artık...

Colman kötü, Gökhan kötü,Selçuk kötü, Umut kötü,Hüseyin kötü,Yattara kötü,Song kötü,Cale kötü;Tayfun kötü..

Ulan bu takımı bunca zaman yarışın içinde Hacettepe oyuncuları mı tuttu?

Bunlar bu kadar kötü ise , bu kadar kötüden bu takımı çıkaran Ersun Hoca nasıl kötü?

Anlayan beri gelsin..

Colman bütün sezon koşmaktan çatlayacak hale geldi.. En rezil maçlarımızdan sonra, "helal olsun sana, bir sen mücadele ettin" diye hakkında dizilen methiyeler bu sayfalarda duruyor hala..

Şimdi de mücadele etmemekle suçlanıyor.. Eleştirecek başka argümanlar bulun yahu.. Gerçekten saçma oluyor yani..

Yorum

• Colman Istese Mukemel oynar. Bazen formsuz, bazende oynamak istemiyo.
                oda insan bunu unutmayin, adam yurekten oynuyo. kaybeselerde mucadele ediyo. oburler desen aha 2 gollu yedin is biti,mucadele biti, kaybedik diye pes ederler. ama colman yine mucadele eder!
                bu adamin hakini ozdeyemeyiz! son 2 mactir kotu,ama duselecektir...
                egemen, song( bu aralar formsuz), cale, alan, tayfun(bazen kotu), bunlar mucedele eden futbolcular.... umuta kosmaktan baska bisey etmiyo. gokhan desen topu beklemekten baska bisey yapmiyo gicik oluyorum su adama
                FATIH TEKKE

Yorum

• lan gokhana bak Ne demis : Gokhan : Sık sık Ersun Yanal'a ben Trabzon'dan bıktım diye serzenişlerde bulunuyordu
                  Biktiysan Git lan, Bizde senden biktik, senin yuzunden basimda sac kalmadi
                  seni her gordugumde Beni deli Ediyorsun
                  FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lan gokhana bak Ne demis : Gokhan : Sık sık Ersun Yanal'a ben Trabzon'dan bıktım diye serzenişlerde bulunuyordu
                    Biktiysan Git lan, Bizde senden biktik, senin yuzunden basimda sac kalmadi
                    seni her gordugumde Beni deli Ediyorsun
                    Gokhanmi demis onu
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence hemen satılsın sergeni sevmem ama doğru söylemiş tam halısaha futbolcusu yani nazik bize yararı olmaz.
                      segende ancak hipodroma eşekçi başı olur ...
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• Selçuk ne yatı koca bir sezon allahaşkına efendi dürüst insani yanı iyi ama sahada gezindi durdu,Ersun hoca kötü değil yaptığı birkaç yanlışının kurbanı oldu. Hatasında ısrar etti ve kaybetti. Tabi başta selçuk kaybettirdi onu...

Yorum

• Aslında mükemmel bir ön libero olur.Hem çok koşuyor,hem tekniği iyi,hem çalım becerisi var.Yerinde ve gerektiğinde çalım atmak şartıyla ön libero çin düşünülmeli.

Yorum

• colman bence bu takımın en iyi oyuncusudur satılsın diyenlere şaşıyorum

Yorum

• Arjantin milli takımına alınsın denilen adamı da satıyorsunuz Colman iyi topçu kim ne derse desin
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• mücadele etmiyor deniyor adam belki de öz evlat hüseyinden çok koşuyor,tekniği yüksek,zekası yüksek.bütün takımın kötü oynadığı bir maçtan sonra yükü sadece bir oyuncuya yüklemeyelim!ve ayrıca her konuda yorum yapan yorumculara soralım(misal sergen),futbol hayatın boyunca colman'ın oyununa ekstra olarak ne yaptın?sadece daha fazla gol atmıştır.sergen o kadar iyi futbolcu olsaydı ingiltere,ispanya gibi liglerde oynayıp bir idol olurdu!çok ve boş konuşuyor!
                                En son oguzhann tarafından düzenlendi; 29.04.2009, 07:55.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X