Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence colman daha en önemli silahımız kıvamına gelmedi
    inşallah 2.devrede gelecek...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• bence cesaret edip hüseyini keseceksin sonra da vereceksin colmanı vereceksin selçuğu vereceksin coşkuyu atağı.bi sağdan gelecen bi soldan gelecen....allaaaaaaaaah....
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bence de Hüseyinle uğraşmaktan"vaz"geçeceksin sonra da vereceksin takıma desteği... :]
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Birinci devre gollerimizi seyrediyordum da...

Bravo Colman!
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Volkan uzaktan şutlara saygılıdır.genelde müdahele etmez.Colman fırsatını bulursa yazar.bu maçt en fazla koşacak oyuncumuz olacağına inanıyorum.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Colman piyasaya çıkma maçın geldi.Feneri tek başına dağıtacağına inanıyorum.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• hadi koçum sana büyük iş düşüyor.allahın izniyle bu maçı alın bize.

Yorum

• Yattara'ya uzun paslar atarak Carlos'u zorla Colman. Hatta o kadar zorla ki adelesi yırtılsın, futbolu bıraksın.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• colmanın müthiş futbol zekası var fener maçında bol şut çekmesi dileğiyle...
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Evet boş şut istiyoruz Colman'dan.Volkan'a iyi bir gece yaşatsın, gollerle ve zorluklarla dolu.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mücadale ediyor, top kapıyor, kaptığı her topu en yakın rakibe vermektense olumlu kullanmaya, oyun kurmaya çalışıyor. Bunda da zaman zaman başarılı oluyor. Uzun pas atıyor, şutları taca çıkmıyor...
                        Bzim neyimize gerek böyle futbolcu!
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 10:49.

Yorum

• Bu adama hasta oluyoru ben ya. Etrafımda sevmeyen bir sürü renkdaş var ama takımın olmazsa olmazı bence.
                          ''Trabzonspor''

Yorum

• o zaman Selçuk Colman kaleyi gördüğünüz yerden vurun...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bu maçta en çok güvendiğim oyuncuların başında geliyor .

Yanıltmayacağınıda biliyorum

Yorum

• Genelde takım yenik iken yada berabere iken o hırslı oynayışı bitiriyor beni. Genelde yabancıların umrunda olmaz bu tür şeyler hemde adamın ilk yılı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X