Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman..

Gelmeden önce hiç duymamıştım ama iyi ki gelmiş..Helâl olsun , üst düzey mücadele ediyor ama seneye biraz daha gelişmesi lazım..

Yorum

• colman gerçekten harika bir oyuncu teknik ve taktik yönünden takıma katkısı cok buyuk son haftaların en formda ismi bence insallah daha iyi olur....

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı şeyleri düşündüğüm insanları görmek güzel. Katılıyorum.

Yalnız Değilsiniz...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• trabzon gibisin bir gün iyi bir gün kötü...
          canını sıkanları bir bilsek de çoşsa gözlerim seninle.
          gökhana pas atmaktan sıkıldın ama muhteşemsin
          [ille d' 7]

Yorum

• Her geçen gün üzerine koymaya ve takıma ısındığını göstermye devam ediyor.. Hem hücumda üretmeye çalışıyor hem geriye gelip savunmaya yardımcı oluyor..

Hırsını biraz daha oyununa vermeli bazen çok agresifleşebiliyor.. Kart sorunu olmasını istemem.. Ayakta kalan nadir futbolcularımızdan çünkü..

Seneye çok daha üstün performanslı bir Colman izleyeceğimiz kanısındayım..

Son olarak İlhan'ın söylediği duran top konusunda da bir iki kelâm edeyim.. Selçuk duran toplarda kötü bir isim değil ancak 3-4 tane tehlike yaratacak duran top bulduğunda hepsini tek adamına attırmazsın.. Bu şanslardan Colman'a da tanınmasından yanayım.. Kenar ortalarında Yattara veya Selçuk iyi olabilir ancak cepheden direk vuruşlarda Colman'ı görmek istiyorum açıkçası..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bugün menajerlik oynarken karşılaştığım bir olayı göstermek istiyorum

İnşallah gerçeğide olur..
              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Ne oyunmuş bu menejerlik oyunu yahu.

Colman bu gidişle soluğu milli takımda alacaktır zaten.

Ama bakalım gerçek olacak mı
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• izlerken hırsından mücadelesinden zevk aldığım 2 oyuncudan biri
                  EGEMEN ve GUSTAVO COLMAN
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Colman colman colman colman
                    Colman colman colman colman

Sen bu takimin Herseyisin, Benim Favorim Hep Yattara Ve colmandir....
                    COlmani Elestirenler Hiç futboldan anlamiyorlar!
                    FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak antifb_forzats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün menajerlik oynarken karşılaştığım bir olayı göstermek istiyorum

İnşallah gerçeğide olur..
                      inş, takımın potansiyeli olduğunun bir kanıtı da budur ki gerçekten var.Ayrıca ben bu oyunda sadece sol beke 1 yedek genç alarak ilk yılımda 94 puanla şampiyon olmuştum, üstelik özellikle geyse ve febeye çaktığım 4 ler de cabası.İlk yılda tüm oyuncularla ilgilendiler, hüseyin de dahil
                      Sonuç olarak bu takımın geleceği var, herkes bunu biliyor.Sadece biraz sabır..
                      Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Karizmatik insan.İnşallah diğer 10 arkadaşında sana ayak uyduracak,bizde rahat bir nefes alacağız.
                        Seviyoruz seni.
                        Ne diyorduk;çamurdan olsun Arjantinli olsun
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• eskisi gibi ii pas yapamıyor uzun paslardan bahsediyorum biraz ağır birde selçuk bence ondan daha iyi şuan...
                          İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                          bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskisi gibi ii pas yapamıyor uzun paslardan bahsediyorum biraz ağır birde selçuk bence ondan daha iyi şuan...
                            Dalgami geciyorsun. Colman son haftalar acayip formda, selcuk ise acayip berbat.
                            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dalgami geciyorsun. Colman son haftalar acayip formda, selcuk ise acayip berbat.
                              aynen öyle.çok doğru..
                              İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• Colman in duran toplari kullanan adam olmasi lazim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X