Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan colman seni sezon basi müthis övmüstüm böyle bir futbolcu türkiyede görmedim demistim bunu da ilk anakraspor amci sonrasi söyledim pek iyi degildi ama belliydi o zamadan bu zaman kadar kendini kabul ettirdin...bence daha performansi artabilir tamcolmani görmüs degiliz..
    Hazirlik macinda sov yapacak hali yoktu heralde

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazirlik macinda sov yapacak hali yoktu heralde
      Öylede ama ben genel olarak daha iyi colman görücegimizi düsünüyorum...özellikle seneye...ondan soraki sene kulüpler sakis gibi pesimize düserler zaten
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öylede ama ben genel olarak daha iyi colman görücegimizi düsünüyorum...özellikle seneye...ondan soraki sene kulüpler sakis gibi pesimize düserler zaten
        aynisini bende düsünüyorum,en az sene'ye müthis olacak,Colman'dan beklentim cok fazla

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynisini bende düsünüyorum,en az sene'ye müthis olacak,Colman'dan beklentim cok fazla
          ayni görüsteyiz
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• j

türkiyenin 1 numara 10 numarası olacak
            ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• bu adama top geldimi çok hoşuma gidio acaba ne yapcak diorum colman olmadımı maç zevkim kalmıyo:d
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Cok zayif bir rakibe karsi daha etkili olmasini beklerdim ama öyle degildi.
                Belki hazirlik maci olmasindan kendini maca verememistir,bu da olabilir.
                Ligin ikinci devresinde cok daha iyi bir colman a ihtiyacimiz olacak.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İdare eder diyosun.
                  Katılıyorum.
                  Teşekkürler O zaman

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cok zayif bir rakibe karsi daha etkili olmasini beklerdim ama öyle degildi.
                    Belki hazirlik maci olmasindan kendini maca verememistir,bu da olabilir.
                    Ligin ikinci devresinde cok daha iyi bir colman a ihtiyacimiz olacak.
                    7 gün içerisinde 3 maçta 90 dakika görev aldı Cafer Abi bu adam.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yine ligde 6 günde 3 maç yapmıştık ve bunlardan 2.si bjk kupa maçıydı süper di gençlerle oynadık defansif yönü mükemmeldi...
                      Adam verilen görevi 2 gün üst üste bile olsa layıkıyla yerine getiriyor...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• 7 günde 3 maç yordu Colmanı ayrıca antremanda yapıyorlar demekki Ersun Hocada Colmana çok güveniyor.

Yorum

• Ne kötüydü ilk maçında ya. Baya korkmuştum patlayacak elimizde diye.

Sağolsun Colman efendi dumur etti beni sonradan.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ahh colman ahhh bu şekilde oynarsa işimiz zor baba pas verecek diye bekle babam bekle nereye kadar

Yorum

• İlk olarak Sozin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ahh colman ahhh bu şekilde oynarsa işimiz zor baba pas verecek diye bekle babam bekle nereye kadar
                              Ne zor ?

Takımda şu anda Colman gibi pas veren oyuncumu var ?

Sorun Colman'da değil. Colman'ın paslarına alışık olmayan oyuncularda.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne zor ?

Takımda şu anda Colman gibi pas veren oyuncumu var ?

Sorun Colman'da değil. Colman'ın paslarına alışık olmayan oyuncularda.
                                Boşuna nefes tüketme

Yorum

Çalışıyor...
                                X