Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uzaktan şut bekliyorum
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kazanmaya gidiyoruzColman, F.Bahçe karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.Trabzonspor’un ’10 numarası’ G.Colman, F.Bahçe maçında galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi. Arjantinli yıldız, “Takımdaki her oyuncu F.Bahçe maçının öneminin farkında. Şunu da öğrendim ki Trabzonsporlular için F.Bahçe maçları ayrıca bir önem taşıyor. Hepimiz bu bilinçe mücadele edeceğiz ve inanıyorum ki sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız. Ben de takımımın adına sahada elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Yorum

• Çok güveniyorum sana.Mücadelene de hayranım fakat fb li kızlara yavaş müdahale et onlar çok yumuşak ve kırılgandır.Kart görme
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Yorum

• Umarım ersun hoca gs maçındaki hatayı tekrarlayıp yedek soyundurmaz colmanı...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Alex mi Colman mı daha uzun ve isabetli pas atar?

Colman tabi ki.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alex mi Colman mı daha uzun ve isabetli pas atar?

Colman tabi ki.
                Alex uzağı göremiyor zaten
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Valla Alex kadar gol atsın ve attırsın yeterli. Uzun pas puan getirmiyor.
                  Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla Alex kadar gol atsın ve attırsın yeterli. Uzun pas puan getirmiyor.
                    bi de kaleci volkan'dan daha az gol yemesi, zapo gibi adam adama markaj yapması lazım. öyle ya uzun pas puan getirmiyo.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Sol açığın gelmesiyle kendine gelicektir...Ve uzun ve arapaslara açıkları çok iyi ataklara sokacaktır..

En güvendiğim adamların başında gelir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Doğru zaten istanbul bb macında uzun pasıyla ts ilk golünü atmadı. 2. haftada ankaragücüne yine onun uzun pasıyla trabzonspor one geçti. Bursa macında attıgı uzun pasla trabzonsporun ilk golü geldi. Sadece aklıma gelenler bunlar hacettepe ve antalyaya attığı harika golleri saymıyorum bile.

Yorum

Buda bir mantık...

Ama Aristotoles'in kemiklerini sızlatan bir mantık...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• alex le colman ı kıyaslamayın şimdi
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Insallah bu mac senın macın olur
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• ya valla hayret bıseysınızyaaa ılla bırılerını bırılerı ıle kıyaslamanız gerekıyormu ???? ne alaka sımdı ?? colmanın sıtılı farklı alexinki farklı ayrıca sızene elalemin alexinden yaw
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Çalışıyor...
                                X